Şimdi Ara

Kedimin derdi ne ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dün akşam pet Shoptan siyah sokak kedisini sahiplendik dün biraz utangaçtı sağ sola geziyordu

Şimdi sabah kapıyı açtım miyavlıyordu hala miyavlıyor yeni suyu var napmalıyım ? Beni kovalıyor Namussuz

Not : küçük kedi miyavlamasıda bir değişik

Edit : kumluğu yem kabı zıplayıp tırmalaması için oyuncağım2 tanede ben oyuncak verdim yatak Yaptım daha napmalıyım ? Ve dışarı çıktığımızda kediyi tüm eve salallım ı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alex Turner -- 24 Mayıs 2015; 10:40:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Uppp

• Kucuk suprizler yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlgi göster.
  • REİS PİSKOPAT MISINIZ TÜM EVİ GÖRMEK İSTİYOR KEDİ ONDAN MİYAVLIYOR YA DA İŞTE SİZİ İSTİYOR BİRAZ SEVİN İLGİLENİN.

İŞTE NORMALDE KEDİLER BİR DOĞURDUGUNDA 6-7 YAVRU DOGURDUGUNDAN KÜÇÜK YAŞTA BİRBİRLERİYLE OYNUYORLAR. SENİNKİNİ ANASINDAN KOPARDIKLARINDAN DOLAYI ARKADAŞ ARIYOR MECBUR SEN OYNAYACAKSIN. KEŞKE SOKAKTAN OLGUN BİR KEDİ ALSAYDIN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affiliation -- 24 Mayıs 2015; 10:46:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

REİS PİSKOPAT MISINIZ TÜM EVİ GÖRMEK İSTİYOR KEDİ ONDAN MİYAVLIYOR YA DA İŞTE SİZİ İSTİYOR BİRAZ SEVİN İLGİLENİN.

Saldım ama dün Bayağı gezdi bügünde saldım beni kovalıyor peşimden ayrılmıyor

• [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 22:59:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ses kaydi atarsan ne derdi oldugunu soyleyebilirim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Alex Turner

quote:

REİS PİSKOPAT MISINIZ TÜM EVİ GÖRMEK İSTİYOR KEDİ ONDAN MİYAVLIYOR YA DA İŞTE SİZİ İSTİYOR BİRAZ SEVİN İLGİLENİN.

HAYVANDAN KAÇMAK İÇİN ALMADIN HERHALDE KEDİYİ SANIYORUM. VER BİRAZ ELİNİ ISIRSIN TIRMALASIN KÜÇÜK PİNPON TOPLARI VAR ALT KOMSUYA SES YAPMAYACAKSA ONLA OYNAT HAYVANI CILDIRIYORLAR. YA DA NORMAL KÜÇÜK TOPLARLA OYNAT ŞU 50 KURUŞ ATIP MAKİNADAN ALINAN TOPLARLA.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alex Turner

quote:

HAYVANDAN KAÇMAK İÇİN ALMADIN HERHALDE KEDİYİ SANIYORUM. VER BİRAZ ELİNİ ISIRSIN TIRMALASIN KÜÇÜK PİNPON TOPLARI VAR ALT KOMSUYA SES YAPMAYACAKSA ONLA OYNAT HAYVANI CILDIRIYORLAR. YA DA NORMAL KÜÇÜK TOPLARLA OYNAT ŞU 50 KURUŞ ATIP MAKİNADAN ALINAN TOPLARLA.

Tamam hocam teşekkurler bugün alıcam bacağımı fln yakıyor tenini sürtüyor gülüncede kaçıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alex Turner -- 24 Mayıs 2015; 10:57:18 >

• izmirli tilkiye hayranım yaREİS PİSKOPATMISINIZ ?
  • Üff snne be slk .s .s

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alex Turner kullanıcısına yanıt
    Hocam ilgi istiyor kedi küçükken bazıları böyle olur. Eğer yanına başka bir kedi daha alsaydınız onunla uğraşıp enerjisini bitirirdi. Yada şu pilli kedi şeklinde tüylü oyuncaklardan alın uğraşır biraz :D :D :D
  • ne güzel işte arkadaş ol, yanında tut
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperAkif

Hocam ilgi istiyor kedi küçükken bazıları böyle olur. Eğer yanına başka bir kedi daha alsaydınız onunla uğraşıp enerjisini bitirirdi. Yada şu pilli kedi şeklinde tüylü oyuncaklardan alın uğraşır biraz :D :D :D

Hocam birtanede köpek alıcaz galiba yine sahiplenicez

• Alex Turner kullanıcısına yanıt
    oda yavruysa yavruluktan alışabilirler belki birbirlerine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.