Şimdi Ara

Kazım Maldonado Josico Kadro Dışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir süre önce açıklanan, “Bazı futbolcular kadro dışı kalacak” söylemi gecikmeyle gerçekleşiyor; fatura Kazım, Maldonado ve Josico´ya çıkacak.

Dede, rapor verdi
    İki Sivas ve ardından oynanan Kayseri maçlarında ortaya koyduğu futbolla camiaya umut saçarken, Kocaeli beraberliğiyle yeniden üzen Fenerbahçe’de beraberliğin faturası 3 futbolcuya çıktı. Teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda, oynadığı maçlardaki disiplinsizliğiyle dikkat çeken Colin Kazım, tanınan şanslara karşın bir türlü form tutamayan Josico ve uzun zamandır kadroya giremediği için huzursuz olan Maldonado’nun bu haftadan itibaren kadro dışı bırakılacağı öğrenildi.

Yönetim kararıyla
    Fenerbahçe Yönetimi’nin, hafta içinde yapacağı toplantıda, bu üç futbolcuyla ilgili kesin kararı alıp, teknik heyete iletmesi bekleniyor. Asbaşkanlar Ali Koç ile Şekip Mosturoğlu, bir süre önce yaptıkları açıklamada, “Bazı futbolcularımız kadro dışı bırakılacak” söyleminde bulunmuş ancak bu karar bugüne kadar uygulanmamıştı. Böylece gecikmeyle de olsa, yönetimin kararı hayata geçecek. Kazım, Josico ve Maldonado’nun sezon sonunda da kulüple ilişkilerinin kesilmesi bekleniyor.

Yalçın TÜRK, Fanatik

Hadi Guiza İspanya gol kralıydı getirdin tutmadı ama Josico tam bi fason.Josico transferi yönetimin takıma büyük kazığıdır.
    Kazım dan da daha fazlasını beklerdim hep hala da sürekli oynatılsa form tutacağını daha iyi olacağını düşünüyoruz.
    Ama şu dakikadan itibaren Kazımı da kaybetmişizdir hayırlı olsun(!) Gerçi biz kimleri kaçırmadık ki elimizden alıştık artık

• Oynamayan oyuncuları kadro dışı bırakmak ne kadar mantıklı?

Bence Aziz Yıldırım kendisini kadro dışı bırakması lazım. Bari devre arasında orta sahanın ortasına bi oyuncu transfer etseydi. En azından bu sene için.
  • Maldonado zaten açıklanmasa da uzun süredir yok ortalarda, nadiren 18'e giriyor. Kazım son maçtaki vurdumduymazlığı ile kesinlikle haketti bana göre, yeteneği var ama işte kullanmak istemiyor, Gökhan Emreciksin rahat doldurur yerini. Josico'nun kadro dışı bırakılmasına karşıyım, bu adam oynadığında ön libero olduğunu belli eden bir oyun ortaya koyuyor. Ben beğeniyorum, tek sorunu sakatlığıydı şimdilik o da geçti tabi yenisi ne zaman gelir bilinmez. Kadro dışı bırakılırsa yazık olur bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

Maldonado zaten açıklanmasa da uzun süredir yok ortalarda, nadiren 18'e giriyor. Kazım son maçtaki vurdumduymazlığı ile kesinlikle haketti bana göre, yeteneği var ama işte kullanmak istemiyor, Gökhan Emreciksin rahat doldurur yerini. Josico'nun kadro dışı bırakılmasına karşıyım, bu adam oynadığında ön libero olduğunu belli eden bir oyun ortaya koyuyor. Ben beğeniyorum, tek sorunu sakatlığıydı şimdilik o da geçti tabi yenisi ne zaman gelir bilinmez. Kadro dışı bırakılırsa yazık olur bence.

Bence Kazım ın maç eksiği var vurdumduymaz görünüyosa ondandır.
    Hem ne vurdumduymazlığını gördün çocukcağızın
    Josico da iyi oyuncu fln değil adam gelmiş 33 yaşına gelecek vaadedicek hali yok.Şu son oynadığı futbolla Deniz Josico dan 10 gömlek üstündür

• quote:

Orjinalden alıntı: AXU

quote:

Maldonado zaten açıklanmasa da uzun süredir yok ortalarda, nadiren 18'e giriyor. Kazım son maçtaki vurdumduymazlığı ile kesinlikle haketti bana göre, yeteneği var ama işte kullanmak istemiyor, Gökhan Emreciksin rahat doldurur yerini. Josico'nun kadro dışı bırakılmasına karşıyım, bu adam oynadığında ön libero olduğunu belli eden bir oyun ortaya koyuyor. Ben beğeniyorum, tek sorunu sakatlığıydı şimdilik o da geçti tabi yenisi ne zaman gelir bilinmez. Kadro dışı bırakılırsa yazık olur bence.

