Şimdi Ara

Keenetic Extra DSL Yardım (Çekim Sorunu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugüne kadar Vodafone'nun vermiş olduğu Huawei HG658c model modemini kullanıyordum. Evimin bazı uç noktalarında internet bağlantısının kopmaya yakın bir duruma gelmesinden dolayı modemimi değiştirme kararı aldım.

Modemimi kullanırken aklımda hep bir önyargı olarak "İnternet servis sağlayıcılarının verdiği modem tabii ki de çok kötüdür" gibi bir düşünce vardı. Bende "Keenetic Extra DSL" modelini satın aldım.

Tüm kurulumları yaptım ama önceki menzilden daha kötü bir sonuçla karşılaştım. 4 tane gösterişli anteni olmasına rağmen, kullanıcı yorumlarının neredeyse tamamının çekim gücünün iyi olduğunu söylerken beni büyük hayal kırıklığına uğrattı.

Modemi kurarken Keenetic'in kurulum videolarında olduğu gibi tüm prosedürlere uygun olarak kurdum ama modem elimde patlasın istemiyorum.

Benim yapmam gereken, eksik yaptığım bir ayar var mı?

Teşekkürler, iyi forumlar...

Keenetic Extra DSL Yardım (Çekim Sorunu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Causative1 -- 8 Aralık 2020; 19:40:38 >

• O kurumum prosedüründen ziyade cihazın donanımıyla alakalı ve bulunduğunuz ortamdaki wifiyi etkileyen cihazlarla alakalı telefonunuza wifi analayzer programını kurun ve en az kullanılan yada kullanılmayan wifi sinyalini bulun modeminizin sinyalini ona göre değiştirin böylece sinyaller daha düzgün gelicektir onun dışında bu olay cihazın chipsetiyle alakalı cihaz mediatek chipseti kullanıyor ve wifi sıralaması olarak mediatek chipsetli cihazlar listenin en sonundadır o yüzden bu konu hakkında yapabileceğiniz tek şey cihazı iade edip yanına iyi bir router alıp kabloyla routeri modem bağlamanız ve bağlantıyı router üstünden sağlamanızdır router olarak size Aliexpress üzerinden satın alabileceğiniz Huawei AX3 Pro siyah rengini almanızı öneririm 4x4 mimo 160 MHz desteğine sahip tam F/P cihazıdır Türkiye'de daha iyisini bulamazsın aynı fiyata ve cihazı satın alırken kuponlardan faydalanabilirsin biraz indirim oluyor kullanırsan ve satın alma ekranında not yeri var oraya ürünün fiyatının 5 dolar olarak yazılmasını istersen gümrük ücretini çok az ödersin tahminen 20 TL felan tutar.

https://tr.aliexpress.com/item/4001216984454.html?spm=a2g0o.cart.0.0.73b83c00DmlXIO&mp=1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Keenetic modemimde ilginç sorun
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.