Şimdi Ara

Kediler Nankormu? Anılı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler baslikta belirtigum gibi kediler gercekten nankörmu yoksa insanlarin biyerlerinden uydurdugu lafmi.
    Anilarla zenginlestirirseniz konu tutar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 hafta bakmıştım yavru bir kediye.Hayatı boyunca yiyemeyeceği kadar et, içemeyeceği kadar süt verdim.Ardından ilk fırsatta mahallede elimden kaçtı nankör kedi Koyu renkli hayvanlar yabani oluyor.Sultan papağanım vardı siyah-beyaz.Renklerine göre cinsleri var onların.Unuttum şimdi.250'ye almıştım kafesiyle, çalıştığım zamanlar.Avukat kadına 100tlye sattım.Birde pazarlık yapmaya kalkmıştı
  • Beni tırmıklamıştı bence nankör

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kediler nankördür çünkü besler büyütürsün, bir mart gecesi dışarı çıkar ve gelmez, tecrübeyle sabit.

Not: Ciddiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

1 hafta bakmıştım yavru bir kediye.Hayatı boyunca yiyemeyeceği kadar et, içemeyeceği kadar süt verdim.Ardından ilk fırsatta mahallede elimden kaçtı nankör kedi Koyu renkli hayvanlar yabani oluyor.Sultan papağanım vardı siyah-beyaz.Renklerine göre cinsleri var onların.Unuttum şimdi.250'ye almıştım kafesiyle, çalıştığım zamanlar.Avukat kadına 100tlye sattım.Birde pazarlık yapmaya kalkmıştı

Hocam artik benim icin onemlisin ilk kez konuma mesaj geldi. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kediler köpeklere göre insanları sahibi olarak görmezler.Asıl onlar bizim sahibimiz gibiymiş gibi davranırlar.En az 10 kedi beslemişimdir hiçbiride kaçmamıştır.Durduk yere gelip tırnaklamamıştır.Bazı insanlar o hayvanları zevk aracı olarak kullanıyor.Karnına balon bağlayıp kahkaha atmak nedir.?Düş kabini diye o hayvanları onun içine atıp sağa sola kafalarını vurmalarını seyretmek nedir.?
  • değiliz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne Utanmaz Köpekleriz
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyan Cat

değiliz

He Valla.

/>
  • kediler nankör falan değil bu bir uydurma,ne bekliyordunuz ki mama verdiniz diye her istediğinizi yapmasını mı?
  • bir söz duymuştum "kediler biz nasıl olsa yiyeceğimizi buluruz düşüncesindelermiş, köpekler ise yiyecek vereni tek çare olarak görürlermiş." nankörlük buradan geliyormuş.

ama be buna katılmıyorum çünkü eski oturduğumuz yerde kedilere yiyecek verirdim. normalde insanlardan kaçan sokak kedileri beni görünce peşimden gelirlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bradley Cooper

bir söz duymuştum "kediler biz nasıl olsa yiyeceğimizi buluruz düşüncesindelermiş, köpekler ise yiyecek vereni tek çare olarak görürlermiş." nankörlük buradan geliyormuş.

ama be buna katılmıyorum çünkü eski oturduğumuz yerde kedilere yiyecek verirdim. normalde insanlardan kaçan sokak kedileri beni görünce peşimden gelirlerdi.

Ben hiç kibirli kedi görmedim, bütün kediler kokuya gelip sırnaşırlar, ancak 2 gün yemek yapma hemen gider. Ama ben 3-4 köpeğin saldırısına uğrayan yavru köpeği kurtardığımda köpek beni izlemiş, gece evimin önünde oturmuştu.
  • Vallahi 4 yıldır şuan ki kedime bakıyorum ve beslediğim 3. kedi hiç birinin bir nankörlüğünü görmedim.. her gün kapıda geldiğimde beni karşılayan yattığımda hemen gelip sağ tarafıma yatıp sarılan sıkıntılı stresli olduğumda tüm sıkıntımı stresimi alan moralimi düzelten bir hayvan.. beslediğin hiçbir hayvanın nankörlüğünü görmedim.. Aksine beslemeyi sevdiğim tek hayvanda kedi.. temizliği ve titizliliği yüzünden.. tabi bakmasını bilirseniz.
  • Kediler nankör değildir... Sizi iplemezler o kadar
  • En son yazlıkta kediye süt veriyordum avucumun içini tırmaladı bi tane yavrudan almak isterim.
  • Nankördür kaçarlar ne yaparsanız ne yapın..
  • yaparken gödüm bidaha gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

yaparken gödüm bidaha gelmedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nankör değildir, kedi nimetin allahtan geldiğini bilir.
    köpek ise kulun verdiğini sanıp kula kanar.
    kedi kanmaz.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.