Şimdi Ara

Kedi ve Köpek Mamalarında Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.609
Cevap
169
Favori
101.848
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KacaKTV

    Linkleri Köpek ve Kedi olarak ayırırsan daha iyi olur böyle çok karışık olmuş.

    Önerilerinizi dikkate alıp, uyguladım. Başka önerileri olan arkadaşlar varsa çekinmeden yazabilir.


    İyi forumlar.


    @McCarty


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, ben de Mayıs 15 te 2 aylık bir erkek kedi sahiplendim. Kendisi şu anda 4.5 aylık diyebilirim. Bakmaya başladığım ilk günden beri migrostan whiskas mama alıyordum kendisine, bütçem buna yettiği için. Son olarak 2 hafta önce migros sanalmarkette indirimde olunca yine whiskas markalı 2 kg tavuklu Yavru kedi maması aldım. Haftada 1 merkezdeki veterinerden tavuklu yaş mama alıyorum ödül niyetine. Bilmiyorum normal midir ama önüne beyaz et koyduğumda yerken kırmızı eti kokladiktan sonra yemiyor. Bunda mamanın elbette etkisi var ama böyle bir şey normal mi sizce? Ve whiskas mama sizce iyi midir? Mezun oldum, mesleğe başlayacağım. Bütçem artacağı için daha kaliteli gıdalarla besleyebilirim gerekirse. Sizlerin whiskas hakkında düşünceleri nelerdir? Şayet kötüyse, önerdiğiniz bir marka var mıdır yavru kediler için? Şimdiden okuduğunuz için teşekkür ederim, sağlıklı günler dilerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • cohannan kullanıcısına yanıt

    Daha önceden Pati Life almıştım. Kuzulusunu diğerlerinden daha çok seviyorlardı. Tane 4 TL'ye gelmiş oldu. Paylaşım için teşekkürler  

  • emrecan21 E kullanıcısına yanıt
    Kediler cins hayvanlar hocam. Aldığınız kırmızı etin kokusundan tadından hoşlanmamıştır, o gün canı istememiştir olabilir. Ama kırmızı eti genelde severler. Kıyma falan da suda haşlayabilirsiniz, yeter ki baharat vs olmasın.

    Veterinerden aldığınız yaş mamanın da içeriğinde jöle vs olabilir. Ucuz ıslak mamalar da her zaman iyi olmayabiliyor. Onun yerine ND’nin içeriği güzel kuzu etli ıslak mamasını tavsiye ederim. Amazon’da tanesi 9 tl civarı. Ya da yine et tavuk alıp kendinize yaparken aynı şekilde suda haşlayabilirsiniz.

    Kuru mamada Whiskas tercih etmeyin mümkünse. İçindeki tuz oranı çok yüksek ve böbreklere zararlı. Biz tahılsız Acana ve ND kullanıyoruz ama kurlar nedeniyle ucuz değiller maalesef. Whiskas’tan daha temiz içerikli ve uygun fiyatlı alternatifleri bilenlerimiz paylaşır.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rinots R kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim hocam elleriniz dert görmesin. Yazdığınız markaları inceleyeceğim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecan21 -- 31 Temmuz 2021; 21:48:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrecan21 E kullanıcısına yanıt

    Sakın whiskas alma. Aşağıda yazdıklarım dusuk-orta bütçe için kaliteli mamalar. Yüksek bütçe için adres nd acana vsvs

    Refleks plus yavru kedi mamasi

    Felicia somonlu yavru kedi maması


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Proplan kullanıyoruz 3 senedir memnunuz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • wakrupalice kullanıcısına yanıt
    Ben de proplan kısırlaştırılmış kedi maması kullanıyorum. 10 kiloluk olanı tercih ediyorum. Fiyatı uçtu gitti ama :(

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • freedom77 F kullanıcısına yanıt
    427’ye aldım hepsiburadadan fena değildi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • wakrupalice kullanıcısına yanıt
    2016’da 166 TL’ye alıyormuşum. Çok özel bir kampanya yoksa şu an en ucuz 550 TL civarında.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben nd alıyorum en son 405 liraya geldi köpek için 12kiloluk olan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Köpek için temizmama (bonacibo) ve mamacı (los canis)'dan hangisi o an daha uygunsa ondan alıyorum. Yaklaşık 2.5 senedir bu bu iki kaynaktan temin ediyorum henuz bir problem yasamadim, itirazsız yiyor bizimki. Hem yavru hem yetiskin hem de ileri yaslar icin ayri ayri icerikli mamaları var.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Bugün prensesim kısırlaştırma operasyonu geçirdi. 1 saat önce eve getirdik. Çantasında narkozun etkisiyle baygın olarak yatmaktaydı. Şimdi yatağına aldım. Sessiz kimsenin olmadığı birazda karanlık bir odaya koydum. Yanına da tuvaletini koydum. Şu anda baygın olarak yatıyor. Daha önce dişi kedi kısırlaştırmış ya da bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa önerebileceği ya da uyarıda bulunabileceği bir konu konular varsa çok iyi olur. İlk defa benimde başıma geliyor. Prensesime bu sürecinde sürekli yanında olmaya gayret edeceğim. Ne zaman kendine gelir. Birde ameliyat yerini doğal olarak yalama isteği olacaktır. Bunun için elizabeth yakalığı mı almalıyım? Bu konuda beni aydınlatacak arkadaş arkadaşlar varsa çok iyi olur. Şimdiden teşekkür ederim.