Bence Kazım ın maç eksiği var vurdumduymaz görünüyosa ondandır.
    Hem ne vurdumduymazlığını gördün çocukcağızın
    Josico da iyi oyuncu fln değil adam gelmiş 33 yaşına gelecek vaadedicek hali yok.Şu son oynadığı futbolla Deniz Josico dan 10 gömlek üstündür

Ya bırak maç eksiğini falan adam tınlamıyo ya, geçen maçta iki pozisyon düştü, top yakınına geldi ama beyfendi oturuyor hala bekliyoruz kaldıracak bi taraflarını diye.

Josico konusunda katılmıyorum, evet şu an Deniz'in performansı iyi ama Josico en azından orta alanda top kazanma konusunda oldukça başarılı bulduğum bir oyuncuydu. Bir tek Porto maçında çok sırıtmıştı, gerçi son maçta da oynayıp oynamadığını bile anlamadım . Gelecek vaadetmesi de şart değil, Deniz de 31 yaşındaymış görünce şaşırdım . Carlos 35'inde ne var yani, 2 sene daha oynar en azından daha, yeter ki sakatlanmayıp adam gibi oynasın.

• yav bırakın arkadaşlar cosiko da topçumu Allah aşkına adamın hangi iyi oynadığı maçı gördünüz
  • Josico,Maldonado kalsın gerekirse, ama Kazım gitsin. Bir adam bu kadar süratli olmasına rağmen bu kadar oyunu yavaşlatıp, hep yanlış tercih kullanabilir. Şanzumanı, rotu bozuk Ferrari gibi... Benim hiç umudum yok,Josico patlama yapar ama Kazım yapamaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    12 yıl önce açıldı
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tşk ederim iyim siz nasılsınız ???
  • Yeni transfer Abdulkadir neden kadro dışı?
  • Selçuk da kadro dışı kalsaymış iyi olurmuş selçukla yeni bir sözleşme yapılmasından yana değilim aslında

kazım josico maldonado bunların gonderilmesi gerek bu adamların fenere katkısı çok az
    bazılarının yok denecek kadar az
    sezon sonu büyük bir revizyona gidilmesi gerek
  • Maldonado, Josico, Burak, Ali Bilgin, Yasin, Can, Vederson.
    Bu adamların 25 kişilik kadroda yer alması bile Fb takımına zarardır..Uğur, Kazım, Guiza, Selçuk,Deivid de takımın bankosu olacak oyuncular değiller.

Takıma girip direk ilk 11 oynayacak ve kaliteyi yükseltecek oyuncular transfer edilmeli..Gökhan Gönül'e alternatif iyi bir sağ bek, Carlos'a alternatif iyi bir sol bek, direk oynayacak bir sol açık ve sağ açık, yabancı ön libero ve yedek stoper.
  • quote:

Orjinalden alıntı: karalı

Maldonado, Josico, Burak, Ali Bilgin, Yasin, Can, Vederson.
    Bu adamların 25 kişilik kadroda yer alması bile Fb takımına zarardır..Uğur, Kazım, Guiza, Selçuk,Deivid de takımın bankosu olacak oyuncular değiller.

Takıma girip direk ilk 11 oynayacak ve kaliteyi yükseltecek oyuncular transfer edilmeli..Gökhan Gönül'e alternatif iyi bir sağ bek, Carlos'a alternatif iyi bir sol bek, direk oynayacak bir sol açık ve sağ açık, yabancı ön libero ve yedek stoper.

Gönderilecekler listesine aşağı yukarı katılıyorum, bakmayın Josico'yu savunduğuma gitse de olur fazla farketmez bana da biraz fazla kötülüyoruz sanki adamı, isyanım onaydı

Deivid bence kesinlikle takıma çok yarar sağlıyor, evet bir sağ açıkta olması gereken bazı özelliklere sahip değil, hız gibi. Ancak orta sahaya oyun kurma anlamında çok yardımcı oluyor, atağa çok güzel destek veriyor. Gökhan'ı da beğendim oynadığı maçlarda, bence sağ açık gibi bir ihtiyacımız kesinlikle yok. Ancak kesinlikle sol açık almamız lazım, bildiğim kadarıyla Özer orada oynayabiliyordu (normal mevkiisi ne bilmiyorum ) bassınlar parayı alsınlar ya, bıktım şu Uğur'dan 10 maç saçmalık 1 maç oyna. Yedekte bile kalmasın yani Gürhan oynasın oynayacaksa onun yerine, göndersinler gitsin. Yazının kalanına da katılıyorum :).

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: karalı

Maldonado, Josico, Burak, Ali Bilgin, Yasin, Can, Vederson.

