< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kedi tırmalaması bir şey yaparmı ?:S (3. sayfa)

-
-
1 dakika içinde gittim elimi yıkayıp sabunladım arkasından kolonya takviyesi yaptım ama sağlam kanadı. Şuan yara neredeyse kaybolacak duruma geldi. Aslında kuduzdan çok beni tetanoz korkutuyor. Ama hiç duymadım ne çevremde ne internette kedi tırmaladı tetanozdan öldü vs.
-
Tetanoz aşısı oldun mu daha önce?
-
Oldum da ne zaman oldum en son hiç hatırlamıyorum. 2019'da bedelliye gitmiştim o zaman aşı yapmışlar mıydı onu hatırlasam bir tık rahatlicam onun öncesinde en son 15 sene falan olmuştur. Tırmalıdığı yerin yara izi kaybolmaya başladı bile neredeyse. Sanırım bir şey olmayacak :d
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut.. -- 14 Temmuz 2022; 20:2:37 > -
geçmiş olsun
-
Teşekkür ederim:D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beni defalarca kedi tırmaladı bir şey olmadı ama ben tedbirimi de alıyordum saolsun kolonya+dejenfektan+sabunlu su kombinasyonu iyi görünüyordu bir de 2 yıl önce kuduz aşısı oldum onun da katkı payı yok değil yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lethal gun -- 10 Aralık 2022; 18:30:38 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X