Şimdi Ara

Kedi eve pis geldi [SSli]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gezmeye gitmişti eve böyle geldi çöpten yemek yemiş

• Kör olmuş kardeş hayvan Diğer kediler patileriyle yumruk manyağı yapmış olabilir.Rockycat'in dinlenmesi gerek.En az 1 ay

Edit: Hikayesini bilmiyordum :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 26 Ekim 2014; 16:03:51 >
  • İlk resim fena
  • Bir gözü yok saldırıya uğramış gibi....
  • Getir benimki ile kapıştırak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cerrahpasadayim, bizim burada kediler oyle..sorumsuzlar enjektorleri cooplere atiyorlar. Yemek arayan kediler kor oluyor..internetten arastir fatihin tek gozlu kedileri diye

• Kedi illuminati mensubu olmuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Her yerimi pire ısırdı(ssli)
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gece772

Bir gözü yok saldırıya uğramış gibi....

kediye bi araba carpmiş. veterinerde ameliyatlarını yaptırdık. bir gözü alindi, biz sahiplendik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibro47

Cerrahpasadayim, bizim burada kediler oyle..sorumsuzlar enjektorleri cooplere atiyorlar. Yemek arayan kediler kor oluyor..internetten arastir fatihin tek gozlu kedileri diye

öyledir de bizimkinin zaten cop karıştırmasına gerek yok. ondan da olmadı. ancak kediler merakli oluyor. bi de bizimkisi yemek yemegi seviyor. kurufasulye, mercimek corbası, makarna, kabak yemegi yiyor. neyseki hep böyle yapmaz ama bi keresinde de balık kafası getirmişti eve
  • bızım kedıde hep boyle gelırdı kerata.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel kediymiş üzüldüm... Allah sahibine bağışlasın..
  • Hayko cepkinin kedisi

• vallahi kediyi dışarı salmak iyi cesaret annemin kuzeninin kedisi hep öyle gidip geliyordu bi kere gitti bir daha gelmedi bizimde kedimiz var düşüncesi bile çok kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fusion.

vallahi kediyi dışarı salmak iyi cesaret annemin kuzeninin kedisi hep öyle gidip geliyordu bi kere gitti bir daha gelmedi bizimde kedimiz var düşüncesi bile çok kötü

evde sıkılır ama yav. yalnız kalıyor cunku. ben de okuldan cok erken cikmiyorum. alıştı bi de. kış geliyor diye pek salmıcaktık (pencereyi açık tutamadıgımız için) ama bi kere banyo paspasına işedi herhalde salmadık diye yaptı kız arkadası var onunla geziyorlar sokakda bize de hemen yanaşmıyorlar diger insanların yanlarına gittigini sanmıyorum

• Pis mis ama yerim ben bunu yine de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.