Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1433. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
28.717
Cevap
462
Favori
1.209.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
87 oy
Popüler Konular listesinde
61. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 14311432143314341435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Lütfen Keenetic konusunda daha fazla devam etmeyin. Özel mesaj yada ilgili bir konu açın.

İyi forumlar.

Konu network olduğu için, konuda know-how'ı yüksek kişiler olduğu için sormak istedim. Aynı yukarıda VPN şirketlerinin güvenilirliğini konuşmamızın Keenetic ile ilgisi olmaması gibi.

Ben sildim mesajlarımı.

• Hopper DSL ve Extra DSL kullanıyorum. Extra’yı mesh sistemi olarak bağladım. Uzun süredir de bu şekilde sorunsuz kullanıyordum. Bu sabah internet çalışmamaya başladı. Çalışsa bile 7-8 mbit hız veriyor. Normalde hız 55 mbit civarı. Modem arızalanmış olabilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Kablolu ve kablosuz test yapın. Bunu her 2 cihazda ayrı ayrı yapın ki sorun nerede ve hangi cihazda tespit etmiş olursunuz. Tespit sonrasında adaptör değiştirerek gerçekten cihaz mı yoksa adaptör ile ilgili mi onu deneyin.

hocam tekrardan selamlar, benim extra cihaz kn-1710 modelmiş, ethernet portları maximum 100 mpbs destekliyormuş, gerçi keenetic'in sitesinde göremedim, ama nette yaptığım araştırmada gördüm, bana extra masraf çıkacak gibi görünüyor, hero dsl yanına mesh için hangi cihazı önerirsiniz, yada hem modemi hemde genişleticiyi mi değiştirsem emin olamadım, modemi de değiştirirsen wifi 6 olacak o da mantıklı gelmeye başladı, fiyat permormans olarak hangi 2 cihazı önerirsiniz?

benim cihaz 1710'muş hocam maalesef

Orijinalden alıntı: digi_boy2006

hocam tekrardan selamlar, benim extra cihaz kn-1710 modelmiş, ethernet portları maximum 100 mpbs destekliyormuş, gerçi keenetic'in sitesinde göremedim, ama nette yaptığım araştırmada gördüm, bana extra masraf çıkacak gibi görünüyor, hero dsl yanına mesh için hangi cihazı önerirsiniz, yada hem modemi hemde genişleticiyi mi değiştirsem emin olamadım, modemi de değiştirirsen wifi 6 olacak o da mantıklı gelmeye başladı, fiyat permormans olarak hangi 2 cihazı önerirsiniz?

Bilgisayara da kablo bağlamayacak olsaydınız Buddy 6 SE işinizi fazlasıyla görürdü.

Keenetic Hopper KN-3811 işinizi fazlasıyla görür. Ana cihaz olarak kullanıp HeroDSL'i MESH yapmak için kullanabilirsiniz. Duruma göre ana cihaz HeroDSL'de yapılabilir ama o 2. planda.

Masrafı minimumda tutmak istiyorsanız, sarı sitede bir çok cihaz var. Geçici olarak onlardan da bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 15 Aralık 2025; 23:37:9 >

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

hero dsl'i mesh yapmak daha mantıklı geldi hocam, nede olsa ona kablo ile pc'yi bağlayacağım, o odada bir de tv var, o da wifi5 ile bağlansın artık  cevap için teşekkürler...

HeroDSL ana cihaz olup yeni cihazı da MESH olarak kullanabilirsiniz. O zaman wifi 6 sinyali dağıtır ancak yeni cihaz, daha güçlü işlemci, daha yüksek işlem gücü vs derken MESH için heba olmasın  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 16 Aralık 2025; 3:24:4 >

Evde SOL fiber var. Dünden beri aynı durum. Az evvel iş yerinde de forum geç açıldı (bu mesajı yazarken). Modem kaynaklı değil..

Araç: Egea HB, 1.6 Multijet, Lounge Plus Desktop: Ryzen3 2200mhz, 2GB RX550, 16GB Ram, Samsung C24F396 GSM: PTTCELL - Xiaomi 14T Pro 12/1024, DSLR: Nikon D80, 5.1.2 Cinema System Setup ; AVR: Denon x2500h, Hoparlör: Magnat MS 802–202-102-C252 set, Subwoofer: Magnat 8010701, Stereo: FX-Audio FX502a, DAC-x6, Polk Audio RTIa1 Projektör: Optoma HD142x, Media: Zidoo x9s, Fire TV Stick 4K Max, Logitech Harmony 650 Ağ: SOL Fiber 1000 Mbit, Keenetic Hopper (KN-3811), Zyxel NAS326, Pi4 HomeServer Ham Radio:: Yaesu FT-710 Aess ve Xiegu G90 HF Transceiver, Pi4 + HamPi OS, Alinco DJ-MD5 TGP, Quansheng UV-K6, Baofeng UV-3R, PiZero+MMDVM DMR, Malachite SDR DSP SSB, ATS 20+ ve ATS20+ mini SSB, Diamond X510n, Flipper Zero Bisiklet Carraro Sportive 330 TURK.NET DAVET KODU: FUF71KT56WIL - Mobimatter e-Sim : HSINE24592
  • Daha dün veya önceki gün DH'nin cacıklığından bahsetmiştik :)

Geceden beri erişim problemi vardı.

Yok üstad dünkü sorun tekrarlayabilir. Mars Data Center ile Türk Telekom arasındaki hatta sorun var. Sadece burası değil binlerce siteye erişim gitti. Hala stabil değil. Çözmeye uğraşıyorlar 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 16 Aralık 2025; 10:23:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İŞİN GARİBİ TELEFONUN İNTERNETİNİ VERİNCE ŞAK DİYE AÇILMASIYDI O YÜZDEN GARİPSEYİP SORAYIM DEDİM ve TT mi engelledi dh yi de demeye başlamıştım  şuan düzeldi zaten saat 11 olmuş teşekkürler 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 16 Aralık 2025; 10:10:17 >

Sizin cihazda Zapret yok değil mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Zapret değilde özellikte güzel çalışmıyor olabilir. İlk denediğimde bende de çalışmamıştı. Ertesi gün tekrar aynı şeyi yaptım çalıştı.

Nasıl test ediyorsunuz? Trace mi çekiyorsunuz?

Yok bu direk çalışmıyor. VPN devreye girince mesela x.com'a çıkış yapamıyor tüm istekler zaman aşımı alıyor. Ne zaman zapret'i durdursam çıkış normale dönüyor. Bu zapret'te bir şey engelliyor bunu ama ne çözemedim.

Daha önceki kurulumdan WAN değerini not almış mıydınız? O değeri girmeyi deneyin. Gerçi bende değişmiş; ppp0 iken ppp1 olmuştu. WireGuard'a girilen profiller sıralamayı değiştiriyor da olabilir...

Alttaki mesajdan yola çıkarak; WAN değerini 1 Any olarak değiştirerek dener misiniz?

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/162659058

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Telefon: Samsung Galaxy Note 10 plus SM-N975F Şebeke: Vodafone Yazılım: Andr. 12 Official ROM Ultrabook: Samsung Ativ Smart PC Pro XE700T1C-H02TR Win10 TV: 55 inç LG OLED 55B9PLA Smart TV Soundbar: Samsung Soundbar HW-Q990D Oyun Konsolu: Xbox Series X 1 TB Fotoğraf Makinesi: Canon EOS 70D (Canon 18-135mm f:3.5-5.6 IS STM, 10-18mm f:4.5-5.6 IS STM, 50mm f:1.8 STM Lens)
  • 
Sayfa: önceki 14311432143314341435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.