< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kedi ve Köpek Mamalarında Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (71. sayfa)

-
-
Proplan nasıl kötü oldu ben hep kullanıyorum. Kötü oldu derken bayatladı demek istiyorsan hava almıştır yoksa kapalı kapta hava almazsa asla sorun olmuyor
-
sepette %40 indirim var biotin kullanın royal canin mamaya ekleyin kilosuna göre, etkisini çabuk şekilde görürsünüz
https://www.hepsiburada.com/pet-labs-biotin-forte-100-ml-kedi-ve-kopekler-icin-tuy-sagligi-damlasi-ve-tirnak-bakimi-pm-HBC00003MSZSO
-
-
pawpaw gurme 509du 519 olmu bile, -60kupon -%10 nays ile 430 civarına geldi hergeçen gün artıyor fiyatlar ...
-
migros'ta hayvanlar haftası indirimleri başladı 28 eylül - 4ekim arası
-
Soygun resmen kaliteleride rezalet 150 tl iken kalitesi çok daha iyiydi mamaların
-
Sokak kedileri bonnie yiyormu migrosta indirimde şuan ona göre alıcam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yerler hocam, bulursanız alın.. Petshoplar sömürüyor mağazaları..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Allahsız kitapsız bunlara zam yapan yaratıklar
-
bonnie 10 kg olan rezalet !!!
-
migrostaki joker nasıl?
mamaplustan mercy ve markamamadan luis alıyordum. kaliteyi resmen dibe çekmişler. ben bile insan olarak anlıyorum yemeden. sanki toprağı sıkıştırıp mama diye paketlemişler. fiyatlar da kol gibi. nolacak bu işn sonu. pahalı satıyorsun bari eski içerik olsun..
-
Selam hocam sizce şu orijinal mi?
Furminator New Long Hair Uzun Tüylü Kediler İçin Tüy Tarağı Fiyatı (hepsiburada.com)
-
10 kiloluk friskies kedi maması bulamadım. Bulsam iyi olacaktı
Orijinal değil hocam
-
Arkadaşlar kısır kedim için biritish short Air blue point için tüy dökmeyen mama tavsiyesi alabilirmiyim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tarım Orman bakanlıgı denetliyor sanırım kim denetliyorsa gitsin şu mama yapan şirketlerinin mamalarını alıp bir analiz yapsın. Mamalar rezalet hayvanlar açken yemiyor
Hayvanseverlerin üzerinden birçok şirket köşeyi döndü,
Mamadan sonra Kedi kumu inanılmaz üçkagot var toz içinde rezil kumları satıyorlar ORDU dan geliyor çoguda
-
Arkadaslar merhaba, kısır british kedim var. 1 yasina girecek. Su an proplan kitten veriyoruz, yetiskin mama olarak ND dusuk tahilli tavuklu ve narli alayim diye dusundum. Siz ne dersiniz??
https://www.hepsiburada.com/nd-dk-tahilli-tavuklu-ve-narli-kisirlatirilmi-kedi-mamasi-10-kg-p-HBV000005JTIU?magaza=Pasteur+Veterinerlik&url_src=ios-product-detail
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 29 Eylül 2023; 22:18:0 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yetişkin kedilerde tavuklu pek önerilmiyor. Genelde balıklı yada kırmızı etli. Tavuğun daha fazla tüy döktüğü ve kedilerin tavuğa fazlaca alerjisi oldugundan bahsediliyor. Benimkiler kulaktan dolma bilgi, detaylıca araştırmanızı öneririm
Gayet güzel mama, kısır kedim için hep ondan alıyordum.. zamlar sonrası klasman düşürdük maalesef 😊
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X