Şimdi Ara

Kedim dışarı çıkmaya çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Apartmanda oturuyoruz 1 haftadır dışarı kaçmaya çalışıyor ilk başta kapı açılınca önüne gelip bekliyordu, bugün tam dışarı bir adım attı hemen yakaladım. Bir gün dalgınlığımıza gelecek kaçıp gidecek, dışarıdaki kediler harcarlar bunu, meraktan mı yapıyor anlamadım. Kedi 6 aylık erkek British Shorthair

siz kediye ne kadar genis alan tanirsaniz taniyin yetmez ona, heleki daire disinda apartman icerisini falan kesfettikleri vakit yandiniz :) bende ayni hataya dustum bazen daire kapisinin onune cop koyuyorum cikiyor apartmanin icine allahtan asansor var ve merdivenlere giden alan kapi ile kapali daireden ciksa bile kacacagi gidecegi bir alan yok bazen daire kapisinin onunde miyavliyor kapi koluna bakip kapiyi aciyorum dairenin onunde dolasiyor komsularin orda dolasiyor bi ses duyunca daireye kaciyor ama siz dikkatli olun dis sokak kapisina erisim kolaysa ve yakinsaniz bi anlik dalginliga gelir yazik valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f-network -- 19 Ocak 2015; 3:48:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.