Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1282. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: The white warrior Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.478
Cevap
425
Favori
1.065.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12801281128212831284
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu evdeki iPhone 15PM’ler ve MacBook Pro’lar ile yaptığım wifi ölçümü. Yaklaşık hepsi aynı. Tabi bu cihazlarda wifi 6E var ve Hero destekliyor. Bakalım Titan’da ne olacak sonuç 😊 Umarım wifi6 yok diye hüzünlenmeyiz 😂 Yoksa yıl sonuna doğru ancak telefonlar ve MacBook’ları değiştiririm. Kargomda çıkmış şimdi beklemedeyiz 😊

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• crank444 kullanıcısına yanıt

Gereksiz masraf olur.

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam alttaki gibi düşüncem var ama, kablolu olarak odalara 2.5G iletiliyor 2portun biri switchten gelen kabloya gidiyor , diğer port da bilgisayarlara gider , sorun yok bu anlamda fakat bu challangerlar sanırım 1.5-1.6gbps gibi bir şey verebiliyor yazıyordu chatgptde AX3000 için alınabilecek maks. wifi hızı olarak sorunca. hem maddiyat olarak hem fiziksel olarak odalarda daha hoş durması ve portlar olarak en mantıklısı KN-3911 Challenger SE gibi duruyordu, bunları dışarıdan aldırtabilme imkanım var.

converter ---> Titan (KN-1812) ---> 2.5G portlu switch ---> 1.KN-3911 (Challenger SE 2x2.5G portlu)

---> 2.KN-3911 (Challenger SE 2x2.5G portlu)

tplink ,asus, miktorik her şeye bakıyorum en ucuz olabilecek şekilde umarım bu aralar bol bol farklı cihazlar çıkar :D

• Boomcu kullanıcısına yanıt

Güzel setup.

Antensiz olacak diye önceki kasa ve daha pahalıya mal edeceksiniz. Bence biraz gereksiz. Elimde bir tane KN-3911 var. Koleksiyona eklemiştim.

Ekonomi çözüm için tüm ihityaçlarınız bende de mevcutmuş bu arada . :)

anladım hocam biraz daha oynamaya yapıyım o zaman :) her odaya 2 cat kablo gönderebiliyorum aslında kablo kanallarından switchi bol portlu seçip tek ana switch ile başka şeyler yapılabilir gibi şu 2.5luk hızı wifiden almam lazım tek sorun o , 2.5 olursa da olmazsa da garanti olsun her ihtimale karşı en azından

• Boomcu kullanıcısına yanıt
    2.5g wi-fi'den hedef. İşiniz biraz zor. Bir de yatırımınızda Turknet'in bu durumu elbet dizginleyebileceği ihtimalini eklemek gerek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

evet 2.5G wifi için ciddi bütçe lazım gibi duruyor bakalım artık, ayrıca türknet konusunda haklısın , bence zaten yakın zamanda önünü alırlar , yine de olduğu kadar kullanırım :) teşekkürler cevaplar için

• quote:

Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING

2.5g wi-fi'den hedef. İşiniz biraz zor. Bir de yatırımınızda Turknet'in bu durumu elbet dizginleyebileceği ihtimalini eklemek gerek.

sfpler öpülcek az kaldı.

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri
  • cat174 kullanıcısına yanıt

benim hayattaki şansım :) neyse iyi oldu o zaman , bütçeye yüklenmeye gerek kalmadı :)

• Kablonet kullanıyorum ve keenetic hopper modem sahibiyim. Keenetic modemimde isp den gelen dns kullanamayarak raspi 4 üzerinde kurulu Adguard'ın ip adresini keenetic modeme dns ip si olarak giriyorum fakat internet kesiliyor. Bu konu hakkında yardımcı olabilecek var mı?

• İmHyp3rioN kullanıcısına yanıt

Köşe başında benim kargo 🤣 Aradı çocuk evdemisin abi diye. Düz gel bakayım dedim 😊

• Veeeee zamanlama süper 👍 Desteği için @KYTECHNGAMING’e teşekkürler 🙏

• gps.navigation kullanıcısına yanıt

Hahahahahaa benim de geldi çok şükür şimdi işten biran önce eve gitmem lazım kolpa sıkıcam mecbur 

Hadi gözün aydın. Benim işler bitti önceki yedekten buna transfer 2dk’da şak her şey yerinde 🤣

• Wifi menzili sinyal gücü , veri akisi ,nasil gelismis mi bu cihaz da hoper le kisyaslarsak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 13 Haziran 2025; 19:1:59 >
  • Wifi7

Hayırlı olsun 👍

• gps.navigation kullanıcısına yanıt

Sağolasın hocam

• @KYTECHNGAMING Extra DSL (KN-2112) cihazımda Wi-Fi düşme sorunları var, özellikle 5 GHz’de. Ara ara 2.4 GHz’de de oluyor; Wi-Fi kaybolup tekrar geliyor. 5.0 Alpha 2’yi denedim fakat bunda daha sık yaşamaya başladım. Ek olarak Keenetic destek ekibiyle beraber, gereksiz ve kullanmadığım ne kadar bileşen varsa kaldırmıştım. Bununla bir alakası olabilir mi acaba?

Bileşenler bu şekilde. (Tekrar stabil sürüme döndüğüm için güncellenecek diyor, tekrar bir hard reset atmayı deneyeceğim)

WI-FI ayarları da bu şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApRa- -- 13 Haziran 2025; 23:25:15 >

• 
Sayfa: önceki 12801281128212831284
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.