Şimdi Ara

Kedi Almayı Çok istiyorum Ama Tüy dökmemeli..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
51.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar , Kedi almayı cok istiyorum evimize Bir de kız kardeşim var 12-13 yaşlarında. O da cok istiyor ama annem burcundanmıdır nedir bilinmez (başak burcu) temizliğe cok önem veriyor ve her kedi alma isteğimizi dile getirdiğimizde lafımızı tammlayamadan bağırmaya başlıyor Kedi çok tüy döküyormuş temzleyemezmiş , bi de 2 kere Bel fıtığı ameliyatı gecirdi eskiden beli hala ağrıyor onunda etkisi var tabi. Herneyse , kedi almak istiyoruz ama tüyleri dökülmeyen bi kedi olsun istiyoruz , varmıdır böyle bi tür ?

DipSoru : İran Kedisi Alıp BIOXCIN le yıkasak işe yarar mı?

• hacu kafan mı iyi. tüyü olup da dökmeyen hayvanat var mı şu dünyada.
    dip cevap: yeşil sabunla yıka
  • quote:

Orijinalden alıntı: ius_civile

hacu kafan mı iyi. tüyü olup da dökmeyen hayvanat var mı şu dünyada.
    2-3 günde bir 8 kutu 502 boşalt hayvanın üstüne
  • quote:

Orijinalden alıntı: ius_civile

hacu kafan mı iyi. tüyü olup da dökmeyen hayvanat var mı şu dünyada.
    Asla hayvan alma.Sorunlarını geçtim ona alıştıktan sonra kaybedersen çekeceğin acı hiçbir şeye değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

Asla hayvan alma.Sorunlarını geçtim ona alıştıktan sonra kaybedersen çekeceğin acı hiçbir şeye değmez.

Alıntıları Göster
    Tüysüz kedi=

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Seko

Tüysüz kedi=

Alıntıları Göster
    öyle bir kedi bulursan banada haber ver
    kedi istiyorummmm annem izin vermiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: şehbal

öyle bir kedi bulursan banada haber ver
    kedi istiyorummmm annem izin vermiyor

Alıntıları Göster
    az tüy döken diyorum ya

BIOXCIN Olayına ne diyorsunuz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evo8645

az tüy döken diyorum ya

BIOXCIN Olayına ne diyorsunuz ?

Alıntıları Göster
    sen şimdi de dersinki tuvalet yapmayan kedi istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaATLI_prens

sen şimdi de dersinki tuvalet yapmayan kedi istiyorum

Alıntıları Göster
    al sana sphynx

Karakteri: çok sevecen, nazik, misafire karşı oldukça sevgi gösteren, oyuncu
    Bakım: Fazla bakım gerektirmez; kıvrımlı derisi ve de büyük kulakları düzenli olarak temizlenmeli.
    Rengi: Farklı şekillerde tüm renkler; beyaz madalyon rengi ve benekler görülebilir.
    Tüy Şekli: Kısa, hemen hemen kel
    Çıkış Yeri: A.B.D/Hollanda
    Vücut Yapısı: Orta

çok zeki ve çok oyuncudur.

• quote:

Orijinalden alıntı: adt1

al sana sphynx

Karakteri: çok sevecen, nazik, misafire karşı oldukça sevgi gösteren, oyuncu
    Bakım: Fazla bakım gerektirmez; kıvrımlı derisi ve de büyük kulakları düzenli olarak temizlenmeli.
    Rengi: Farklı şekillerde tüm renkler; beyaz madalyon rengi ve benekler görülebilir.
    Tüy Şekli: Kısa, hemen hemen kel
    Çıkış Yeri: A.B.D/Hollanda
    Vücut Yapısı: Orta

çok zeki ve çok oyuncudur.

