Şimdi Ara

kedi nin kablo kemirmemesi için ne yapmalı??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
21.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende doru düzgün cvp verenlere teşekkür ederim
    kablolara siyah bantlar oluyo onlardan sar açıktakileri giriosa halıların altına sok limon sür kolanya uçucu ama limon kokusuu uçmaz kediler ekşi şeylerin kokusundan tiksinir
  • Ya Iran kedısı alsaydınız ya tüylü tüylü
    bu da tatlıymıs ben bunu 2 gunde uzaklastırırım kablodan ama bı yerlerınde yara bere + psıkolojık rahatsızlık kabul edıyosan?

Kabul mü?
    sonra 1 hafta da kendıne gelır

Yan etkılerı :
    Aganigi naganigi finish

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 19 Şubat 2007; 23:25:55 >
  • Köpeklerin kemirmesi için olan kemiklerden al.en çok ayakkabı şeklindeki dayanıyor.Ona alıştır.Kabloya gidince de vur hafiften
  • quote:

Orjinalden alıntı: esdum

bende doru düzgün cvp verenlere teşekkür ederim
    kablolara siyah bantlar oluyo onlardan sar açıktakileri giriosa halıların altına sok limon sür kolanya uçucu ama limon kokusuu uçmaz kediler ekşi şeylerin kokusundan tiksinir

bant olayını ydeniycem saol ayrıca limon kesip attim önüne vurup kaçıyo sürekli korkmuyo acayip bi kedi

quote:

Orjinalden alıntı: polatüründül

Ya Iran kedısı alsaydınız ya tüylü tüylü
    bu da tatlıymıs ben bunu 2 gunde uzaklastırırım kablodan ama bı yerlerınde yara bere + psıkolojık rahatsızlık kabul edıyosan?

Kabul mü?

Yan etkılerı :
    Aganigi naganigi finish

napcaksn kedime

yok hocam saol bız bole mutluyuz ama sadece kablo yemesın yeter

ayrıca tüyleri çok uzun bu yatık hali kuyruğundaki tüyler 4-6 cm lik tüyler gece bi kabarıyo ben bile korkuyorum (oyun oynama saatidir de biz yatınca o azarr)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firtikk -- 19 Şubat 2007; 23:29:33 >

• kabloların üstünü kapat, elektrikçilerde satılan alümunyum (olması lazım) muhafazalardan kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

quote:

Orjinalden alıntı: polatüründül

Ya Iran kedısı alsaydınız ya tüylü tüylü

Kabul mü?

Yan etkılerı :
    Aganigi naganigi finish

napcaksn kedime

yok hocam saol bız bole mutluyuz ama sadece kablo yemesın yeter

ayrıca tüyleri çok uzun bu yatık hali kuyruğundaki tüyler 4-6 cm lik tüyler gece bi kabarıyo ben bile korkuyorum (oyun oynama saatidir de biz yatınca o azarr)

ben sana söyliyim de kablonun yanına bi yumak bağla kabloya dokununca o yumak hareket etsın..
    Kedı kabloyu bırakır yumağa gider..
    Ama o sistemi kurman lazım..

Faşist bi yöntem bulmustum ama kediye yazık

• quote:

Orjinalden alıntı: Eda_fb

Köpeklerin kemirmesi için olan kemiklerden al.en çok ayakkabı şeklindeki dayanıyor.Ona alıştır.Kabloya gidince de vur hafiften

vurmaktan anlamıyo vurunca kapıyo elimi

quote:

Orjinalden alıntı: HITM@N

kabloların üstünü kapat, elektrikçilerde satılan alümunyum (olması lazım) muhafazalardan kullan

saol siyah bant ve bunu da deniycem inşallah olur tesekkr ederım saoln

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firtikk -- 19 Şubat 2007; 23:32:26 >

oyun oynama saatidir de biz yatınca o azarr

Her kedi böyle, sonuçta bunlar minyatür kaplan!
    Nasıl ki kaplanlar gündüz uyuyor, enerji topluyor ve gece avlanıyor aynı şey bunda da var.

Tabi bunlar avlaya avlaya çanaktaki kuru mamaları avladıkları için kaplan atalarına yakışmayan "kalem kapağı ile oynama, yerde ceviz yuvarlama, yatağın altına önemli şeyler kaçırma" gibi aktiviteler yapıyorlar. Sıkıntı işte...
  • istersen bana ver ain olayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: canturhan

oyun oynama saatidir de biz yatınca o azarr

Her kedi böyle, sonuçta bunlar minyatür kaplan!
    Nasıl ki kaplanlar gündüz uyuyor, enerji topluyor ve gece avlanıyor aynı şey bunda da var.

Tabi bunlar avlaya avlaya çanaktaki kuru mamaları avladıkları için kaplan atalarına yakışmayan "kalem kapağı ile oynama, yerde ceviz yuvarlama, yatağın altına önemli şeyler kaçırma" gibi aktiviteler yapıyorlar. Sıkıntı işte...

aynen öyle gçengün aynada kendisini görmüş ordan oraya koşuşturuyo kabarıyo kulakları dikiyo aklı sıra erkeklik yapıo aynadaki görüntüsüne

niyetini anladınız sanırım ama ciddi söylüorum ölümüne kankalar kus kedı için deliriyo

kedi nin kablo kemirmemesi için ne yapmalı???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firtikk -- 19 Şubat 2007; 23:45:17 >

• çok alemsiniz ya,yorumlar öldürdü beni...

