Şimdi Ara

Kedi ölecek gibi . [ öldü :'( ] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
6.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: EdaisY

quote:

Orjinalden alıntı: JetRight

quote:

Süt vermen birşey değiştirmez.
    Ama iki bardak inek sütüne,bir yumurta sarısı kırıp,bir çay kaşığı da nişasta eklersen anne sütü kadar besleyici olur.Onu içirebilirsin.
    Kedin bir haftalık olunca da,nemli bir bezle gözlerini sileceksin.Anneler yavrularının gözlerini yalayarak açar,annesi olmadığı için alternatif.

Kedi 1 günlük dediğin köpekler için geçerli ayrıca

Bir haftalık olunca dedim zaten.

Tolga ben de besledim böyle 3 tane kedi,birisi öldü diğer ikisi çok zor da olsa yaşadı.Ben sıcak su torbasına sıcak su doldurup tüylü yumuşak bir geze sarmıştım,orada yatırıyordum.

Benim balıklarda yemişlerdi yavrularını şimdi hatırladım belki 500 tane yavru japon gitmişti

• aradığın kişi moralini bozmamak için öyle demiş, bende bozmak istemem ama elinden geleni yap yinede..

Süt vermen birşey değiştirmez.
    Ama iki bardak inek sütüne,bir yumurta sarısı kırıp,bir çay kaşığı da nişasta eklersen anne sütü kadar besleyici olur.Onu içirebilirsin.
    Kedin bir haftalık olunca da,nemli bir bezle gözlerini sileceksin.Anneler yavrularının gözlerini yalayarak açar,annesi olmadığı için alternatif.

yavru kedinin annesi varmış, ama kedi ememiyormuş annesini
    Bir ihtimal yaşatabilirsin,dediğim mamadan vermen iyi olur.
    Yedirebilirsen toparlar kendini,içine çok küçük aspirin de kıraiblirsin,ama çok az.

Orjinalden alıntı: CoderWriter

İnşallah Ölmemiştir.Dua Falan Okuyalım.Allah Bilir Ama Bence Ölmez.Çünkü Öldürmeyen Allah Öldürmez Derler.Eğer Ölcekse Niye Canlı Doğsunki?

İnşallah Yaşar

Git camide vaaz ver

Orjinalden alıntı: alperselcuk

quote:

İnşallah Ölmemiştir.Dua Falan Okuyalım.Allah Bilir Ama Bence Ölmez.Çünkü Öldürmeyen Allah Öldürmez Derler.Eğer Ölcekse Niye Canlı Doğsunki?

İnşallah Yaşar

Git camide vaaz ver

Onu Sana SormamYorumunu Kendine Sakla

Ya bir veteriner bulup ona götürmüştür arkadaş.

Ya forumu bırakıp kediyle ilgilenmeye çalışıyordur.