Alıntıları Göster
    kısa tüylü kedi bulacan iyi bakıp kalteli mama verecen hergün tüylerini fırçalıyacan tüy sorunu minimuma iner

dipnota cevap: kedi yıkanmaz o kendini temizler (sokakta çamura batmadıkça)

editt:temizliğe yardım edecen her işi annen yapmasın yazık kadın'a b

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winchester -- 14 Kasım 2008; 0:18:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: winchester

kısa tüylü kedi bulacan iyi bakıp kalteli mama verecen hergün tüylerini fırçalıyacan tüy sorunu minimuma iner

dipnota cevap: kedi yıkanmaz o kendini temizler (sokakta çamura batmadıkça)

editt:temizliğe yardım edecen her işi annen yapmasın yazık kadın'a b

Alıntıları Göster
    geçen bizim okulun kapısına kedi kafası bırakmışlardı alma seninkini de keserler

• quote:

Orijinalden alıntı: mentalbutcher

geçen bizim okulun kapısına kedi kafası bırakmışlardı alma seninkini de keserler

Alıntıları Göster
    Siyam kedisi al bence en az tüy döken ve en zeki kedilerdendir.Ev için idealdir ayrıca çok fazla sorun çıkarmaz sana;) ben de bi ara takmıştım kafaya sonra balık almaya karar verdim. iran kedisi alma ama çok tatlı görünebilir ama çok tüy döker

• quote:

Orijinalden alıntı: ouz77

Siyam kedisi al bence en az tüy döken ve en zeki kedilerdendir.Ev için idealdir ayrıca çok fazla sorun çıkarmaz sana;) ben de bi ara takmıştım kafaya sonra balık almaya karar verdim. iran kedisi alma ama çok tatlı görünebilir ama çok tüy döker

Alıntıları Göster
    Siyam kedim var çok nadir dökülüyor tüyü anca elinle çekersen fln geliyor tüy.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Ottoman

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Angelus

Çok tatlı hayvanlar ya Allah uzun ömür versin=) alınabilecek en tatlı ev kedisi;)

• Konuyu biraz hortlaticam ama yinede bi öneri vermek istedim British shorthair cinsi kediler cok az tuy dokerler genelde kendi kendilerini temizlerler arada bir taramaniz yeterlidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rainbow6

Konuyu biraz hortlaticam ama yinede bi öneri vermek istedim British shorthair cinsi kediler cok az tuy dokerler genelde kendi kendilerini temizlerler arada bir taramaniz yeterlidir
    Bkz. British Kedileri
  • quote:

Orijinalden alıntı: nklw

Bkz. British Kedileri

Alıntıları Göster
    genesis e katılıyorum aradığın özellikte ve alerji hastalıkları olan insanlara göre bile kedi türleri var elbet ama bulman için biraz kesenin ağzını açıcan :)
    diptavsiye: ben sokakta bulduğum bir kediyi sahiplendim elbette tüy döküyor ama tüy dökme zamanı gelince koyun gibi kırpmaya götürüyorum bu şekilde tüy sorunundan ve tüy temizliğinden de biraz yırtmış oluyorum :)
  • Scottish fold cinsinin dökülmez asla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Greyblack

Scottish fold cinsinin dökülmez asla
    tüyü dökülmeyen kedi yoktur, kısa tüylü kedi alır ve sağlıklı beslersen çok az tüy görürsün. Bunu bugünden itibaren okuyacaklara söylüyorum.

kedi tüyü almak için şarjlı çok iyi süpürgeler var, ucu dönüyor ve süpürürken de topluyor. Elbiselerinizden tüy almak için de rulolar var üstünüzde gezdiriyorsunuz tüyleri topluyor.

ek olarak kedi tüyü kist yapar ama şöyle, kist için bakteri felan kapmanız lazım tüyden, yoksa bir kediyi öpüp koklayarak ömür bitiren insanlar var. Kist bir hastalıktan çıkar.

her kedi tüyü temasında kist olacaksınız diye bir kaide yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

tüyü dökülmeyen kedi yoktur, kısa tüylü kedi alır ve sağlıklı beslersen çok az tüy görürsün. Bunu bugünden itibaren okuyacaklara söylüyorum.

kedi tüyü almak için şarjlı çok iyi süpürgeler var, ucu dönüyor ve süpürürken de topluyor. Elbiselerinizden tüy almak için de rulolar var üstünüzde gezdiriyorsunuz tüyleri topluyor.

ek olarak kedi tüyü kist yapar ama şöyle, kist için bakteri felan kapmanız lazım tüyden, yoksa bir kediyi öpüp koklayarak ömür bitiren insanlar var. Kist bir hastalıktan çıkar.

her kedi tüyü temasında kist olacaksınız diye bir kaide yok.

Alıntıları Göster
    bul bir cöp kedisi yawrusu eğer bakamzsan geri koyarsın cöpün yanına nasıl olsa orda doğdu köpek gibi değller karnını doyururlar köpekler o cöp kutuusna giremiyor zaten

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.