|
Yaklaşık 6 aya yakındır kullanıyorum. Tam tarihi hatırlamıyorum. İlk zamanlar voov vaaw bu ne güzel alet dedim. ( 80386'lardan beri donanımların içindeyim. ) Bu sadece bu modeme bir şans vereyim idi. Elimdeki cihaz arızalanmıştı. Neyse, Yazılımını çok sevdim. Hızı daiyi idi. Hatta ilk günler baya da övmüşlüğüm oldu. Ara ara saçmaladığı da oldu. Gelelim sorunlara; Garip bir şekilde, internet bağlantısını ethernete dağıtmayı kesiyor, Kablosuzlar çalışıyor. Yaz ayından beri güncel sürüm çıkmadı. Veya düzeltilmedi. Alpha veya Geliştirici son sürümlerini deneyerek bu sorunu aşsam da, bu sefer tam tersini yaptı. Wifi üzerinden internet bağlantısını kesip sadece ethernet' e verdi. İşin asıl garibi, bu problemi düzeltmek için giriştiğim yöntemler; Hard reset, diğer güncellemeleri deneme, gibi yöntemler işe yaramadı. Kabaca 24 saat sonra hep kendi kendisine düzeldi. Gerçekten garip! Sinyal iletimi zayıfladı. arada bir oda olan diğer odama wifi sinyalini iletmede kesiklik, sinyal üzerinde paket verinin azalması gibi sorunlar başladı. Nitekim, basit bir whatsapp görüntülü aramada High power 300mbit usb alıcı ile PC' üzerinden internet felç'e uğradı. Bu süreç içinde modemin internet PPPoE bağlantısı hatrı sayılır şekile geç bağlanmaya başladı. Ve akabinde zamansız kopmalar başladı. Hattımda sorun yok. Arşivde duran 5 ayrı eski püskü modem ile denedim üşenmedim. Sorun yok idi. Sanırım adı bilinen malum markaların üst modelleri ile yola devam edeceğim. Bilgilendirme amaçlı yazdım. Herkesin yaşayabileceği sorunlar olmayabilir. Her marka da da sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu sorunların kronik mi veya seri ye özgü mü olduğunu araştıracak vaktim yok. Deneyimlerimi aktardım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 20 Ocak 2021; 11:57:55 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler