Şimdi Ara

Kedim taratmıyor kendini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6-7 aylık bir kedim var bir tarak aldım, ne zaman taramaya kalksam tarağı ısırıp tarakla oynamaya çalışıyor, ne yapmalıyım nasıl yapıyorsunuz siz bu işi? İmkan vermiyor benimki, çok hareketli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayAdonis -- 8 Ocak 2015; 21:14:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BayAdonis kullanıcısına yanıt
    bizdede aynı problem vardı.. bazı kediler kendilerini taratmayı sevmez hatta bunu oyun zannedip tarakla oynamaya çalışırlar. taramak için uygun bir zaman kollayın oyun psikolojisinde olmamalı, sakin olduğu bir anı seçin. masa gibi bir yere çıkartın ve önüne sevdiği bir oyuncak koyun. sonra ensesinden tutup hareket etmesini engelleyin ve tarağı önce ona koklatıp gösterip taramaya çalışın eğer kaçmaya çalışırsa bırakın kaçsın tarağı kötü bir şey olarak tanımasın korkmasın. bu işlemi ara sıra tekrarlayın mutlaka izin verecektir bizim ki biraz kabullenmeye başladı ama yinede her tarafını tarayamıyoruz hizli olmanız lazım :) eğer söylediğim olmuyorsa ona bir ödül maması alın ve tarama işleminde ödül maması verin az az.. belki o an izin verir mamanın heyecanıyla.. bazen uyurlarkende taramak mümkün olabiliyor. ama dediğim gibi korkutmadan yapın ki taranmanın kötü bir şey olduğunu sanmasın.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f-network -- 9 Ocak 2015; 4:01:07 >

• taratmamasına şaşırmamak lazım bizimki sevdirmiyor bile canı isterse gelir yoksa patiyi çakar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.