Şimdi Ara

Keenetic modemimde ilginç sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Keenetic modem kullanıyorum, dün modem ara yüzüne girdiğimde kullandığım telefon ve tablet, televizyon haricinde Ali-STB adında bir cihaz olduğunu fark ettim, bu cihazı kara listeye alarak engelledim ama bu engellemeden sonra bütün kablosuz bağlantılarım kesildi, engellemeyi kaldırınca kablosuz internet geri geldi,

Bu modemi kullanan arkadaşlar, içim hiç rahat değil, sizde de bu isimde bir cihaz görünüyor mu ?

Teşekkürler.

• Görünmüyor. İçinizin neden rahat olmadığını tahmin edebiliyorum. Fakat, gerçekten de özel bir durum olsa, şirket bunu yazılımında çok kolay gizleyebilirdi. Bu nedenle bence içiniz rahat olsun.

• Teşekkürler dostum

• Merhaba

Anlaşılan blacklist ayarında bir sorun yaşamışsınız...

Yanlışlıkla bütün cihazlar engellemiştir...

Ali-STB isimli cihazı "Kayıtlı cihazlar " listesinden silin ve sonra da "Ağlarım ve Kablosuz Ağ " sekmesinde kayıtsız cihazlar için bağlantı kuralı ayarı " internet erişimi yok" şeklinde ayarlayın...

Artık sizin haberiniz olmadan bir şekilde şifreyi ele geçirip WiFi'ye bağlanan cihazlar internete erişim yapamayacaklar...Keenetic modemimde ilginç sorun 

Keenetic modemimde ilginç sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 26 Ocak 2021; 23:34:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Keenetic extra DSL sorunlarım.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.