Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1477. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: AVALION48 , newfel , KYTECHNGAMING Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
29.582
Cevap
462
Favori
1.262.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
87 oy
Sayfa: önceki 14751476147714781479
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Keenetic Hopper DSL modelini evimde 1 TB hdd bağlı şekilde kullanmaktayım. İşyerimdeki bilgisayarın Chrome tarayıcısından hdd içindeki bütün dosyalara erişebiliyorum admin olarak. Benim isteğim hdd içindeki sadece bir klasöre erişmek.

2. isteğim ise bunu yapabilirsem o klasörü işyerimdeki bilgisayarın masaüstünde olmasını istiyorum.

Bunları nasıl yapabilirim?

Webdav olarak bilgisayarıma ekler oradan da kısayol yaratabilirsiniz.

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri
    KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleridonanımhaber forum
    KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160960376

VodafoneNet için mod tercihi yok henüz değil mi, dün gece hızlıca kurdum deneme fırsatım olmadı, SOL altyapıda VodafoneNET kullanıyorum

Orijinalden alıntı: tayaydin

Bu sorunu hangi sürümde yaşadınız? Arkadaşımda kurulu eski sistemim Hero DSL (KN-2410) + Buddy 5'i dün gece uzaktan 5.0.4 kararlı sürüme güncelledim ve ben de ilk defa bu tarz bir hata ile karşılaştım. Ekran görüntüsünde ağa WiFi ile bağlı Dyson istemcisi kablolu gözüküyor. Roaming ID ve şifresini değiştirdim, bir kaç defa yeniden başlattım. Dyson düzelse bile başka istemciler aynı duruma düşüyordu:

Bu tarz bir hata ile başka karşılaşan oldu mu?
    Arkadaşdaki benim eski Hero DSL'e uzaktan şimdi tekrar bağlantı yaptım; sorun düzelmiş. Ağda fiziksel olarak kablolu bağlantı yapılan istemci yok. Dün gece elektrikler kesilmişti. Güncelleme sonrası yeniden başlatma değil de elektriğin kesilmesi cihazları kendine getirmiş olabilir. Sorun yaşayan arkadaşlar mesh cihazları dahil routerlarının fişini çekip biraz bekleyip yeniden taksınlar bakalım onlarda da sorun düzelecek mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Telefon: Samsung Galaxy Note 10 plus SM-N975F Şebeke: Vodafone Yazılım: Andr. 12 Official ROM Ultrabook: Samsung Ativ Smart PC Pro XE700T1C-H02TR Win10 TV: 55 inç LG OLED 55B9PLA Smart TV Soundbar: Samsung Soundbar HW-Q990D Oyun Konsolu: Xbox Series X 1 TB Fotoğraf Makinesi: Canon EOS 70D (Canon 18-135mm f:3.5-5.6 IS STM, 10-18mm f:4.5-5.6 IS STM, 50mm f:1.8 STM Lens)

• U.Soydan kullanıcısına yanıt
    Eski ISS'm VodafoneNET VDSL'di dpi filtreleme yapmadığı için DNS değiştirmek yetiyordu. Sizi önce DNS değiştirmeyi denediniz mi? VDSL, fiber farkeder mi bilmiyorum ama sizinki hangisi?

Telefon: Samsung Galaxy Note 10 plus SM-N975F Şebeke: Vodafone Yazılım: Andr. 12 Official ROM Ultrabook: Samsung Ativ Smart PC Pro XE700T1C-H02TR Win10 TV: 55 inç LG OLED 55B9PLA Smart TV Soundbar: Samsung Soundbar HW-Q990D Oyun Konsolu: Xbox Series X 1 TB Fotoğraf Makinesi: Canon EOS 70D (Canon 18-135mm f:3.5-5.6 IS STM, 10-18mm f:4.5-5.6 IS STM, 50mm f:1.8 STM Lens)
  • tayaydin kullanıcısına yanıt
    Kablosuz cihazları kablolu gösterme olayı hep olmuyor ben de. Dün akşam 8 saat kadar cihazları kapalı tuttum kablolu cihazımı hala 5ghz kablosuz gösteriyor ve hız kısmı - gözüküyor ek olarak olarak mesh içinde kablolu cihaz 0 yazıyor

Sizin de bir cihazınızda hız kısmında - yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcan-39 -- 29 Ocak 2026; 15:27:1 >
  • Mertcan-39 kullanıcısına yanıt

Fiber olarak kullanıyorum, kurulu yapıda Adguard DOH olarak kullanıyorum, android box ta cloudstream yayını getiren bazı kanallar için VPN açmak zorunda kalıyorum buda hızı düşürdüğü için yayınlarda problem yaratıyor, Zapreti denemek için kurmuştum ama dün gece kurduğumdan box'ı açıp gözlemleyemedim

Zapret içine de baktığımda Vodafone özelinde bir mod yok ondan merak ettim kullanan var mı, ne seçilmeli diye

Ellerinize sağlık gayet güzel bir çalışma olmuş teşekkür ederim.