  • Prensesinize geçmiş olsun. Çabucak iyileşir umarım. Ameliyat yerinin büyüklüğü ve dikişlerin iyi olması iyileşme sürecini etkiliyor ama 1-2 güne toparlıyor genç kediler genelde, merak etmeyin. Bizim veteriner de karanlık sakin bir ortamda taşıma kabında kalsın bu gece demişti. Taşıma kabının altına bez türü şeyler koyun, tuvalet ihtiyacı için. Biz büyük kedimize Elizabeth takmadık. Zaten 2. gün artık dikişler tutuyor ve ipleri yalaması pek sorun olmuyor. Küçük kedimiz biraz daha aktif ona takmıştık ama o da Elizabeti tutmadı boynunda uzun süre. Dikişler zamanla biraz gevşiyor ama veterinerimize resim gönderdiğimizde dikiş tutmuş zaten gevşemesi sorun olmaz demişti. Karanlık odada yalnız kaldığı için biraz mızıklamışlardı ama arada görünüp severek bu süreyi geçirmesini sağlayabilirsiniz. Hem bu arada altına serdiğiniz bezleri kontrol edip ıslaksa değiştirmeniz gerekebilir. Sonuçta dikiş yeri idrarla temas etmese iyi olur. Bizimkiler 2. gün normal rutinlerine döndüler. Umarım sizin prenses de çabucak iyileşir.





  • bende sıklıkla sokak kedileri için 15 kg kuru mama arıyorum

  • tektonik1907 kullanıcısına yanıt

    Bizim erkek tekirdi. 1 yaşında kısırlaştırdık. Erkeklerin daha kolay ve dikişsiz oluyormuş. Tabi yine de o narkozun etkisiyle kendilerinde olmadıklarından yüksek yere çıkmamalarına ya da etraflarında zarar verecek sivri uçlu eşyaların olmamasına dikkat edin yeter. Bizimki sarhoş gibi hep ayağa kalkıp yürümeye atlamaya çalışıyordu tabi düşmemesi için hep yanında durduk. Bir de idrarını istem dışı tutamayım üzerimize işemişti. Altına idrarı için muşamba üzerine bez türü şeyler koyabilirsiniz. İlk 3-5 saat önemli 24 saatten sonra daha iyi olacaktır inşallah.

  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Hocam bonaciboda olan degerler hepsinde genellikle oluyor market mamasinda dahi onemli olan tahilsiz yada dusuk tahilli cunku digerleri diyabet yapiyor ve ona bagli hastaliklar

    bu tahili dusukler de en az 12 kg 400tlden baslar bonacibo nd proplan hatta mystick kadar bile olamayabilir
    Ben proplan 14+2.5kg 299tl ye almistim ekimde suan 590tl olunca mystick deniyorum ucuz mamalara gore iyi gibi

    Bu bonacibo 12 15 kg kac bandında peki?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 15 kg Goldi yavru kedi maması sipariş vermiştim. 2 gündür sürat kargoda bekliyor ürün. Dün aradılar şu an çok yoğunuz aceleniz varsa kargoyu siz gelip alabilirsiniz dediler. Bende dedim şubeniz hem uzak hem de aracım yok diye. Umarım bugün getirirler. Bu mama hakkında olumlu yorumlarda var olumsuz da. Umarım bizim kedicikler beğenir. İçeriği ve protein oranı fena değil. Ürün geldiğinde gerekli incelemeleri yapar buraya yazarım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 7 Ağustos 2021; 3:40:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • n11 de 100 TL üstü mama alımına sepette %11 indirim uygulanıyor. İndirim ile birlikte bazı mamaların fiyatı piyasaya göre daha ucuza geliyor.


    Dünya Kediler Günü’ne Özel İndirim Fırsatları

    https://www.n11.com/kampanyalar/dunya-kedi-gunune-ozel-sepette-katlanan-indirim-kampanyasi



    Bu arada benim trendyoldan sipariş verdiğim mama 4 gündür sürat kargoda bekliyor. Yarın 5 gün olacak. Yarında gelmezse direkt iade edeceğim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.