Yada (Allah korusun binlerce kez) minik kedimiz öldü
  • Öncelikle tecrübelerimden anlatayım. Annesi ölmüş tam 11 kedi büyüttüm. Hepsi de yavru idi ve ölmemesi için neler yapılması gerektiği konusunda bilgi sahibi olduğumu düşünüyorum. Hepsi de bu kadarcıktı.
    Öncelikle eğer anne yaşıyorsa bu şekilde anneden ayırmayınız kediyi.
    İkincisi eğer evde bakıyorsanız olabildiğince kuytu bir yere sıcak bir ortama kedi ve anneyi yerleştiriniz.
    Üçüncüsü ; minik yavruyu değil anneyi doyurmaya çalışınız.
    Dördüncüsü : Yavru ile temas kurmak istediğinizde direkt eliniz ile değil eldiven veya başka birşey yardımı ile olabildiğince narin ve kısa süreli temaslar kurunuz.
    Beşincisi : Anneye eğer yiyorsa tatlı yedirmeye çalışınız. Bunun yavru kedi için de yararlı olduğu söylenir ve uygulamalarım karşısında doğru çıktı.
    Altıncısı ; Eğer anne 3-4 saat boyunca hiç emzirmedi ise ; yavruyu ölüme terk etmektense yine bir eldiven vea başka bir araç ile tutunuz. Varsa kedi biberonu ile yoksa şırınga ucuna geçirilmiş yumuşak bir madde ile birlikte 2/3 oranında süt ve 1/3 oranında su olan karışımın içine bir tutam şeker katarak 30-40 derecelik açı ile minik yavruya sütü içiriniz.
    Yine annesinin yanına koyunuz. Ortalama 3-4 saatte bir az az besleyiniz tabi eğer anne halen beslemiyorsa.
    Tuvaletini yapıp yapmaması da ayrı bir husus. Eğer tuvaletini yapmadığından eminseniz ve anneninde bu işlemi minik yavruya uygulamadığından eminseniz minik yavrunun genital bölgesini okşayınız. Bu şekilde tuvaletini yapmasını da sağlayabilirsiniz. Anneler de yalayarak bu işlemiş gerçekleştiriler. Sütü fazla verip kedinin boğulmasını ya da rahatsızlanmasını sağlamaktansa sütü az verip birazcıkta olsa aç kalmasını sağlayınız.Zaten o kendisi açıkınca miyavlayacaktır. Bu şekilde geçirilen bir günden sonra rölantiyi tutturursunuz. Haydi kolay gelsin. Sorunuz var ise yanıtlayabilirim.

• ölöür o ölür yaşamaz

Orjinalden alıntı: ®eis

ölöür o ölür yaşamaz

çakma reis sen banlanmadınmı pis ırkçı bölücü

oldskool.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkahn

quote:

Orjinalden alıntı: WizzY_WizarD

Ne dediğinin farkında mısın sen? İğrençlik yapma. Hangi annenin yavrularını yediği görülmüş?

köpekler hamsterler daha birçok hayvan yer

Kediler de yiyor, bizimki de ölü doğan bir tanesini yemişti.
    Yanlış hatırlamıyorsam yemelerinin sebebi eğer bir erkek kedi ölü yavruyu bulursa canlı olanları da öldürüp kendi çiftleşmek istermiş tarzı birşeylerdi Umarım yaşar o yavru da

• Arkadaşlar şehir merkezinde veteriner var dı bizde merkezde oturmuyoruz.
    Babam izindeydi bugün oda haline çok acıdı bir veterinere götür dük fakat yolun ortasındayken kedinin sesi kesildi ve kayıp ettik :(
    1 saat boyunca ağladım moralim çok bozuk.
    Annesini düşünüyorum şuan annesi üzülüyormudur?
    Yuvasında miyavlıyor yavrusunu mu arıyor :( yemek te yemiyor..

Orjinalden alıntı: tolga014

Arkadaşlar şehir merkezinde veteriner var dı bizde merkezde oturmuyoruz.
    Babam izindeydi bugün oda haline çok acıdı bir veterinere götür dük fakat yolun ortasındayken kedinin sesi kesildi ve kayıp ettik :(
    1 saat boyunca ağladım moralim çok bozuk.
    Annesini düşünüyorum şuan annesi üzülüyormudur?
    Yuvasında miyavlıyor yavrusunu mu arıyor :( yemek te yemiyor..

• geçmiş olsun yapıcak bişi yok senin bu ban nasıl açıldı yav hukuçu 35 banlatmıştı

Kapıları çalan benim kapıları birer birer.
    Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler.
    Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar.
    Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar.
    Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu.
    Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk.
    Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler.
  • quote:

İnşallah Yaşar

Orjinalden alıntı: Musdi2009

Ölürse leşini at bahçeye annesi yesin

Ana baba akraba mı?
    Ben bana kendim için lazımım. Hatıram olsun sana şarkım...
  • quote:

İnşallah Yaşar

Çok güzel bir bakış açısı(!) Ölecekse niye canlı doğsun... Vay be...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.