Şimdi Ara

keçi sütünün tadı iğrenc

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • reklamlarda şuna iyi geliyor buna iyigeliyor şöyle faydalı böyle güzel dediler .bende markette denk gelince aldım.ya abicim aynı keçi gibi kokuyor be. keçi sidiği mi karıştırmışlar nedir iğrenç . bir bardağı bile bitiremedim .denemek isteyen varsa denemesin(seven arkadaşlar varsa da ayrıca özür dilerim)

mis gibi inek varken kabahat bende zaten keçi meçi

• yaylada içerdik. doğal olanda yoktu öyle bir şey. yani pek farklılığı yoktu diye hatırlıyorum. çok oldu ama
  • Peki keçi eti nasıl acaba? koyunda da aynısı,ağılda küspeyle beslersen kokusuna bile dayanamazsın; kekiklerle, bahar yoncalarıyla beslemek lazım
  • Bırak o paketlenmiş sahte sütleri gel bizim köye içireyim sabah o tertemiz doğanın içinde sıcak bir keçi sütü ah birde içine 2 şeker koy tamam yok keyfine...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßerKaptan

Bırak o paketlenmiş sahte sütleri gel bizim köye içireyim sabah o tertemiz doğanın içinde sıcak bir keçi sütü ah birde içine 2 şeker koy tamam yok keyfine...

Alo alo orası neresi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßerKaptan

Bırak o paketlenmiş sahte sütleri gel bizim köye içireyim sabah o tertemiz doğanın içinde sıcak bir keçi sütü ah birde içine 2 şeker koy tamam yok keyfine...

Arkadaşa katılıyorum. Köye gittiğimde inek sütü içerim. Özellikle ısıtıp içine şeker atınca.. Gerçek süt gibisi yok. Pakettekiler su gibi geliyor doğal sütü içince.
  • Yakınım markette görmüş almış kesinlikle küçükken dedemin köyünde içtiklerim gibi değil.

not: Genede inek sütü daha güzeldir ama keçi sütüde güzeldir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavuk neden balık kokuyor?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Inegin sutu guzel olur, kecinin (davar derler) ise yogurdu.
  • Sütünü hiç içmedim ama yoğurdu ve peyniri mükemmel olur. Ayrıca çok çok besleyicidir, koyun ve inek sütü gibi yağlı değildir sütü daha sağlıklıdır.

Yazın tatil dönüşü toroslarda Sertavul Geçiti var orada satarlar hafif böyle yanık tatlı keçi yoğurdu. Mükemmel bir tadı vardır bayılırım
  • Onu bunu bilmem de keçi sütüyle yapılmış dondurma. Kesinlikle tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.