Şimdi Ara

kde mi gnome mu???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

kde mi gnome mu???

(En Son Oy Tarihi: 14.5.2023)
Giriş

merak ettiğim bişi var: kde mi gnome mu? hangisini tercih edersiniz? ve neden???

(not: aramadan baktım, böle bi konu bulamadım ama inşallah ikilememişimdir)

araya da bi soru sıkıştırıveriyim: ubuntu 7.04 xgl ile birlikte mi geliyor, yoksa ayrıca uğraşmamız mı gerekecek?

saygılar...

• En azından şuan için Gnome daha iyi.Neden derseniz Gnome daha stabil ve daha hızlı.
    Kde 4 ile birlikte bu durum değişebilir tabi.
  • Ben ikisinide kullanmıyorum. XFCE kullanıyorum. Ama açıkçası KDE4'ü de merakla bekliyorum. Düşündüğüm gibiyse KDE4'e hızlı bir geçiş yapabilirim.
  • ben de xfce kullanıyorum.kde-gnome arasında gnome derim,çünkü bana daha kullanışlı gelmişti.kde'ye ısınamadım bir türlü.
  • @ferdcasx ben seni bi yerden tanıyorum sanki :) (ubuntu-tr olmasın sakın ) evet bende gnome derim kde'ye göre daha sevimli ve kullanışlı geliyor.
    @pirate_umur xgl beraberinde gelmiyor kendin uğraşıyorsun, ama desktop effects var onunla küp efekti hazır geliyor.
  • eyvallah azrail uraşıcaz artık.
  • benimde bir sorum var ubuntu işletim sistemli ati ekran kartlı bilgisayara xgl kurulabilir mi ben pardusta denedim ama bir şey yapamadım darısı SuSE 10.2 ye allahım ne kadar zor durumdayım 256 lık internettle 3.6 gb lık dvd yi indiriyorum gerçi 2gb tı indirdim 1.6 kaldı ama o da gelecek hafta biter herhalde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Linux mu Android mi?
    10 yıl önce açıldı
    Windows mu Linux mu?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben KDE kullanıyorum ama gnome daha güzel daha kullanışlı
    neden kullanmıyorum onu ben de bilmiyorum
  • Bende oyumu gnome ya verdim daha temiz daha stabil kişiselleştirme çok kolay tabi bide cok hızlı :D
  • @ajan.47 tabiiki kurabilirsin benim ekran kartım ati radeon 9600xt ve daha bir sorunla karşılaşmadım, ama ekran kartın x1600 veya x800 ise bazı sorunlar yaşayabilirsin. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım ayrıca.
  • gnome kullanıyorum ne bileyim daha kullanışlı geliyor
  • gnome çünkü daha stabil...
  • Benim tercihim Linus Torvalds ile aynı: Yani KDE.

Neden?
    - Daha esnek.
    - Daha fazla özelleştirilebilir.
    - Daha fazla özellik barındırıyor.
    - Daha gelişmiş ve fazla özelliği olan araçlar içeriyor.

GNOME'u severim. Kullanmışlığım da var. Fakat KDE'ye sürekli geri dönüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.