Şimdi Ara

KBT sizcede sıkmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk acıldıgından beri oynuyorum ama zevk alamamaya basladım oyundan takım savası nerdeyse hiç yok herkes kafasına göre takılıyo yine iiyi oyuncular var ama bi takım savası strateji göremedim direk dalıyoruz jungle ve support zaten çogu oyunda yok oyuna para vermediğim için westte hero almak için bile oynardım şimdi oda kalmadı varsa olumlu yönler söyleyin arkadaşlar ben bulamadım

• vallaha takım olarak girdik reel'de tanışan 5 ark. şu ana kadar W/L 5/0 ilerliyoruz. sırf troll türklerle karşılaşmamak için hiçbirimiz solo girmedik. yine karşımıza 5 tane bizim gibi premade düşüyor gayet güzel maçlar döndü şu ana kadar. 1 oyun hariç noob/ergen gelmedi. takım gibi olduğumuz için de jungler support vs. sorunumuz olmadı. tavsiye ederim toparlayabilirsin forumdan vs. birilerini premade gir.

Orijinalden alıntı: XxHEROxX

İlk acıldıgından beri oynuyorum ama zevk alamamaya basladım oyundan takım savası nerdeyse hiç yok herkes kafasına göre takılıyo yine iiyi oyuncular var ama bi takım savası strateji göremedim direk dalıyoruz jungle ve support zaten çogu oyunda yok oyuna para vermediğim için westte hero almak için bile oynardım şimdi oda kalmadı varsa olumlu yönler söyleyin arkadaşlar ben bulamadım

KBTnin amaci oyun oynamak degil zaten. Hatalari bulup duzeltmek. Orasi server degil artik kafaniza sokun sunu deneme amacli acildi hatalari bulmak icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İlk acıldıgından beri oynuyorum ama zevk alamamaya basladım oyundan takım savası nerdeyse hiç yok herkes kafasına göre takılıyo yine iiyi oyuncular var ama bi takım savası strateji göremedim direk dalıyoruz jungle ve support zaten çogu oyunda yok oyuna para vermediğim için westte hero almak için bile oynardım şimdi oda kalmadı varsa olumlu yönler söyleyin arkadaşlar ben bulamadım
    derken ?
  • Şimdi bi oyundan çıktım.Valla ağlıcam sinirimden.Çoluk çocuk toplanmış oyun oynuyo.Küfürler havada uçuşuyor.Zaten kbt diye kimse champları botlarla denemiyor.Demin bi tane çocuk takım savaşında adam alanlara sövdü,ks atmayın lan diye.KBT ye girdim sinir hastası olarak çıktım.Nasıl bir iyi oyuncu gördün anlamadım ama neyse herkes kendi bilir ben uyarımı yapıyorum.Ciddiyim girmeyin ! Sinir hastası olursunuz.
  • Orada deneyeceğini denedikten sonra daha da takılmanın, yok efendim takım kurmanın, blacklist yapmanın anlamı yok bence. Geçici bir şey adı üstünde Kabalı beta testi Türkçe lolü deniyorsunuz sesleri vs.. Ben açıldığı gün deneyeceğim heroları denedim sesleri vs.. Onun dışında daha da oynamanın bir anlamı yok feederler geliyor diye sızlanmanın da.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Superman niye çok op
    5 yıl önce açıldı
    gragas mı ? nidalee mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla bana dün biri küfür etti alacağımız eli bilerek verdim. Sürekli düşman base ine gol oldum. Küfürü kaldıramıyorum arkadaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ownzerr

quote:

KBTnin amaci oyun oynamak degil zaten. Hatalari bulup duzeltmek. Orasi server degil artik kafaniza sokun sunu deneme amacli acildi hatalari bulmak icin

tamam işte bende onu diyorum hataları bulmak için giriyorum ama hata bizim insanımızda bence onu düzeltmeleri lazım adamlar oyundaki hataları bulsunlar diye acıyolar onu milletin küfür etmesini durup duruken cıkıp gitmesini ya da gelin senin yanında sırf gıcıklıgına midde oynamasını deil arkadasım

• quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

Hero denemek için gir çık
    Yoksa siz oynuyor muydunuz?

