Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1092. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.291
Cevap
427
Favori
1.052.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
53. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 10901091109210931094
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Birisinde sunucu kendi bilgisayarin, digerinde yurtdisi lokasyonlu bir hiz testi olmuş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CuCuK kullanıcısına yanıt
    Zort tv de ise donmadan izliyoruz :)

• ru.celebi kullanıcısına yanıt

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

donma yok hocam.5ghz bağlantıyı kullanmaya başlayınca mobil cihazların kullanım hızıda yükseldiği için belki etkilemiş olabilir diye düşündüm.KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri müdahele edilebilir modem görmüş

masum köylü tadında takılıyorum KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Benzerinden SSD ile kullanıyorum .

Birkaç ayda bir SSD diski laptopa bağlayıp SSD Trim yapmakda fayda olduğunu düşünüyorum...

Gayet memnunum ...

Kullandığım model şu ;

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleriwww.hepsiburada.com
    Ugreen 2.5 inch Sata USB 3.0 Hard Disk Kutusu Fiyatı
    https://app.hb.biz/RuH8GKMRV2IK

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

Edit : Aynı markanın farklı modeli imiş...

@mito1172

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 29 Ekim 2024; 23:20:35 >
  • InvisibleLord kullanıcısına yanıt

Paket hızın 100mbps sanırım? öyleyse bu hız sorunu 100 mbps yada daha yüksek hızdaki paketlerde mi oluyor acaba, çünkü bende hız 50 veya şuan 75 mbps yaptım hızı ne exra dsl de nede titanda böyle hız sorunu olmadı hatta telefonla 82 çıkıyorKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

Arada bir duvar var ve kapı kapalı yan odadan 3 metre civarı mesafeden yaptım testi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 29 Ekim 2024; 2:50:10 >

Modemin altında yazıyor

Arada 1 duvar var ve modemin olduğu oda kapısı kapalı yan odadan yaptım testi yaklaşık 3 metre mesafeden paket hızım 75mbps

• micro77 kullanıcısına yanıt

TeşekkürlerKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri  aynen benimde hoşuma gitti zira bu tip harici diskler dünya para olmuş bunu al birde 500 gb civarı Samsung evo ssd al canavar gibi tak modeme dursunKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri  birde hazır aklıma gelmişken sorayım titanı alınca extra dsl wifi genişletici yaptım ve onda da usb girişi var ona da benzer harici disk taksak hem titan da hem extra dsl takılı harici disk olsa sorun olur mu acaba? yani titana bu paylaştığım kutuyu takacağım extra dsl ye de mevcut Toshiba harici diskiKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

Tod a boşa para veriyorsun malum apk ler bile ondan iyi gösteriyor görüntü kalitesiniKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

• ben de konuya dahil olayım, turknet gigafiber kullanıyorum. hopper ile aynı odada iken ortalama 500'lerde hız alıyorum. bazen çıkıyor bazen düşüyor. kablo ile sorun yok 900'ün altına düşmüyor. yeni nesil farklı bir modem-router kullanma imkanı olan biri deneme yapabilse çok iyi olur. ebette kablosuzda hız kaybı olur ama aynı odada 1 metre mesafeden de bu kadar kayıp olması anlaşılır bir durum değil.

• gündoğdu_01 G kullanıcısına yanıt

Bu kayıp bende olmuyor ilginçKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

• mito1172 kullanıcısına yanıt

75 mbps paket hızını da versin bir zahmet.

Siz mesh yapmamışsınız, klasik tekrarlayici olarak bağlamışsın. Cihaz listesinde görünüyordur Buddy5.
    Mesh sekmesinde görünmeli.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Çalışır. Uasp destekli kutular uzun süredir var.

Kopyalama olark Titan da 270mbps ye kadar, diğer modellerde genelde 110mbps.

İki ev aynı binada mi? Aynı duvar kalınlığı mi aynı engeller mi var mesela.

Test ederken 2.4ghz e mi bağlı 5ghz mi bir kontrol edin.

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt
    Ayrı binalar ama ne olursa olsun bu seviyede bir düşme olmaz, olamaz hocam. Neredeyse 110dan 30a düşüyor. Uğraşmaktan yoruldum telekomun modeminden gelen cat6 kabloyu extra dsle taktım direkt öyle kullanıyorum artık. Kendi evimde bağlantı sorunum yok zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvisibleLord -- 29 Ekim 2024; 10:6:47 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Başkan sen tatilden sonra gel :)

Dayanamadım kısa kısa yazdım.
    Giderim balayına Keenetic alayına hahahha

İşte aranan cevap. Teşekkürler KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

• 
Sayfa: önceki 10901091109210931094
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.