Şimdi Ara

Kedi kokusu önlenebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evimde kedi bakıyorum. Daha doğrusu bahçede yuvası maması suyu herşeyi orada. Toprak var oraya tuvaletini yapıyor.
    Eve hava soğuk olduğunda ve onunla oynamak için alıyoruz malum dışarıda hiç arkadaşı yok çok canı sıkılıyor.
    Bu 2-3 saatlik sürede bile kocaman oturma odasına girince belirgin bir koku oluyor.
    Kedinin hiç çişini veya kakasını koklamadım bu kokuyu duymadım sanırım dışkı kokusu değil kedi kendisi kokuyor sanırım.
    Fakat bunu annem hiç istemiyor yok ev kokuyor diyor vs. haklıda günlerce havalandırılması gerekiyor koku gitmesi için
    Şimdi bu kokuyu önlemek için bir sprey tarzı bişey var mı?
    Yoksa bu kokuyu çekecek miyiz :)

• Kediler düzenli kendi tüy bakımlarını yaptıklarından %99 ihtimalle kokmazlar, o kokan şey idrarı ya da dışkısı olmasın? Eve tuvaletini yapmadığından emin olun. Tuvaleti için evde kedi kumu bulunduruyor musunuz? Bulundurmuyorsanız ve dışarıya işini halletmesi için çıkmıyorsa bulacağı en uygun yere tuvaletini yapacaktır. Kumun da günlük temizlenmemesi kokuya yol açacaktır.

Bahsettiğin spraylerden var fakat kedi-köpek idrar ve dışkısının kokusunu temizlemek için kullanılıyor.
  • liquifiedq L kullanıcısına yanıt
    Bahçede yuvası var evin içinde alışmadığı için hep dışarıda uyuyor eve genelde sevmek için soğuklarda vs alıyoruz kesinlikle evin içine tuvaletini yapmıyor . Böyle bi ihtiyacı olduğunda odadan çıkıp bahçe kapısının önünde oturuyor kapıyı açıp çıkarıyoruz Sayet kapı kapalı olursa ve açılmazsa kapıyı patiliyor ve miyavlıyor
    Bundan çok eminim evin içine yapmıyor
    Kedide pis kokmuyor
    Ama evin içinde belli bir süre bulunduğunda bir koku oluşuyor
    Evin içinde Kum yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßyİsMaİLCaN -- 9 Şubat 2016; 15:58:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kum koyun siz.

• adnan mersedes A kullanıcısına yanıt
    Nereye evin içine mi ?
    Neden ki
    Tuvalet ihtiyacını dışarıda görüyor evde olduğu sürece gözümüzün önünde

• Bekletiyorsanız zarar görebilir.

• adnan mersedes A kullanıcısına yanıt
    Sanırım bu konularda bilgilisiniz başlık ile alakası yok ama bir soru sormak istiyorum
    Kedim durduk yere ( uyurken daha sık ) hızlıca nefes veriyor bunun nedeni nedir ?
    Hızlı nefes alma verme değil
    Normal nefes alır verirken birden bire hızlıca nefes veriyor burnundan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayak kokusu nasıl engellenir
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olayın tuvaletle alakası yok sanırım.
    Sizdeki sorun kedinin bölgesini işaretleme amacıyla kokusunu bırakması olmalı. Kedi büyük ihtimalle erkek, değil mi?
    Kokuyu engellemek için kokan bölgeye idrar kokusu çıkarıcı spraylerden kullanabilirsiniz fakat biraz pahalıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.