Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (238. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.663
Cevap
428
Favori
1.077.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yaklaşık 7 aydır Keenetic Extra ve Air router kullanıyorum.
    Şimdiye kadar en küçük bir sorun yaşamadım... Hatta Mesh ailesine Keenetic Viva'yı da ekledim gayet memnunum.

Şimdiye kadar kullananların çoğunluğu Keenetic modem/router'lerinden hem yazılım, hem donanım, hem de servis olarak memnun görünüyor.
    Üründen memnun olmayanların , ya İnternet altyapıları sorunlu yada gerçekten garanti işlemi gerektiren sorunu var.İşte burada Türk insanı olarak biraz aceleci olduğumuz için sorunun hemen düzelmesini bekliyorlar. Hâlbuki azıcık sabırlı olsalar, müşteri hizmetleri/servis garantisi yolları ile sorunları mutlaka çözülecektir...

Altyapı sorunu olanlar ise tesisat/kablolardaki sorunlar düzeltilmediği sürece , dünyanın en pahalı modem/router'lerini bile kullansalar benzer sorunlar olacaktır... Bu genel problem ancak altyapı iyileştirmeleri yapıldığı zaman çözülecektir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 19 Haziran 2020; 14:38:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• paxal kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Extra Dsl kullanıyorum.Modeme bağlı HDD'den 4k HD videoları KODI medya player ile sorunsuz izliyorum.

• Sorun nedir dostum anlamadık? Madem araştırma yaptın görmedin mi, firma yazmış kendi sayfasında, tanıtım sayfasında, açılış demeçlerinde zyxel ile yıllarca argesi kendilerinde olmak üzere premium segmentte ortak marka yaptıklarını anlaşma gereği sadece belirli pazarlarda faliyet gösterdiklerini ve zyxel den ayrılmayla tüm dünyaya açılmaya başladıkalrını yazmışlar, gizli saklı bir şey yok, kesin görmüşsündür zyxel keenetic ortak isimli eski ürünler var bir sürü.

Türkiye ye erken gelmişler bu da eziklik mi? önce avrupaya mı gelmeli her şey, avrupadan önce olmuş, sebebi de belli görünüyor, Zyxel in eski oldukça tecrubeli görünen Türkiye genel müdürü burada erken kurmuş, daha hızlı ilerlemişler. Bu cihazı aldığım günden beri bir sürü yeni dil eklendi avrupadan, yakında çok hızlı ilerlerler, bu kaliteyle çok fazlasını hak ediyorlar

özetle, bu firma çok farklı bir ürün yapmış, bunun ilgi görmesi test edilmesi çok normal. Ayrıca öven çok ama gömen çok değil, onlarda micro77 nin dediği gibi kendi özel problemleri bilgi eksikliği troller vs , sorun çıkınca da çok hızlı aksiyon alan bir firma var karşımızda. Güncellemeleri yenilikleri takip etmek çok keyifli.

• @theKing__2K pas atmış @kissmorning gol atacağını zannetmiş ama bu organizasyonu gören gerçek keenetic kullanıcıları yememiş. Arkadaşlar bırakın kendileri çalsın kendileri oynamaya devam etsin. @kissmorning teknik servisi berbat yazmıştın seni aradılar mı? konuştun mu servisle geri dönüş yaptılar mı sana?
  • Muhterem Bey M kullanıcısına yanıt
    Üstat ben yine iyi niyetle yaklaştım gördüm açmazını ama sen eskiden de yakalamışsın.

Fakabasıldıkları noktalar;

Arkadaş araştırma yapıyor, o 100 youtuber görüyor, tüm avrupayı inceliyor falan, ama firmanın türkiyedeki kuruluş demeçlerini görmüyor bilmiyor nasılsa?

Hem öven hem gömem çokmuş, en ufak araştırma yapsa, ben bu ürünü alırken yaptım, bu kadar net övülen, teknik gerekçeleriyle beğenilen fanları olan ürün yok. Üstüne her markayı denemiş, çözüm bulamamış son çare bu yeni markaya da bakalım demiş, gelmiş wifi ping, stabilite hat sorunları çözülmüş bir sürü kişi varken.