Bazen DPI ile DNS engelini karıştırıyor kullanıcılar İkisi farklı şey çünkü Siz @tayaydin ın dediği gibi DNS seçeneğini deneyin önce Olmazsa menüde DPI seçici ile Vodafone Mobil'i deneyin:Eğer sonuç alamazsanız yine menü'de Blockcheck testi yapın Sonuçta çıkan dosyayı bana iletin menüye profil olarak eklerim kullananlar içinde kolaylık olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    🔐 IPSET client bazlı kontrol
    🛡 WireGuard uyumluluğu ve dahası

📥 GitHub:https://github.com/RevolutionTR/keenetic-zapret-manager
  • Bu kablolu kablosuz yanlış gösterme durumu için bugün taşın altına elimi koymak istedim. Keenetic'e ulaştım. Abartsız tam 120 dk boyunca telefonda bir çok tapoloji ile testler gerçekleştirdik.

Kablolu-kablosuz mesh, farklı client cihazlar, kablolu mesh sırasında arada akılsız switch konumlandırması vb...

Sizlerin ve ru forumdaki yabancıların raporladığı materyalleri (genellikle sadece görseller ve metinler) de göz önüne alarak durumun UI (arayüz) kullanıcıya raporlarken hataya düştüğü sonucuna varılmıştır. Farklı tapolojilerde farklı cihazlar ile farklı senaryolar tetiklediğinde her seferinde farklı şekilde yani kablolu-kablosuz gibi gösterim yapıyor. Node cihazındaki bağlantılar kısmında ise raporlamanın genel olarak düzgün çalıştığı görülmüştür.

Sorunun kaynağı için çözümü 5.0.6 sürümüne yetiştirmeye çalışacaklar.

Bilgilerinize.

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler keşke bizi de insan yerine koyup gönderdiğimiz şeyleri inceleseler. Firmware/startup config/ selftest ve 3 4 tane ekran görüntüsü gönderip işaretlediğim halde görmezden geliniyoruz

Amd Ryzen 2600x //Msi B450 Gaming Plus // Asus ROG Strix RTX2060 Gaming OC // Gskill Sniperx (8x2) 16GB 3000Mhz // WD Blue 1TB 7200 // Crucial Ssd 240GB // Cooler Master MB511 RGB // Cooler Master Ml240l // Cooler Master Masterwatt Lite 600w // Samsung Odyssey G7 27 // Steelseries Arctis Pro + GameDAC-Hi-Res // Corsair K70 RGB MK2 Cherry MX Red // Cougar Armor S // Logitech G G903 Lightspeed //
  • Merhaba. Az önce yeni gelen cihazım Kn-3811in kurulumunu gerçekleştirdim. 2.4 ve 5ghz ayrımı yapmadım. 1000mpbs olan internetim kablosuzda cihaza en yakın noktada 550-600 hız veriyor. Sağlayıcının verdiği modemde yaklaşık 800 leri görüyordu. 2.4 ve 5ghz ayrım yaptığımda da bir şey farketmiyor. Bu kadar hız kaybının sebebi ne olabilir ? Hangi ayarlar yapılması gerekir ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Teşekkür ederim. Bunu mu kastediyorsunuz ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Benim kendi ayarlarım 160 Mhz bağlanan cihaz yok ise 80 Mhz seçip kanalı 36 ila 48 arası sabitleyip maksimum iletimi kapatmak. koşullara bağlı olarak 600 ila 850 arası hız alıyorum wifi 6 2x2 80 Mhz ile.

Orijinalden alıntı: dgn61

5.0.4 kararlı sürüme güncelledikten sonra turkcell tv+ çalışmadı bende. Önerisi olan var mı?

Güncellerken yedek aldım ama dosyayı bulamıyorum, 4.3.6.4 sürümüne nasıl dönebilirim?

Amd Ryzen 2600x //Msi B450 Gaming Plus // Asus ROG Strix RTX2060 Gaming OC // Gskill Sniperx (8x2) 16GB 3000Mhz // WD Blue 1TB 7200 // Crucial Ssd 240GB // Cooler Master MB511 RGB // Cooler Master Ml240l // Cooler Master Masterwatt Lite 600w // Samsung Odyssey G7 27 // Steelseries Arctis Pro + GameDAC-Hi-Res // Corsair K70 RGB MK2 Cherry MX Red // Cougar Armor S // Logitech G G903 Lightspeed //
  • safraney S kullanıcısına yanıt

IntelliQos açık ise onu da devre dışı bırakın.

Yedeğiniz ile yüklemezseniz ayarlarınız sıfırlanır. Yazılım deposunu paylaşıyorum ama yüklemeden uzman arkadaşlardan onay alın. Ülke farkı meselesi var. Depodakiler uyumlu mudur önce bi onay alın derim...

Keenetic yazılım deposu:

osvault.keenetic.net
    Index of /
    https://osvault.keenetic.net

Bileşen seti kompledir. Uyumsuzluk olmaz.

Sayfa: önceki 14751476147714781479
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.