Bildirim
Kedi Güvercini Parçalıyor!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
oha -
Minnoş olmak tam bir hayvan. Parçalamak beni hunharca.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Doğanın kanunu bu.Her ne kadar evcilleşselerde biri avcı biri av.
ulan hayvan yakalamış okadar bırakmıyolar ki yesin afiyetle.. -
EN UYUZ OLDUĞUM ŞEY, KEDİ KUŞ YAKALAR HAYVANI TAŞLARLAR FALAN KUŞU BIRAKSIN DİYE.
ARKADAŞLAR KEDİ AVINI YAKALADI MI GURURLANIR, BAŞARI HİSSİNİ TADAR. DOĞANIN DENGESİ BU, O KUŞ DA SOLUCAN YİYOR, SOLUCAN GÜZEL GÖZÜKMEDİĞİ İÇİN SORUN YOK TABİ, AMA KEDİ KUŞU YAKALAYINCA AOOOW. -
Kediler genellikle zevkine böyle hayvanları yakalar bildiğm kadarıyla yemekten ziyade
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkogensHjärta -- 10 Aralık 2014; 2:01:14 >
-
Düşünsenize. Bir kedi bir aslan insanı böyle yakalayıp ısıra ısıra öldürüyor. Geçenlerde sirkte olmuş içim gitti .. -
bizim sığırlar da kuşu kurtarıyor kafasına göre oooy oy -
-
çomarlar işte.Bıraksana hayvan rızkının keyfine vaksın.Hayvan da farkıdna yakaladıktan sonra götürecek yer bulamıyor on defa arkasına bakıyor karışacaklar ı diye.Nitekim bir çomar yanıltmoıyor ve havlıyor hemen kediye -
Doğanın kanunu bu işte arkadaş, kedi o kadar stealth kassın, yakalasın, sen git tekmele, yazık cidden yazık.Duyarlıymış gibi takılıyorlar bir de, çeken adama azar koyuyorlar.Madem öyle bir kafa yapın var, o adamlar et yemesinler, sinir oldum şimdi.Hayır, her şeyi geçtim kuş zaten sakat kaldı, büyük ihtimal daha çok acı çekicek, beleşten gezen bir kedi kapıcak sonunda, bizim kedi aç kalıcak.Kuş böcekleri yerse kimse takmaz ama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin. -- 10 Aralık 2014; 2:44:49 > -
Ya çok afedersiniz ama kediye müdahale eden eşek kadar bilinçli değil.
Abi bu ülkenin ne tabuları var böyle ya , garibim kedinin rızkını çalıyorlar . Te Allam ya
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Milyonlarca güvercin var şehir içinde de olsa doğal bir denge olur tabi salak bir ülkenin salak vatandaşları anlamaz bunu. -
Videonun başını öyle bir yapmışlar ki olay oldu adam öldü sanıyor insan -
"Kurtarsana Allah'ın aşkıyla" diyen amcaya acayip sinir oldum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X