Şimdi Ara

Kedim mamasini agzina alip goturuyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kedim 5 yasina gecen hafta girdi kuru mamasini agzinda toplayip goturup baska yerde yiyor neden olabilir ? Cozumu nedir kedim chincilla ve disidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kedi ne zamandır sizinle ve bu durum ne zamandır sürüyor? Başka bir kedi,köpekle aynı ortamı paylaştı mı, bu sorun ortaya çıkmadan önce? Mama kabını ve kabın yerini değiştirip bir dener misiniz?
    Daha önce normal şekilde mama yerken, siz veya evde bulunan başka birisi bir şekilde bir müdahalede bulundu mu kedinize?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahtant

Kedi ne zamandır sizinle ve bu durum ne zamandır sürüyor? Başka bir kedi,köpekle aynı ortamı paylaştı mı, bu sorun ortaya çıkmadan önce? Mama kabını ve kabın yerini değiştirip bir dener misiniz?
    Daha önce normal şekilde mama yerken, siz veya evde bulunan başka birisi bir şekilde bir müdahalede bulundu mu kedinize?

Kedim 4 yildir benimle birlikte eskiden beri suruyor bu durumu. 10-15 dakikaligina kuzenimin kedisiyle cok eskiden gorusturmustuk. Kabin yerini degistirdik halen ayni durum.
    Yemek yerken bir mudahelede bulunan olmadi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J4ckasss -- 15 Aralık 2013; 10:20:01 >
  • O zaman sizden önce yaşadığı yere dayanan bir durum sanırım. Mamasını kaptırmadan veya rahatsız edilmeden yiyebileceği bir yer arıyor. Öğünlü olarak mama veriyorsanız, mamayı verdiğiniz odanın kapısını kapatıp, mamayı yeyip yemediğini de gözlemleyip bir deneyin isterseniz. Sürekli aynı yere mamasını götürüp yiyorsa oraya kolay temizlenecek bir örtü serip, temizlik sorunu oluyorsa onu çözebilirsiniz.
    Mamasını düzenli yiyorsa çok da üstelemeyin derim ben. Hen uzun süredir böyle, hem de kedileri sahip oldukları alışkanlıklardan vazgeçirmek zordur.

Benim aklıma gelenler bunlar, daha tecrübeli kedi sahiplerinin farklı düşünceleri varsa ben de öğrenmek isterim.

Kedinize sizinle uzun, sağlıklı, mutlu bir ömür dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahtant

O zaman sizden önce yaşadığı yere dayanan bir durum sanırım. Mamasını kaptırmadan veya rahatsız edilmeden yiyebileceği bir yer arıyor. Öğünlü olarak mama veriyorsanız, mamayı verdiğiniz odanın kapısını kapatıp, mamayı yeyip yemediğini de gözlemleyip bir deneyin isterseniz. Sürekli aynı yere mamasını götürüp yiyorsa oraya kolay temizlenecek bir örtü serip, temizlik sorunu oluyorsa onu çözebilirsiniz.
    Mamasını düzenli yiyorsa çok da üstelemeyin derim ben. Hen uzun süredir böyle, hem de kedileri sahip oldukları alışkanlıklardan vazgeçirmek zordur.

Benim aklıma gelenler bunlar, daha tecrübeli kedi sahiplerinin farklı düşünceleri varsa ben de öğrenmek isterim.

Kedinize sizinle uzun, sağlıklı, mutlu bir ömür dilerim.

Yorum icin tesekkurler oyle bir noktada yemiyor her seferinde baska bir yere goturup yiyor mamasini. Kuru mama kullaniyorum bittikce mamasini koyuyorum aciktigi zaman kendisi yiyor. Zaten mama yemedigi zaman zayifladigi farkediliyor masallah suan tombul

Ayrica tesekkurler ederim yorum icin.

Agzindan biraktigi mamalarin bazilarinida gormuyor sonradan gorurse alip yiyor :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J4ckasss -- 16 Aralık 2013; 13:08:56 >

• Rica ederim.

Hepsi ayrı bir alem bu kedilerin, belirli bir standartları yok :)
  • Benim bildiğim ağzı dolduran büyük lokmaları alıp ıssız noktalarda yerler çünkü başka kediler lokmayı önünden zorla alabilir. Ortamda bir tehtid hissediyor olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaslarin yaptigi esek sakasi
    11 yıl önce açıldı
    Apartmanin altindan cikan su
    21 yıl önce açıldı
    babayi aldim
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.