Firtikk nedir senden çektiğim kardeşim,XP'ni orijinal yaptık..Şimdi de veteriner Hekimi'n olarak kedini kablodan uzaklaştıracağız ha?

Valla 2 kedim var;birini vereceğim sahip arıyorum..Ama kedileri bir yerden uzaklaştırmanın yolları çok sınırlı.Özellikle kablo kemirmesini engellemek neredeyse imkansıza yakın...Uzaklaştırıcı sprey işe yaramaz...yapman gereken şey ise şu olabilir belki,içi su dolu şişeler koy kemirmesi muhtemel kısımlara..Bu su şişesi ile korkut önceden,yani yüzüne doğru salla.Zaten 3,5 atacak ve şişeye olumsuz bir anlam yükleyecektirKablonun belli kesimlerine bu şişeleri döşe..Biraz da eğri koy ki temasta devrilsin..Aklıma sadece bu geliyor

Bu arada hala yorumlara gülüyorum,Allah iyiliğinizi versin emi

• Duruşa bak eşşeğin Vurcan enseye iştte duruşunda var zaten muzurluk
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aytürk

çok alemsiniz ya,yorumlar öldürdü beni...

Firtikk nedir senden çektiğim kardeşim,XP'ni orijinal yaptık..Şimdi de veteriner Hekimi'n olarak kedini kablodan uzaklaştıracağız ha?

Valla 2 kedim var;birini vereceğim sahip arıyorum..Ama kedileri bir yerden uzaklaştırmanın yolları çok sınırlı.Özellikle kablo kemirmesini engellemek neredeyse imkansıza yakın...Uzaklaştırıcı sprey işe yaramaz...yapman gereken şey ise şu olabilir belki,içi su dolu şişeler koy kemirmesi muhtemel kısımlara..Bu su şişesi ile korkut önceden,yani yüzüne doğru salla.Zaten 3,5 atacak ve şişeye olumsuz bir anlam yükleyecektirKablonun belli kesimlerine bu şişeleri döşe..Biraz da eğri koy ki temasta devrilsin..Aklıma sadece bu geliyor

Bu arada hala yorumlara gülüyorum,Allah iyiliğinizi versin emi

aytürk bi baksan ii olur aslında ii oldu seni gördüüm ayrıca şişeleri birazdan dizicem ama önce xp olayını ahlletmeliyim sanırım

http://forum.donanimhaber.com/m_12469872/tm.htm

quote:

Orjinalden alıntı: Eda_fb

Duruşa bak eşşeğin Vurcan enseye iştte duruşunda var zaten muzurluk

eda bu arada tarçın senin fareyi gördü kanka olabilirmiyiz diyyo ne dersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firtikk -- 19 Şubat 2007; 23:57:06 >

• abi ne uğraşıyosun, öldürsene. hiçbir kedi için forumda topic açmaya değmez. onu öldür, yenisini alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nJOY -- 20 Şubat 2007; 7:22:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KornEr

Arada bir kediyi beslesen

quote:

Orjinalden alıntı: ibişko

tekme at saka biyana güzellikle söyle dinler belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata -- 20 Şubat 2007; 7:37:50 >

• @fırtık: ya güzel kediymiş.. Elektrodan vazgeçtim ben.. Pul biber su karışımı yap bunu kablolara sür, olmazsa kablolara renksiz oje sür..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

@fırtık: ya güzel kediymiş.. Elektrodan vazgeçtim ben.. Pul biber su karışımı yap bunu kablolara sür, olmazsa kablolara renksiz oje sür..

renksiz oje den ziyade tırnak yiyenler için acı oje vardır ecznede ondan sür eminim birdaha kemirmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: KornEr

Arada bir kediyi beslesen

quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Elektrik ver..

Edit: Kedi sevmem de..

quote:

Orjinalden alıntı: soğancücüğü

kedinin dişlerini sökersen sorun kalmaz

quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

patlat bir iki tane ciddi ciddi yaptığında yapmaz birdaha

quote:

Orjinalden alıntı: Deathulazam

kabloya zehir sür

quote:

Orjinalden alıntı: safedanger

sokak dan 2 kg köpek boku topla. Bokları güzelce kablolara sıvazlayıp sür. Köpek boku kokusunu alan kedi asla kabloları kemirmeyecekdir.

quote:

Orjinalden alıntı: fb_semo

Kedinin çocukluğuna in.Kim bilr ne derdi varda kemiriyo abisi...

quote:

Orjinalden alıntı: Rockcı

istersen bana ver ain olayı

quote:

Orjinalden alıntı: nJOY

abi ne uğraşıyosun, öldürsene. hiçbir kedi için forumda topic açmaya değmez. onu öldür, yenisini alırsın

yorumlara bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeraltından Notlar -- 20 Şubat 2007; 12:28:31 >

• kabloların önüne büyük bişey koysan kedinin görmemesi içinolmadı duvardan geçir kabloları
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.