hero dsl güncelleme desteği devam ediyor mu, veya ne kadar süre daha devam eder? |
KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1183. sayfa)

-
-
support.keenetic.com
Keenetic ürün yaşam döngüsü destek politikasıhttps://support.keenetic.com/tr/hero-dsl/kn-2410/tr/23245-keenetic-product-lifecycle-support-policy.html
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bilgi için teşekkürler.
-
-
Logda bir hata var mı ?
Arayüzle ilgili bir hata da olabilir. Smb , FTP veya sftp gibi dosya paylaşım protokolü aracılığıyla ssd'ye erişmeyi deneyebilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Deneyeyim hocam herhangi bir hata kodu va yok iki degisik formatta hardddisk denedim ikisindede oyle yapti
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yukluyorum hocam normalde yuklu degil yeni kurdum routerj
Dene bakalım bende sorun yok açıyor çünkü de görseldeki yerin sayesinde mi unuttum
-
Yukledim hocam yine olmadi birseyi yanlis yaptim ama neyi acaba cozemiyorum youtube videolara bakarak gidiyorum adimlari ama arayuz bir tik degismis galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 12 Şubat 2025; 19:46:6 >
-
Ntfs olan harddiskde var onuda denedim ayni sekilde oda biryerde hata yapiyorum demekki yada ayarlamam gereken birsey var galiba neyse biraz daha arastirayim tesekkurler cevabiniz icin hocam
-
Yok hicam eklemedim nasil eklemem gerekiyor video varmi nasil ekledingine dair
Arkadaşlar cihazı olarak Macbook pro + hooper router kullanıyorum. Son sürüm yüklü.
Safari ile browsing yaparken ilk tıklama yaptığımda sayfalar sanki böyle zorla açılıyormuş gibi oluyor. İttire kaktıra yüklemeye başlıyor sonra yükenip açılıyor.
Hız testlerinde de mesela ilk tetik anında direkt 100 mbit ile başlamıyor test. 16 mbit- 30- 45- 70-100 olarak gidiyor. rayına oturması 3-4 saniye alıyor.
Burda sanki kablosuz frekanslarda bir sorun olması kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Özellikle apple cihazlarda bu bir problem sanki. Ayrıca bluetooth klavye ve trackpad kullanıyorum. bluetooth cihazlar var evde kulaklık vs.
Bu muhtemel paraziti nasıl engellerim veya hangi ayarı yapmalıyım?
5GHZ olarak wifi kullanıyorum ve bir kaç kanal denedim yine aynı.
-
Hocam peki bu harddisk deki doyalara disardan ulatigimizda keenetic uzerinden upload hizimi etkiliyir download mi
-
Etkiler mi hiç fark etmedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 12 Şubat 2025; 20:41:42 > -
Selamlari manuel olarak macbokk da manuel cloudflare veya custom bir dns girerek test edebilir misiniz?
-
benzer şekilde hocam. bir değişme olmadı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X