Merhabalar, kedimin karnı biraz şişti 2-3 haftadır...şüpheleniyordum hamilemi acaba diye... Öğrenciyim, şu öğrenci için fermuarlı gardaroplardan var odamda.. onun içine girmişti bugün akşam 20:00 sularında yatmaya.. Bende ilaç aldım vurdum kafayı yattım, viyu viyu viyu diye fare sesi gibi bire sese uyandım 5-10dk önce.. Önce odamın camının dibinden dışarıdan geliyor sandım, sonra baktım yok içerden geliyor.. Giyisi dolabının içine baktım, pantolonlarım ıslanmış ve ufak tüylü ıslak birşey var, kedimde masum masum bakıyor bana...
Ne yapacam ben şimdi yada ne yapmalıyım bu yavruyla, yani yapılması gereken birşey varmı yoksa kendi hallerine bırakmalımıyım ?
İstersen bi havluyla sarıp kurulamayı dene yavruları zaten yeni doğmuşlar
SS isterük
viyu viyu viyu
süpersin ya
quote:
Orijinalden alıntı: Ata
SS isterük
Nasıl anlamadın ilginç,kedinin sevdiği yiyecekler varsa dolabın içine yanına koy,yavruya zaten evde birşey olmaz bakar annesi.
aynı cinsten kediyle mi ciftleştirdiniz yoksa sizden habersiz mi olmuş
Güzelmiş.. Şu an için sadece annesini beslemen yeterli.O zaten yavrusuna iyi bakacaktır..
quote:
Orijinalden alıntı: yıldırım_beyazıt
bir ara evden kaçmıştı ben warcraft oynarken camdan atladı gitti arkasından seslendim ama bakmadı bile neyse, 1 hafta sonra markete gidiyordum sigara almaya.. bir baktım benim kedi kaldırımda avanak avanak dolanıyor, seslendim ceylan gibi seke seke geldi baktım bi deri bi kemik kalmış, açlıktan ölecekmiş... sahip beni affet nolur affet gibi bir bakışı vardı, bende aldım eve geri götürdüm.. şimdi cama tül yapıştırdım bantlarla falan neyse aradan 2-3 hafta geçti, bu 2-3 kat yemek yemeye başladı.. ala ala herhalde havalar ısınıyor mevsim değişti, iştahı açıldı dedik arkadaşla... sonra karnı şişmeye başladı..sürekli sırt üstü ters yatıp memişlerini gösteriyordu bize, yerde yuvarlanıyor falan ve yanlamasına yatıp uyuyordu.. eskisi gibi düz şekilde kıvrılıp yatmıyordu.. dedik bi 2-3 ay'a kalmaz doğurur bu.. bu lafı dediğimizin ertesi akşamı benim pantolonun üzerine doğurdu ben bi 5-6 ay sürer diyordum hamilelik süresi, meğersem 50-60 günmüş.. herhalde kendisine benzeyen bir kediyle çiftleşmiş, yavrular tıpatıp anasına benziyor.. kafalarında siyah lekeler var geri kalan tüm yerleri bembeyaz
quote:
Orijinalden alıntı: DeathWing
quote:
Orijinalden alıntı: yıldırım_beyazıt
bir ara evden kaçmıştı ben warcraft oynarken camdan atladı gitti arkasından seslendim ama bakmadı bile neyse, 1 hafta sonra markete gidiyordum sigara almaya.. bir baktım benim kedi kaldırımda avanak avanak dolanıyor, seslendim ceylan gibi seke seke geldi baktım bi deri bi kemik kalmış, açlıktan ölecekmiş... sahip beni affet nolur affet gibi bir bakışı vardı, bende aldım eve geri götürdüm.. şimdi cama tül yapıştırdım bantlarla falan neyse aradan 2-3 hafta geçti, bu 2-3 kat yemek yemeye başladı.. ala ala herhalde havalar ısınıyor mevsim değişti, iştahı açıldı dedik arkadaşla... sonra karnı şişmeye başladı..sürekli sırt üstü ters yatıp memişlerini gösteriyordu bize, yerde yuvarlanıyor falan ve yanlamasına yatıp uyuyordu.. eskisi gibi düz şekilde kıvrılıp yatmıyordu.. dedik bi 2-3 ay'a kalmaz doğurur bu.. bu lafı dediğimizin ertesi akşamı benim pantolonun üzerine doğurdu ben bi 5-6 ay sürer diyordum hamilelik süresi, meğersem 50-60 günmüş.. herhalde kendisine benzeyen bir kediyle çiftleşmiş, yavrular tıpatıp anasına benziyor.. kafalarında siyah lekeler var geri kalan tüm yerleri bembeyaz
cinsi ne kedinizin
Özel bir bakım yapmanıza gerek yok, anneyi beslemeye devam edin denildiği gibi. Zaten hava sıcak, annelerinin ısısı yeter onları ısıtmaya. Yerlerini değiştirmeyin şimdilik, bir hafta kadar kalsınlar orada. Zaten olan olmuş, torunlar gelmiş Yavrulara şimdiden yuva aramaya başlayın hepsine bakamayacağınızı düşünüyorsanız. Önünüzde çok vakit var ama yuva bilmek için yetmeyebiliyor o süre.
Gerçekten çok şanslısınız, çok özledim ben de evimde minik bebeklerin olduğu günleri.
Yeni doğmuş yavruları elleme elletme kimseye. Bazı kediler yavrularına insan kokusu sinerse onları terk ediyor bazen öldürüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: bashibazouk
Yeni doğmuş yavruları elleme elletme kimseye. Bazı kediler yavrularına insan kokusu sinerse onları terk ediyor bazen öldürüyor.
katıLıyorum benim kedimide pittbuLL parçaLadı ondan beridir pittbuLLLarLa bi savaş haLindeyim şimdi benim aLfa türü bir husky im var ama ona bir şey yapamıyor pittbuLL deniLen canavar !!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme