Şimdi Ara

Kedimin patisine olta iğnesi battı çıkaramadım:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gecenin bu saatinde cevap veren olur mu bilmiyorum...

Kedim malzeme odasına girdi ve küçük bir kaza geçirdi. Patisine olta iğnesi battı aha resmi https://i.hizliresim.com/BaWGVM.jpg

Kendim çıkarmayı denedim ama çengelli tarafı içinde olduğu için zorladığım anda canı çok yanıyor.. çıkaramıyorum. daha da zorlarsam içinde kırılır kalır kangren olmasından korkuyorum.

Gidebileceğim bir vette yok sabahı beklemek zorundayım uyuyamıyorum da.. Napabilirim? sabaha kadar ne yapmam lazım akıl fikir verirseniz çok memnun olurum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 23 Şubat 2019; 4:20:25 >

• yavaş çekerek olmaz zokaların doğası gereği tereyağından kıl çeker gibi çekmen lazım ama bence sabahı bekle vet çeksin sonra sarsın orayı mikrop kapmasın gerçi onların kendi tükürüğü antiseptik onlara
  • Evde oksijenli su var faydası olur mu bilmiyorum..Delireceğim nasıl becerdi bunu yaa
  • geçenlerde benzer durumda olan birinin videosunu izlemiştim yutubtan parmagına girmiş. hastanede orayı uyusturup iğneyi diğer taraftan cıkartmışlar ittirerek, sonra kesip çekmişler. cengelli olduğu için cıkmıyormuş en iyisi sabahı beklemek gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 23 Şubat 2019; 5:7:3 >
  • Geçmiş olsun hocam. Son durumdan haberdar edin lütfen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O şey patisinde.. Şu an kucağımda uyuyor..

Sabaha ne olur bilemem.. Zaten çıkaramıyorum nasıl ayağına batırdıysa çok derin girmiş..

Tetanos hastalığına yakalanmaz heralde:( Durumdan haberdar ederim.
  • İyi yanından bakın bir balığın ağzında da olabilirdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kedi Tırnak Attı:)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum kedi dayanabiliyorsa iğneyi ittirip diğer tarafından cıkartacaksın tek hamlede. Sonrs pens ile çentikli kısmın gerisinden keseceksin. Oltanın diğer ucunu çektin mi eline gelir. İnsanlara böyle yapıyoruz,hayvanda da değişen bir şey olmaz. Batikon varsa evde işlemden önce üzerine dök.

• O yöntemi denedim lakin zaptedemedim. Çok debeleniyor o zaman.. Mecbur sabahı bekleyeceğim..

• Çok geçmiş olsun siz müdehale etmeyin bence. Kediye mamayla birlikte bir ağrı kesici verebilirsiniz.

• Onur Fırat Polatyoutube
    Ele batan olta iğnesi nasıl çıkartılır.
    https://youtu.be/X6TIk4wRTkE
    bir arkadaşından kediyi tutması için yardım isteyerek bu şekilde çıkartırsın gibi geliyor bana. Gecmis olsun.

• Son durum nedir hocam ?

• Öbür taraftan çıkartın diyerek hayvana niye acı çektirsin? Sabah veteriner verince narkozu güzel güzel çıkarır zaten.

Yok evde yapacam diyorsan ver iki kapak votka. O uyurken hallet işini.

• Veterinere götürdüm arkadaşlar..

En üstteki arkadaşın dediği gibi canı çok yanar mümkünatı yok bunu böyle çıkaramayız sakinleştirici vereceğiz dedi.

Nitekim çıkarıldı iğne.. tetanos riskine karşı iğne de yaptı..

Şimdi eve getirdim öyle ölü gibi yatıyor kızım.. çok tuhaf hissediyorum kendimi..
    Eksi Up
    WhatsApp Image 2019-02-23 at 10.54.54 - eksi up
    https://eksiup.com/080e99d2f926

• onu nası becerdin hocam
  • Olur böyle kazalar kendini suçlama.Muhtemelen sakinleştiricinin etkisiyle kendine gelememiştir hızlı toparlaması dileğiyle geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

onu nası becerdin hocam
    Malzeme odasına daldı orda oltaları devirmiş öyle oldu. :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Plan-B

Olur böyle kazalar kendini suçlama.Muhtemelen sakinleştiricinin etkisiyle kendine gelememiştir hızlı toparlaması dileğiyle geçmiş olsun
    Sağolun..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.