Şimdi Ara

Kedi hakkinda bir kac ONEMLI soru..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kedim dogum yapti ama bu koydeki beslesigim(ailemin besledigi) kedi. Cokta guzel yavrulari var. Bir tanesini cok begendim ve sutten kesilince sahiplenmeyi dusunuyorum.

Tek yasiyorum ve 1+1 evim var. Cokta buyuk olmasada bana yetiyor.(yatak odasi- oturma odasi -wc,banyo-mutfak ve balkon). 5.ci katta oturuyorum. Yalnizligimi giderecek en azindan bir dostum olsun istiyorum.

Evde yalniz kalabilir mi?
    3-4 yemek ve su kabini doldurup, 2 gun yolculuguna cikabilir miyim?
    Eve gelis gidis saatlerim sabit degil, beslenmesinde problem olacagini dusunuyorum. Cunku bi gun oglen 12 de gelirken yarin gece 12 de gelebiliyorum eve. Buda haliyle kediyle ilgilenmek icin problem oluyor.

Komsum var ve evimin anahtarlarida var kendisinden arada bir rica edebilirim kedime yiyecek ve su vermesi icin.

Sizce uygun ortamlara sahip miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://forum.donanimhaber.com/m_34937307/tm.htm tüm yorumları okuyamadım ama belki yardımcı olur.

bencesi de iki gün eğer zorunlu durumsa problem olmaz. tuvaletin, banyonun, gitmesinden korkacağınız yerlerin kapısını kapatırsınız. öncesinde evi iyi havalandırırsınız. yaş mama, peynir, tavuk falan ertesi güne kalınca yemiyo bizimkisi ama kuru mama bırakırsanız iki gün yer herhalde, bozulmaz çünkü. suyu da bırakırsınız bolca küçük bikaç kaba. gerçi bizimki ben vermesem zorla, bi hafta suyu sormaz :) kumu da çok koyarsınız. bu kadar :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.