• Keenetic Extra DSL'in yanına 2 tane Ultra aldım. Kelimeler kifayetsiz kalıyor arkadaşlar. Cihazlar uçuyor. Meshi aktif ederken biraz uğraştım sadece o da benden kaynaklı. Stabil çalışıyor maşallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhterem Bey M kullanıcısına yanıt
    Siz firma yetkilisi misiniz sahibi misiniz nesiniz? Saçma sapan ithamlarda bulunuyorsunuz. Araştırıyoruz yorum okuyoruz. Ölümüne fan boyluk yapacak ne var? Para mı alıyorsunuz firmadan amacınız ne? Gelmiş buradan aklınızca bizi gömüyorsunuz. Konu sahibi gayet güzel açıklamalarda bulunmuş. Yok faka basmışız bilmem neler. Neyin kafası ki bu?
    Firma malınızaa söyleyin bilelim. 500 tl gibi bi parası var bu modemin. N11 de yorumları okuduk buraya geldik yorumlar okuyoruz sorguluyoruz. Varsa fikrin söyle. Yoksa gölge etme başka ihsan istemez.

• Ben firma yetkilisi değilim ama senin sorduğun soruya göre de cevap verme gereği duydum. Sebebi iyi kötü yorum olabilir ürünü araştırıyor olabilirsin buraya kadar sorun yok fakat kalkıp ben şu ürünü almak istiyorum olumlu olumsuz bir sürü yorum var kullanan arkadaşlar yorum yazabilir mi diye sormak yerine farklı bir hava oluşturmuşsun hemen altına da sana cevap olarak yok rusaya ile türkiyeden başka pazarda satışı yok gibi cevap gelince insan ister istemez işkillenmiyor değil.
  • Dostum, bir şeyler hakkında yargılama yapıp bilet keseceksek, kötü konuşacaksak özen göstermeliyiz, troll pozisyonuna düşmemeliyiz, özensizlik aynı zamanda adaletsizliktir. Aksi halde böyle olur. Azıcık zahmet etmeliyiz. Burada biz teknik konuşuyoruz, sorunlarımızı tartışıyoruz, yenilikleri konuşuyoruz, sen dedikodu yapıyorsun. Şimid n11 e baktım , nerede övende çok gömende çok. Bu oran %50 %50 ye benziyor mu?

Doğrular en az yanlışlar kadar iyi savunulmalı ki hepimiz faydalanalım, kaliteli ürünler kullanabilelim.

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

• Hocam tabiki firma sahibi yada yetkilisi değilim fakat yazdığın yorum ve hemen akabinde ona gelen cevabı görünce insan ister istemez işkillenmiyor değil. Bir ürün arıyorsan kararsız kaldıysan ürün ile ilgili bir soru sorabilir o ürünü kullanan arkadaşların deneyimlerini aktarmasını isteyebilirsin.
  • MythBuster34 M kullanıcısına yanıt
    Dostum dedikodu falan yapan Yok. Yetkiliyseniz söyleyin bilelim. Teknik konuşmanız beni ilgilendirmiyor.
    Yorumları okudum araştırıyorum kafam karıştı yazdım. Diğer yazanı tanınam etmem.

İkinci husus Yorumların tamamı kötü mü yazdım? Oran mı verdim? Ölümüne fan boyluk yapmanızın amacı nedir? Alacağım ürünü sorguluyorum bu da en doğal hakkım. Trolleyecek bişi de yapmadım.
    Hoşunuza gitmediyse cevap vermezsiniz olur biter.

Konu sahibi değilsiniz bişi değilsiniz. Kimseyi olur olmaz itham edemezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 19 Haziran 2020; 14:4:10 >
  • Son zamanlarda bu konudaki bu atışmalardan bıktım. Araştırıyorsan araştır tabii, ama gelip de gereksiz kirlilik yapma. Ürünle ilgili yardımlaşma konusu bu. Genelde teknik mevzular konuşuluyor. Sizin bu tartışmalarınız gerçekten konuya gelip de bilgi edinmek isteyenlere yardımcı olmuyor. Son birkaç sayfa bomboş atışma.

