Şimdi Ara

kedi tırmalaması bir şey yaparmı ?:S (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
91.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Artık çok dikkat etsem de daha önce birkaç kez tırmalandım. Her seferinde kolonya ile müdahale ettim. Alkol etkili bir dezenfektan.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çükütüs kullanıcısına yanıt

1 dakika içinde gittim elimi yıkayıp sabunladım arkasından kolonya takviyesi yaptım ama sağlam kanadı. Şuan yara neredeyse kaybolacak duruma geldi. Aslında kuduzdan çok beni tetanoz korkutuyor. Ama hiç duymadım ne çevremde ne internette kedi tırmaladı tetanozdan öldü vs.

• aykut.. kullanıcısına yanıt

Tetanoz aşısı oldun mu daha önce?

• Çükütüs kullanıcısına yanıt

Oldum da ne zaman oldum en son hiç hatırlamıyorum. 2019'da bedelliye gitmiştim o zaman aşı yapmışlar mıydı onu hatırlasam bir tık rahatlicam onun öncesinde en son 15 sene falan olmuştur. Tırmalıdığı yerin yara izi kaybolmaya başladı bile neredeyse. Sanırım bir şey olmayacak :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut.. -- 14 Temmuz 2022; 20:2:37 >
  • aykut.. kullanıcısına yanıt

geçmiş olsun

• Teşekkür ederim:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni defalarca kedi tırmaladı bir şey olmadı ama ben tedbirimi de alıyordum saolsun kolonya+dejenfektan+sabunlu su kombinasyonu iyi görünüyordu bir de 2 yıl önce kuduz aşısı oldum onun da katkı payı yok değil yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lethal gun -- 10 Aralık 2022; 18:30:38 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.