Şimdi Ara

Kedim evden kaçtı :([..VEE MUTLU SON.. PISIMIZ BULUNDU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
23.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kedim evden kaçtı sizce geri döner mi ?apartmanda tüm daireleri resmen gezmiş
    sabahtan beri yok çok moralim bozuk .. bu konuda tecrübesi olan yok mu hiç ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaniyorsunfuatabi -- 17 Şubat 2009; 11:35:36 >

Kedin Kaçtı mı? İşte Bulmana Yardımcı Olacak İpuçları

Kediler meraklı ve bağımsız yaratıklardır ve bazen evden kaçabilirler. Eğer kedin kaçtıysa, onu bulmak için derhal harekete geçmek önemlidir.

Evden Kaçan Kedi Ne Zaman Döner?

• Bazı kediler birkaç saat içinde geri dönerken, diğerleri günlerce veya haftalarca kayıp kalabilir.
    • Kedinin yaşı, kişiliği ve çevresel faktörler dönüş süresini etkileyebilir.

Kaçan Kedi Geri Gelir mi?

• Kedilerin evlerine geri dönme olasılığı yüksektir, özellikle de iç mekanda yaşayan ve dışarı çıkmaya alışkın olmayan kediler için.
    • Kayıp kedilerin genellikle 10 km'lik bir yarıçap içinde bulundukları tahmin edilmektedir.

Kedini Bulmana Yardımcı Olacak İpuçları

• Hemen aramaya başla: Kedin kaçtıktan sonra mümkün olan en kısa sürede aramaya başlamak önemlidir.
    • Mahallenizde ilan as: Komşularına ve mahalle esnafına kedinin kayıp olduğunu bildir ve ilan as.
    • Sosyal medyayı kullan: Kayıp kedi ilanını Facebook, Twitter ve diğer sosyal medya platformlarında paylaş.
    • Yerel barınakları ve veteriner kliniklerini kontrol et: Kedin bir barınağa veya veterinere götürülmüş olabilir.
    • Mikroçipi kontrol et: Kedin mikroçipliyse, çipi hemen kontrol ettir.
    • Tuzağı kullanmayı düşün: Kedini bulmak için bir kedi tuzağı kullanmayı düşünebilirsin.
    • Sabırlı ol: Kedini bulmak zaman alabilir. Sabırlı ol ve aramaya devam et.

Kedin Geri Döndüğünde

• Kedin geri döndüğünde, veterinerine götür ve genel bir muayeneden geçir.
    • Kedine bolca sevgi ve ilgi göster.
    • Evden kaçmasını önlemek için adımlar at, örneğin; pencerelere kedi filesi takmak veya kedini dışarı çıkarırken tasma kullanmak.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • otobana gitmiştir.fazla uzaklaşmış olamaz

Orjinalden alıntı: ozzyouz

Kedim evden kaçtı sizce geri döner mi ?apartmanda tüm daireleri resmen gezmiş
    sabahtan beri yok çok moralim bozuk .. bu konuda tecrübesi olan yok mu hiç ?

valla bizim köpek geri dönüyor kedi sanmam soğuk bi su iç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azawarai -- 16 Şubat 2009; 20:31:41 >

Pearl P-3002D Eliminator Demondrive(r)
  • merak etme, mutlaka geri döner. diğer kedilerle mart sohbetleri yapmaya gitmiştir.
    benimde bi kaç kedim vardı topallaya topallaya geliyolardı bi kaç gün içinde

R.I.P PAUL GRAY
  • zamanında benim muhabbet kuşum kaçmıştı evden. aralıksız iki gün ağlamıştım. yaşım 10 falandı.

Orjinalden alıntı: inuyasha_

kedi gelmez bnce köpek gelirde keti nankördün bunlar bnm kendi görüşlerim tabi belki kedileri hiç sevmediğim içindir

nankörmüş.insanlar nankör ne kedisi.yok uğursuz yok nankör ne saçma şeyler.

College of Engineering 2010/2014-Univeristy Park, PA
  • Yıllar önce yazlıkta kedilerim dışarı çıkar çıkar (kendi başlarına) sonra geri gelirdi.

Bundan 3 sene önce yine kedimi dışarıya çıkardığım zaman kendi kendine veya ben ıslık çaldığım zaman gelirdi.

Geçen yaz ise tatile gittiğimiz için kedimizi apartman görevlisine vermiştik kedide onların evinden kaçmış.Aradan 2 ay geçmesine rağmen annemler eve döndükten 2-3 gün sonra balkonda otururken bizim kedi gelmiş miyavlamış ve şu an hala evde.

Yani eğer başına bir şey gelmediyse ve de sizi seviyorsa büyük ihtimalle döner.

• quote:

Orjinalden alıntı: anil92

resim varsa ilan cikar, bulana 40 lira teklif ver, en az 50/60 kisilik kedi bulma timi kurulur sirf para icin

Australian Dream
  • bizim yazlıkta gitmişti 3gün sonra altta bi villanın pergulesinde bulmuştuk.etrafı kolaçan et.bizimkisi çok korkak fazla uzaklaşamıyo evden.bi ara ev etrafını.bide ilan bastır.

british shorthair.. bilen bilir..

moralim çok bozuk bir de normal sokak kedisi de deildi..

süper kedi ya o

Orjinalden alıntı: coldmen

quote:

moralim çok bozuk bir de normal sokak kedisi de deildi..

süper kedi ya o

dalga geçecek adamı kaldırcak halim yok ..dalga geçen adam zaten o hyvandan kat ve kat daha hayvandır
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.