sitede oturuyorum apartmanın girişinde takılan bi kedi var soğuk havalarda falan kapının orda bekliyor içeri alıp severim hep çok tatlı bi şey daha önce hiç bi kediye mama vermedim şöyle ki kediler fareleri yiyor böylece bize inanılmaz faydası oluyor, oysa ki sokak köpekleri bir halta yaramadığı gibi sırf zararlar gürültü yapıyorlar insanları kedileri ısırıyorlar üstüne b*klarını sağa sola yapıyorlar kediye mama verirsem fare avlamayı keser mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kediye mama vermek mantıklı mı

-
-
tipsizler lütfen kedilere mama vermesin,hayvanlar da ürküyor zaten sizden
-
kendisinin yiyecek ekmeği yok kediye mama verecekmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolunubulacakadam -- 16 Nisan 2021; 10:49:13 > -
quote:
Orijinalden alıntı: yolunubulacakadam
kendisinin yiyecek ekmeği yok kediye mama verecekmişBlok mu istiyorsun genç adam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bahçede 3 tane kedi var hepsi de hamile hep mama veriyoruz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öyle yiğit sokak kedisi pek kalmadı 3 4cmden büyük fare yakalayıp yiyecek kedi oranı %5i geçmez hepsi pısırık artık. Nerde o eski sokak kedileri
quote:
Orijinalden alıntı: bako39
Öyle yiğit sokak kedisi pek kalmadı 3 4cmden büyük fare yakalayıp yiyecek kedi oranı %5i geçmez hepsi pısırık artık. Nerde o eski sokak kedileriHocam iyi de ben fare görmüyorum ortalıkta
quote:
Orijinalden alıntı: yolunubulacakadam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba.
Binada hayvan düşmanı ruh hastası varsa kediyi soğuklarda bile içeri almayın
Kediyi mümkün mertebe bina girişinde değil yoldan ve araçlardan uzak bahçenin bir köşesinde göze batmayan bir yerde otların içinde yada kuytu bir duvar köşesinde besleyin,
aksi halde binada oturan canlı düşmanı ruh hastası bir kadın veya adam bozuntusu (illaki vardır) , kedi pisletiyor koku yapıyor , mama artıkları kötü duruyor sinek yapıyor, kedi binanın içine girdi kapımın önüne pisledi tarzı şikayetlerde bulunup yarın öbürsü gün o hayvana kötülük yapmaya kalkacak ya zehirleyecek ya tekmeleyip sakat bırakacaktır.
Kediyi besleyeceğiniz vakit elinizdeki mamayı gösterip çağırın o zaten sizi tanıyorsa peşinizden gelecektir, böylece uygun göze batmayan bir yerde besleyebilir, yemek için bölgeyi benimsemesini sağlayabilirsiniz.
-
Kafayı çok yorma bence mama vermende sıkıntı yok çünkü canlılar yer ve sonra tekrar acıkır :) koyduğun mamayı yedikten sonra illaki fareyi görür görmez peşine düşer. Kedi-fare ilişkisi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonodias -- 16 Nisan 2021; 11:50:10 >
En Beğenilen Yanıtlar

tipsizler lütfen kedilere mama vermesin,hayvanlar da ürküyor zaten sizden |
![]() |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X