Bildirim
Kediden korkmayan fare yetiştirildi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Eğer bu olay insanlara uygulanırsa,çok büyük sorunlar yaşanır.Hiçbir şeyden korkmayan insanlar,toplumda kontrol edilemez hale gelir ki;bu da toplum ve insanlık için son derece tehlikeli olurdu. -
Hakikaten insanların üzerine uygulanırsa kimbilir neler olur.
Savaştan korkmayan bir ordu
Düşünemiyorum bile bu durumu -
Orda yaptıkları olay korkuyu yoketmek değil, farenin koku duyusunu yoketmek. Ama farenin korkma sebebi koku olduğu için dolaylı yoldan korkması da engellenmiş oluyor. İnsana uyarlanabilecek birşey değil yani. -
Acaba sadece kedinin kokusunu mu engellemişler yoksa farenin burnunu tümden mi iptal etmişler? Sadece kedi kokusunu kaldırmışlarsa süper bir çalışma olmuş. -
"Japon araştırmacı Kobayakawa, bu bulgunun ışığında, insanların kokusundan dolayı bozuk yiyeceklerden uzak durmalarının da genetik bir özellik olabileceğinin düşünülebileceğini söyledi."
arkadaşlar bende bu gen yok galiba sonradan enjekte edilebilir mi?
yeni bozulmuş yemeği anlayamıyorum bu yüzden son dört yılda dört kez zehirlendim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtiyar0011 -- 15 Ocak 2008; 15:47:09 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X