Arkadaşlar muslera melo urfa ebo elmander baros riera bunlarla ortakdil konuşabilen ilkonbirde oynayabilecek kim var bakalım sabri hakan gökhanservetsemih engin selçuk ve kazım bence takımdaki arkadaşlık ortamını ve yabancılarım ortama alışması için kazım bir aracı ve kazımi küstürmemek için oynatıyorki oda takımı sahiplenip oyuncularında alışmasını sağlamak yoksa fatih terimde görüyor ne kadar etkisiz olduğunu hep moral veriyor gaz veriyor kazıma ben böyle düşünüyorum barcelona bile ortak dil konuşacak oyuncu transfer ediyor kaldıki bizim yabancılara sorsanız hepsi kazımi anlatıyor arkadaşlık ortamı böyle yaratılır yoksa nasıl alışacaklar ortama saygılar sevgiler iyi pazarlar..
farklı bi görüş açısı fakat adam Türkiye milli takımındada oynuyor...Kazımı hiç beğenmiyorum
ben burada 100 kere dedim kazım yetersiz kazımla yola çıkılmaz eboueyi alana kadar adam gibi sağ açık alalım amaa yok
Kazım KAZIM yetenekli ama istikrarsız bir oyuncu malesef.
quote:
Orijinalden alıntı: Sovereign_Khan
Kazım KAZIM yetenekli ama istikrarsız bir oyuncu malesef.
Yeteneğinden şüpheliyim dün bir kere adam geçemedi sıfıra inmedi orta açmadı şut çekmedi neresinde yeteneği bu adamın ?
Kazım'a verilen değerin yarısı Sercan'a verilse çok daha fazla iş yapardı sağ kanatta.
Millet yine Kazım yeteneksiz, sercan oynasın cart curt diye kafadan girmiş muhabbete. Arkadaş farklı bir açıdan yaklaşmış katılıyomusunuz katılmıyomusunuz bi görüş bildirin bari
maç seçiyor gibi bi his var bu oyuncu için içimde bazen çok iyi oynarken görüldüğü üzere bi kaç maçtır dolanıyor o oyuncuyu hırslandırmak için o mevkide oynayan birtane türk almamız lazım belki ozaman hırs yaparda oynar yoksa diğer aldığımız adam oynar tabi aldığımız adamda mal olmayacak iyi bi topcu olması lazım ama yedek oturmayada küsmeyecek biri
Duruma farklı bir açıdan bakmışsın.Merak ediyorum bize gelen yabancılar Türkçe öğreniyor mu?Mesela Baros yıllardır Türkiye'de Türkçe bilmiyor galiba.Büyük kulüplere giden oyuncular hemen o ülkenin dilini öğreniyor biz neden öğretmiyoruz?
muslera melo urfa ebo elmander baros riera'dan bizene kardeşim hepsi takır takır paralarını alıyor ve hepside halinden memnundur dünyanın en iyi şehirlerinden birinde en iyi yerlerinde oturuyor avrupa standartlarında bir stadda oynuyorlar avrupa standartları üstünde para alıyorlar daha ne ister futbolcu, gidip görevini yapsınlar ister dil bilsin ister bilmesin Gs teknik direktörünün yabancı futbolcuları düşünme gibi bir lüksü yok herkes profesyonel olucak işini yapacak
quote:
Orijinalden alıntı: incubus77
muslera melo urfa ebo elmander baros riera'dan bizene kardeşim hepsi takır takır paralarını alıyor ve hepside halinden memnundur dünyanın en iyi şehirlerinden birinde en iyi yerlerinde oturuyor avrupa standartlarında bir stadda oynuyorlar avrupa standartları üstünde para alıyorlar daha ne ister futbolcu, gidip görevini yapsınlar ister dil bilsin ister bilmesin Gs teknik direktörünün yabancı futbolcuları düşünme gibi bir lüksü yok herkes profesyonel olucak işini yapacak
Futbol ne yazıkki böyle oynanmiyor öyle olsa para saçan bir sürü kulüp başarıyı yakalardi önemli olan takım olabilmek dediğin adamlar buraya para için geldi diyen bir zihniyetin olduğu ortamda takım olabilmek çok önemli türkiyede başarı bu yönde benimde fikrim fatih terim bu yönde haraket ediyor.. Arkadaşlar kazım yetenekli değil benim sorduğum o değildi
şu herifi alsaydık sağ kanadı otoban gibi kullanırdı
Mantıklı ama her maçta da 11 oynamaz ki böyle istikrarsız bir futbolcu.
quote:
Orijinalden alıntı: fifa_05
Mantıklı ama her maçta da 11 oynamaz ki böyle istikrarsız bir futbolcu.
Hocam oynayacak adam yokki sabri kazım aydın birde yeni genç caner bakınca tabiki kazım orda oynuyor umarım devre arası kanat oyuncusu alınır bize kanat ve oyun kurucu pas atıcı adam lazım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme