Şimdi Ara

KDA ve CS Ortalamaları Ne Düzeyde Olmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
13.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ADC>Carry Jungler>Tanky Jungler>Tanky Solo>Carry Solo>APC bunlar için ideal KDA oranları ve minyon skorları ortalama kaç olmalıdır dereceli maçlarda?
    Örneğin 3:1 KDA 150 CS bir ADC için iyi midir? Ya da ne bileyim 160 CS 2,3:1 KDA Tanky Solo için ne söylenebilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 27 Nisan 2014; 3:34:05 >

• söyleyeceğim tek şey farmını yüksek tut hocam. 200 civarı farmın olsun yeterli. kda her maça veya takım durumuna göre değişir. bir maçta 10-1-10 gidersin kaybedersin. başka maçta 1-4-4 gidip kazanırsın. ama yinede death'i az tutmaya çalış. ama şahsi düşüncem sıralama olarak death oranına göre
    en azdan en fazlaya doğru
    adc-apc-solo-jungle-support.
    supportun yüksek olmasının nedeni adc'yi korumaya yönelik hareket eder. adc''nin kill vermesindense supportun kill vermesi daha mantıklı. çünkü kill almayıp sadece asistle feedlendiği için tfde supportun ölüp 4 asist alması daha mantıklıdır.

not: Hocam siz knight bölümünde takılıyordunuz değil mi? 2007-2010 civarı olması lazım.
  • 4 kda 180-200 minyon ideal sanırsam ortalama bi oyuncu için (adc)
  • Tr için arkdaşşarın söylediği gibi ama diğer serverlarda değişir. Korea 300 civarı genelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Big Sight

söyleyeceğim tek şey farmını yüksek tut hocam. 200 civarı farmın olsun yeterli. kda her maça veya takım durumuna göre değişir. bir maçta 10-1-10 gidersin kaybedersin. başka maçta 1-4-4 gidip kazanırsın. ama yinede death'i az tutmaya çalış. ama şahsi düşüncem sıralama olarak death oranına göre
    en azdan en fazlaya doğru
    adc-apc-solo-jungle-support.
    supportun yüksek olmasının nedeni adc'yi korumaya yönelik hareket eder. adc''nin kill vermesindense supportun kill vermesi daha mantıklı. çünkü kill almayıp sadece asistle feedlendiği için tfde supportun ölüp 4 asist alması daha mantıklıdır.

not: Hocam siz knight bölümünde takılıyordunuz değil mi? 2007-2010 civarı olması lazım.

Farm odaklı oynadığım maçlarda ADC ile çok düşük kill değerlerim oluyor. Takım genelde homurdanmaya başlıyor. Dakika 20 herkes midde tf yaparken ben farm yapıyorum, bir de support kopup gidiyor o da tf'ye tek başıma kalıyorum. Yüksek seviye maçlarda adamlar bu kadar erken toplanmıyorlar, bazen muallakta kalıyorum farm ile takıma yardım arasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 27 Nisan 2014; 3:58:57 >

• OOOOOOOOOOO EL CEY KNKIMIZDA GELMİŞ EFSANE KO BÖLÜMÜ ÜYELERİNDEN .

Cs almanı kolaylaştıracak rehber:http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/204xyb/learn_to_cs_like_a_challenger_with_elyndar_a/

Jungler cs'i karşındaki jungler'a bağlıdır. Ona counter gank atmak zorunda kalırsın. Picklere bağlıdır birazda. Karşındaki lee sin oynuyordur durmadan early de güçlüdür early gank atar sen master yi feral flare jungle yaparsın farmlayıp latede öne geçersin. Oyun tarzına bağlı birazda.
    Ama mid top yada adc de tanky vs. olman farketmez her hangi bir lanersan elinde olduğu kadar cs'i alacaksın kaçırmayacaksın. Genelde çoğu kişi dk ile eşit gitmeye çalışır. 20dk da 200, 30dkda 300 vs. dk ile eşit gidip yada geçersen iyidir. Verdiğim linkteki egzersizleri yaparsan kaçırmazsın cs.

KDA içinse belli bir ölçüt yok eğer frontlinersan tanky jungle yada top sen takımın etten kalkanısın senin ölmen adcnin ölmesinden iyidir. Bence solotop yada jungle tanky karakterler için kda 3.0dan yüksek. adc apc içinse 5.0 ya da 6.0dan yüksek olmalı. Zaten adc ve apc olmanın bir şartıda iyi pozisyon alıp kendini koruyabilmek. Ama kda ve cs'e takma 2 cs fazla alıcam diye oyun veren adcler çok onlarda olma :D. Sanırım yeni başladın lole. Bol bol stream izle eğer adc oynuyorsan doubeliftin streamlerini kaçırma. Azubu tv de stream yapıyor kendisi.

• Oyunda yapılan işler sadece rakamlarla ölçülemez. Mesela çaldığın baron asla rakamlara yansımaz ya da toplam verdiğin CC süresi.

Ama iyi bir oyuncu 4 kda'ya ulaşmalıdır. Minyon sayısı ise oyunun gidişatına göre değişir. Karşındakinden çok yaptıysan iyisindir genel olarak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lol mu daha dengeli dota 2 mi
    9 yıl önce açıldı
    Oyunlarda ideal ping kaç olmalı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KDA bilemezsin bazı maç olur kimse fight yapmaz dakika 15de ilk kanı alırsın ula noluyo ilk kan mı dersin bazı maçtada daha minyonlar gelmeden killer alınmaya başlanır.Gerçi farm içinde aynı şey geçerli çok hareketli bi lanede adamın yapacağı en yüksek farm 110-120 ama sakin lanede 200 hatta 250 bile yapar eğer farm için bi rakam vermek gerekirse

ADC-150-200
    SOLO TOP-180-210
    MİD-150-190
    JUNGLE-100-120
    SUPPORT-0-10 :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Itzpapalotl arkadaşa katılıyorum.
    farm yapmak için illa lane gitme en yakında bulunan campları temizle oradan bile sana yeterli cs gelir. lanede sadece rakipten fazla cs yapmaya bak. illa kill alacaksın diye birşey yok. 15 cs = 1 kill değerinde. ama kill pozisyonunu yakaladın mı acıma o killi mutlaka almaya çalış. mid game doğru 1 kill demek rakibin en az iki veya daha fazla wave kaçırması demek. bu da sana aldığın kille bir kill daha ekler.
  • Net bir rakam veremem ama CS için en azından her zaman takımının en üstünde olmaya çalış (supp değilsen ). Ben Gold IV jungler olmama rağmen Sejuani gibi hard tank alıp gank'e odaklı da oynasam Nocturne alıp full jungle farm da yapsam takımın önünde olmaya gayret ediyorum. Zaten TR'de pek farm yapmayı bilmiyorlar, orası ayrı mevzu. Ben ADC oynarken sadece 2 kill ile 10 kill almış karşı ADC'den daha fazla gold kastığımı veya jungle oynarken mid ve top laner'dan level olarak önde gittiğimi bilirim, genelde oyun sonunda en çok gold ve minion'u da kendim alıyorum jungle oynarken. Haliyle farm'a önem ver, KDA'dan çok daha önemli. "Şu kadar olmalı" diyemem fakat kabul edilen dakika*9 minion ideal rakam, yani 30 dakikada 270 minion yapmış olman lazım takribi.

• lancer jack kolay gelsin hocam götürdün bizi eski zamanlara
  • En son jungle oynadığımda 0-8(Assist sayısını tam hatırlamıyorum) oynadım. Ve kazandık yani maça göre kda değişir ama farm genellikle 150 üstündedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.