Evet,hero denemek için gir çık yapanları çok anıyorum.
    Bizde biliyoruz amacın bu olduğunu ama biri bana küfredince deli oluyorum.Ayrıca küfürlere bakıncada seviyenin ilkokul civarı olduğuda anlaşılıyor.

Dün bi tane çocuk küfretti cevap vermedim devam etti.Ondan sonra dediği cümle şu "Benimle laf dalaşına girdin seni bilmem ne dalaşına soktum " gibi bişeydi.
  • Ben daha oyun kaybeymedim sadece 1 kere leave attım onda da leaver vardı ama lost olarak gözüküyor leave yapınca siz yani ayrılmış gibi gözükmesine rağmen win lost oranına lost olarak geçiyor fakat ben çok beğendim skinler,champlar ben oyunuma bakıyorum.
  • Oyundaki küfürleri engellemeleri lazım ana bacı gidiyo adamlar. Hoş bişey mi bunu eleştirmen lazımken oyunun buglarından bahsediyorsun. Oyun eksiksiz %100 problemsiz olsa adam ana bacı gitse oynar mısın?
  • Edilen küfürlere, yapılan ergence hareketlere lafım yok ama KBT'de bir oyunu kazanmak için insanın kendini zorlaması için bir sebep yok. Sonuç olarak millet yapılan şeyleri test etsin diye açılmış. Oynamayı bilmiyorlar falan diye isyan etmek yersiz. KBT'de herkes 30 level gözüküyor ama 1 levelden 30 levele kadar her seviyeden insan var orada. Sonuç olarak sadece heroları gözden geçir, başka bir şey arama, takılma insanlara. Eğer solo normal girmek canını sıkıyorsa custom gir tek başına.
    Anakart: MSI PRO B650M-B | CPU: AMD Ryzen 5 5700F | GPU: SAPPHIRE AMD RX 580 8GB | RAM: APACER Panther DDR5 16GB 6400 MHz | SSD: HP SSD FX700 1TB | PSU: MSI MAG A750GL PCIE5 750W 80+ GOLD | Kasa: MSI MAG FORGE M100R | Monitör: GAMEPOWER BULL T10 1080P 180Hz | Koltuk: xDrive SANCAK | Klavye/Mouse: MSI Vigor GK30 Combo | Kulaklık: ASUS TUF GAMING H3 7.1 Wireless
  • DH nin konuşma odasından adam toplayıp girin derim.Ben hep öyle yaptım çok güzel muhabbetler döndü ve 8-1 lik bir W/L elde ettik.Hiç bir zaman da botu kaybetmedikben sup oldugum için

Orijinalden alıntı: A Man

Şimdi bi oyundan çıktım.Valla ağlıcam sinirimden.Çoluk çocuk toplanmış oyun oynuyo.Küfürler havada uçuşuyor.Zaten kbt diye kimse champları botlarla denemiyor.Demin bi tane çocuk takım savaşında adam alanlara sövdü,ks atmayın lan diye.KBT ye girdim sinir hastası olarak çıktım.Nasıl bir iyi oyuncu gördün anlamadım ama neyse herkes kendi bilir ben uyarımı yapıyorum.Ciddiyim girmeyin ! Sinir hastası olursunuz.

Aynen kardeşim. Hayatımda yemediğim küfürleri yedim. Sırf şampiyon denemek bir de Türkçe halini görmek için kayıt olmuştum. Şampiyonları da botlarla deniyorum. En azından küfür etmiyorlar. Şuana kadar 6-7 maça girdim yemin ederim hepsinde küfür işittim. Ezreal oynuyorum adam ks atıyorsun diye bütün sülalemi andı.

• Girdim 2-3 oyun oynadım ve dedim ki "İyi ki Westteyim".

Orijinalden alıntı: Empower

Bide her EUNE'den TR'ye geçince 200mb patch atması çok fena. Vınn'ım da ki data bitti lan

2 client yap EUNE yi aynen kopyala biriyle kbt diğeriyle normal server a gir

on topic : Hiç oynayamadığım heroları alıp custom game atıyorum kbt te yoksa kafayı yersiniz draft pickte falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramstayn -- 31 Ağustos 2012; 17:47:38 >

Feuer und Wasser kommen nicht zusammen
    Kann man nicht binden sind nicht verwandt
    In Funken versunken steh ich in Flammen

und bin im Wasser verbrannt

Im Wasser verbrannt
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.