reklamlarda şuna iyi geliyor buna iyigeliyor şöyle faydalı böyle güzel dediler .bende markette denk gelince aldım.ya abicim aynı keçi gibi kokuyor be. keçi sidiği mi karıştırmışlar nedir iğrenç . bir bardağı bile bitiremedim .denemek isteyen varsa denemesin(seven arkadaşlar varsa da ayrıca özür dilerim)
mis gibi inek varken kabahat bende zaten keçi meçi
yaylada içerdik. doğal olanda yoktu öyle bir şey. yani pek farklılığı yoktu diye hatırlıyorum. çok oldu ama
Peki keçi eti nasıl acaba? koyunda da aynısı,ağılda küspeyle beslersen kokusuna bile dayanamazsın; kekiklerle, bahar yoncalarıyla beslemek lazım
Bırak o paketlenmiş sahte sütleri gel bizim köye içireyim sabah o tertemiz doğanın içinde sıcak bir keçi sütü ah birde içine 2 şeker koy tamam yok keyfine...
quote:
Orijinalden alıntı: ßerKaptan
Bırak o paketlenmiş sahte sütleri gel bizim köye içireyim sabah o tertemiz doğanın içinde sıcak bir keçi sütü ah birde içine 2 şeker koy tamam yok keyfine...
Alo alo orası neresi ?
quote:
Orijinalden alıntı: ßerKaptan
Arkadaşa katılıyorum. Köye gittiğimde inek sütü içerim. Özellikle ısıtıp içine şeker atınca.. Gerçek süt gibisi yok. Pakettekiler su gibi geliyor doğal sütü içince.
Yakınım markette görmüş almış kesinlikle küçükken dedemin köyünde içtiklerim gibi değil.
not: Genede inek sütü daha güzeldir ama keçi sütüde güzeldir