Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1326. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.663
Cevap
428
Favori
1.076.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13241325132613271328
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

versiyon farkı var. yani alfa güncellemelerin yanında ayda bir di değil mi sürekli stail güncellemeler çıkaran keenetic'in 24h2 ile uyumsuz çalışabileceğini ben düşünemiyorum. bu sebeple, kullanıcı tarafında bir sorun olduğu kanaatindeyim ben de.    

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Evimde herhangi bir Ont cihazı mevcut değil. Benzer soruna ait çözümünün Vlan ID'nin 0 olması gerektiği konusunda aşağıdaki linkte de bahsedilmiş. Vlan ID 0 yapılarak openwrt cihazlarda bağlantı kurulabilmiş. Alfa sürümde şu an vlan id 0 girilse de bağlantı sağlanamıyor. SOL için vlan id 0 olarak çalışan sürüm ne zaman yayınlanır, bilginiz var mı?

donanımhaber forum
    ZYXEL EX3501-T0 ANA KONUSU
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160793054

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balliba kullanıcısına yanıt

Sıfır girmek yerine boş bırakılması yeterli oluyordu. O şekilde denediniz mi?

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

Eskiden öyleydi fakat linkini attığım konuda da bahsedildiği gibi, şu an vlan id değerim 0 olmalı. Süperonline modeminde de bu şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balliba -- 14 Ağustos 2025; 17:27:57 >
    Vlan yazmayınca zaten vlan 0 ile aynı koşul olur.

Bir vlan değeri 0 olamaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sıfır olamaz dediğiniz vlan id değeri için alfa 8 veya 9 sürümünde 0 girilmeye izin verildi fakat şu an doğru çalışmıyor. Eğer dediğiniz gibi vlan boşsa sıfır olsaydı bu özelliği koymaya çalışmazlardı sanırım

Edit: alfa 5miş.

🆕 ✅ Geliştirici kanalı için 29.06.2025 tarihli KeeneticOS 5.0 Alpha 5 Güncellemesi

🔸Web: Kablolu bağlantılar için VLAN 0 kullanımı etkinleştirildi [NWI-4315].

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balliba -- 14 Ağustos 2025; 17:38:5 >
    Tamam çalışmıyor yine gördüğünüz gibi. Alfa 11 deyiz. Düzeltmesi ile çalışır halde olması için yeterince sürüm geçmiş.

Ex530v de de 0 görünüyor. ONT değişince online oluyor. Aynı sizin durumda ki gibi herhangi bir router online olmadığında. Fttb için ilk kez bu sorunu görüyorum.

• gps.navigation kullanıcısına yanıt
    Bunu Türksat Kablonet için uyarlayan var mı acaba, çok iyi olurdu benim için.

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Bilgi olarak Keenetic SMB3 olarak çalışıyor.

• ru.celebi kullanıcısına yanıt

Bende niye olmuyor ne yapmam gerek?

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt

Bende nasıl bir hata olabilir onu da söylesen 

ben dedim. benden sonra kytechngaming de dedi. windowdaki yapılandırmanı bir resetle önce. yani 24h2 ile smb1 terk mi edilmiş ne. bu durumda keenetic tarafı smb1'de windows tarafı da smb2'de kaldığını düşün. yani wqindows habire güncelleme çıkarıyor. e keenetic de öyle. geriye bir tek sen kaldın.  

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt

İyi de Windows da smb kapalı bende ki zaten varsayılan kapalı oluyor sadece keenetic smb kullanıyor onun başka ayarı varsa bilmem ama 23h2 de hiç sorun yok Windows yapılandırmasına baktım 23h2 de neyse 24h2 de de aynı değişik bir ayar gerekse uyarırdı

Bu şekilde 23h2 de smb kapalı zaten sorunsuz çalışıyor ağdaki ssd ve hdd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 14 Ağustos 2025; 21:35:3 >

Nereye ekleyeyim anlamadım?

Explorer adres satırında \\192.168.1.1 yazar mısın ?
    Ayrıca bunu yapmadan önce denetim masası ve kimlik yöneticisine gidip 192.168.1.1 için giriş yetki hesabını sil de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 14 Ağustos 2025; 21:39:21 >
  • Mertcan-39 kullanıcısına yanıt

Özel bir ayar varsa yazsan da bizde halletsek şu sorunu 

Özel bir ayar yok. Ağ bulma ayarı açık o kadar. Ben ve arkadaşım sorunsuz olarak benim hdd ye Windows 11 ile kontrol edip dosya aktarabiliyoruz

Şimdi şöyle bu bilgisayarda görünen keenetic simgesine tıklarsam modem sayfasına gidiyordu zaten ama ssd sürücüye tıklarsam o hatayı veriyor ve bir ara ssd sürücüsünü tıklayınca şifre gir bölümü çıktı modemin giriş şifresini giriyorum asla kabul etmiyor bunu anlamadım ki sonradan o şifre gir bölümü de çıkmaz oldu neyse sinir olup gece geri dönmüştüm 23h2 ye ve haliyle sorun yok  tariflerin geleceğini bilsem dönmeyip denerdim bunları sonra tekrar dönüp denerim.  hayır nasıl bir özel ayar varda millette çalışan bende çalışmaz 

• Mertcan-39 kullanıcısına yanıt

O bende de açık ilginç 

• 
Sayfa: önceki 13241325132613271328
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.