Şimdi Ara

Kedi nin tuvaletinin geldigini nasıl anlarız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
43.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kedi nin tuvaletinin geldiğini nasıl anlarız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tuvaletim geldi dedigi zaman anlarim konu kilit uye ban

• Dostum iki elinle arka bacaklarını yana doğru açıyon tamam mı ? Bunu yaptıktan sonra göt deliğine hava üflüyon , osurursa sıçırt. Başka türlü anlasılmaz.

• Köşe yer arar, saksı arar, yeri eşeler. En iyisi kum alın o kendisi halleder. Temizliğinide yapar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Köşe yer arar, saksı arar, yeri eşeler. En iyisi kum alın o kendisi halleder. Temizliğinide yapar.

Nick-Mesaj

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kac aylik? 1-2 aydan kucuk ve annesi yok ise ilik suya batirilmis bir pamugu kedinin poposuna yavasca surtmen lazim(yalama islemi). varsa boyle ihtiyacini giderir. daha buyukse yukaridaki arkadasin onerisi uygundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimizatio3n12123 -- 3 Haziran 2015; 6:59:27 >
  • hocam bunu yapmazsak kedi kendi öğrenemezmi yapmayı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kedinin cinsi nedir acaba?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak.t001

hocam bunu yapmazsak kedi kendi öğrenemezmi yapmayı?

hocam dedigim yaslardaysa hayvani oldurmeye kadar gider bu is haberin olsun.daha o bolgeleri duyarli olmadigi icin disaridan birilerinin oralari harekete gecirmesi lazim. bunu diskilamasini istedigin bolgede yaparsan oraya alisir kedi. 1-2 aylik kedilerin bakimi cok zordur haberin olsun hele de annesizse.

• evet hocam aynı dediğiniz gibi zor.bunu duymuştum biyerde ama kulak asmadım.zaten beslediğim kedilerde sütten kesilmişti böyle bişeye gerek kalmadı.yardımınız için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak.t001

evet hocam aynı dediğiniz gibi zor.bunu duymuştum biyerde ama kulak asmadım.zaten beslediğim kedilerde sütten kesilmişti böyle bişeye gerek kalmadı.yardımınız için teşekkür ederim.

hocam sutten kesilmesinin bir anlami yok. bir gun gozlemleyin eger zorlanma ya da yapamama varsa imkanin varsa veteriner yoksa dedigim yontemi uygulayin. kolay gelsin.

• tamam saolun.sütten kesilmeden kastım annesinden ayrıldı demek istedim

• 1-2 aylık değil, 1 aydan küçük yavrularda yapılır bu. 1 aydan sonra nereye tuvalet yapacağını öğrenmeye başlarlar.

• Belli eder kendisi.
    Dışarı çıkmak ister

• Kedi alasım geldi
    Evde küçük osurup sıçan bi kedi olsa ne iyi olurdu

• Gelir miyavlar panik halinde hareketler yapar ama her zaman anlamayabilirsin. Kum al kokulu olanlardan silikon diye geciyo sanirim beyaz mavi tasli olan 1 kere koy kediyi ustune zaten az duzgun kediyse artik tuvaletini hep oraya yapar hic sikinti cekmezsin. Bazi kediler 2-3 kere daha etrafa yapabiliyo kumu ogrenene kadar. Benim ilk kedim direk ogrenmisti hic sikinti yasamadim.

• Çükünü tutuyorsa gelmistir

• benim yavru kedi tuvaleti geldiği zaman saksının üzerine çıkar küçük bi çukur kazıp ortasına yapardı sonrada tekrar kapatırdı helal olsun derdim bunu yapan 2 aylık bi kediydi
  • çok miyavlar ve tuvalete gitmeye çalışır tuvaleti gösterir sürekli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.