Firma elemanıdır, fanboyudur, trollüdür vb. bıktırdınız. Konuyu bir salın artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özür dileyeceğine ithamda bulunuyorsun kardeşim. Bunu yapmamalısın. Ben gördüğüm tersliğe cevap veririm, kesinlikle bir Türk refleksine sahip olarak, haksızlığı, haksız karalamayı kabul etmem. Burası sadece konu sahibinin cevap verdiği bir alan değil, hep beraber faydalanıyoruz, fayda üretiyoruz, paylaşıyoruz.

Tavisyem, bu konu sahibi micro77 incelemesini en baştan okumalısın. Sonra diğer markalar da bak, ben de uzunca araştırdım. Topladıkların verileri arasında karşılaştırma yapman gerekiyor, bunu yapamıyorsan, her nerede ne kötü yorum okuduysan ne seni tatmin etmediyse, bizle paylaşırsın böyle bir şey var mı dersin? Burada bizde bu ürünün kullananları olarak sana tecrübemizi görüşümüzü yazarız. Olmadı teknik uzman güvendiğin birilerine sorarsın, onların değerlendirmelerini alırsın. Sonuçta kendi kararını ver, sadece iyi kötü laflarıyla ürün seçme.

Kolaylıklar diliyorum

• MythBuster34 M kullanıcısına yanıt
    Senden niye özür dileyeyim kardeşim? Sen benden dileyeceksin esas. Geliyorsun tanımadan etmeden hakkımda ithamlarda bulunuyorsun. Bu hakkı nereden gördün kendinde? Ben sana yönelik bişi yazmadım. Beğenmediysen görmezden gelir geçersin. Karalama yapan eden olmadı. Çöp yazan eden de olmadı. Firma sahibi gibi savunuyorsun.

Konu sahibi esaslı bi cevap vermiş zaten. Kafam da şekillenmeye başlamışken cihaz geldin tadımı kaçırdın.Ama sizler insanları tanımadan itham etmeye alışmışsınız.

Bu foruma dün katılmadık neyin nasıl yapıldığını gayet iyi biliyoruz. Her yorum yapanın trol olmayacağını da gayet iyi biliyoruz algılayabiliyoruz. Şu ithamlarından sonra ne tavsiyene ne yorumuna ihtiyacım Yok. Lütfen beni görmezden gel. Zira ben sizleri öyle yapacağım. Verdiğim rahatsızlık için kusura bakmayın diğer konuda yorumu olan okuyan arkadaşlar.

• Alpha 8`den sonra voWiFi özelliği çalışmıyor, çözebilen var mı?
  • FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    3.4.6 da nasıl başkan onda çalışıyor mu? birde daha önce altan diye bir arkadaş vardı cgnat static ip çevirdim düzeldi demişti. hattın cgnat mı?
  • Arkadaşlar bu markanın Omni modelini kullanıyorum. 2.4ghz de wifi çekimini deneme amaçlı tekrarlayıcı olarak kullandım. Eski Xiaomi pro wifi var o aynı uzaklıktan 20mbit çekerken Omni dsl taş patlasın 12-13 görüyor. Antenlerde de bariz bir fark var 3dbi diye biliyorum xiominin antenlerini neden bu kadar vasat bir çekim kalitesi alıyorum yardımcı olur musunuz yoksa iade edeceğimde.
  • HAŞMETLİi kullanıcısına yanıt
    Cihazın arayüz ekranında komşunun Wi-Fi ile kaç Mbps de görüştüğünün ekran görüntüsünü atarsan yorum yapabiliriz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    Alpha9 da deniyorum VoWifi, Turkcell abonesiyim, apple iphone uçak moduna aldım wifi yı açtım, Turkcell ve Turk Telekom abonesini aradım çalışıyor bende, özel bir ayar da yapmadım.

Burada zaman zaman sorun bildirip iss denmiş şeklinde ifadeler oldu. CGNAt tan olduğunu söyleyen de oldu, static ip alıp düzeltti. CGNAT sizde varsa, bence önce mobil operatöre sorun cgnat sorun yapar mı? yapmıyorsa, keenetic servisle bakın, paketlerinizi analiz edip bakarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scandelos

Cihazın arayüz ekranında komşunun Wi-Fi ile kaç Mbps de görüştüğünün ekran görüntüsünü atarsan yorum yapabiliriz.
    Sadece mobil arayüz ile bağlanabiliyorum. Pc ekranından istediğiniz ekranı nasıl açabilirim acaba?
  • 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.