Gönderilecekler listesine aşağı yukarı katılıyorum, bakmayın Josico'yu savunduğuma gitse de olur fazla farketmez bana da biraz fazla kötülüyoruz sanki adamı, isyanım onaydı

Deivid bence kesinlikle takıma çok yarar sağlıyor, evet bir sağ açıkta olması gereken bazı özelliklere sahip değil, hız gibi. Ancak orta sahaya oyun kurma anlamında çok yardımcı oluyor, atağa çok güzel destek veriyor. Gökhan'ı da beğendim oynadığı maçlarda, bence sağ açık gibi bir ihtiyacımız kesinlikle yok. Ancak kesinlikle sol açık almamız lazım, bildiğim kadarıyla Özer orada oynayabiliyordu (normal mevkiisi ne bilmiyorum ) bassınlar parayı alsınlar ya, bıktım şu Uğur'dan 10 maç saçmalık 1 maç oyna. Yedekte bile kalmasın yani Gürhan oynasın oynayacaksa onun yerine, göndersinler gitsin. Yazının kalanına da katılıyorum :).

Deivid'in takımda kalmasını ben de isterim..Ama Alex'e alternatif olarak düşünülmeli bence..Sakatlık olur, cezalı olduğu durumlar olur, dinlendirilmesi gerekir..Alex yoksa kesinlikle bu takımın hücumdaki lideri Deivid'dir..Sağ açık olarak bence yeterli değil..Zaten çoğu zaman içeri katedip forveti 3'lüyor..Ama şöyle güçlü kuvvetli, atletik, rüzgar gibi bir sağ açık olsa daha etkili olur Ama sol kanat resmen sürünüyor..Önce orası çözülmeli

• Takımı yeniden yapılandırmak lazım.

Seneye bize katkısı olmayan bütün oyunculardan kurtulmamız lazım.

Vederson-Can-Yasin-Uğur-Maldonado-Josico-Ali Bilgin-Kazım ( Bedelsiz de olsa Satılmalıdırlar )

Gürhan ve İlhan Parlak da Başka Takımlara kiralanmalıdırlar.

Etti mi size 10 Tane Futbolcu.

Dikkat ederseniz bu saydığım 10 Futbolcunun bize tek bir katkısı bile olmadı şimdiye kadar.
    Kadromuzun neredeyse yarısı çöplükken Bu Halde olmamız sürpriz değil.

Her ne kadar Güiza'dan da verim alamıyorsak bile onun satılamayacağını elde tutulacağını düşünüyorum.

Alex-Lugano Kesinlikle kadroda tutulmalıdır.

Carlos ve Deivid de Kadro derinliği açısından elde tutulmalıdırlar.
    Edu gitse de olur gitmese de...

Yerlilerden ise ;

Gökhan Gönül-Volkan Demirel-Volkan Babacan-Önder Turacı-Selçuk-Deniz-Gökhan Emreciksin-Abdulkadir-Semih gibi oyuncular Takımda kalırlar büyük ihtimalle.

Zaten geriye şu gönderilen oyuncuların yerine kaliteli adamları almak kalıyor ki o da yönetimin işi.

• quote:

Orjinalden alıntı: Micro_Processor

Takımı yeniden yapılandırmak lazım.

Seneye bize katkısı olmayan bütün oyunculardan kurtulmamız lazım.

Vederson-Can-Yasin-Uğur-Maldonado-Josico-Ali Bilgin-Kazım ( Bedelsiz de olsa Satılmalıdırlar )

Gürhan ve İlhan Parlak da Başka Takımlara kiralanmalıdırlar.

Etti mi size 10 Tane Futbolcu.

Dikkat ederseniz bu saydığım 10 Futbolcunun bize tek bir katkısı bile olmadı şimdiye kadar.
    Kadromuzun neredeyse yarısı çöplükken Bu Halde olmamız sürpriz değil.

Her ne kadar Güiza'dan da verim alamıyorsak bile onun satılamayacağını elde tutulacağını düşünüyorum.

Alex-Lugano Kesinlikle kadroda tutulmalıdır.

Carlos ve Deivid de Kadro derinliği açısından elde tutulmalıdırlar.
    Edu gitse de olur gitmese de...

Yerlilerden ise ;

Gökhan Gönül-Volkan Demirel-Volkan Babacan-Önder Turacı-Selçuk-Deniz-Gökhan Emreciksin-Abdulkadir-Semih gibi oyuncular Takımda kalırlar büyük ihtimalle.

Zaten geriye şu gönderilen oyuncuların yerine kaliteli adamları almak kalıyor ki o da yönetimin işi.

hiç öyle bi beklentim yok.kanoute yi bekliyip yine 2.lig gol kralı bi adam seyretcez gibi duruyo(kanoute gelirse bu msjımı gözüme sokun lütfen)

neyse.gelenin gideni aratması gibi bi durum çıkmıycak en azından ortaya

• kazım bir iyi bir kötü ama kesinlikle hoziko ve maldonado şutlanmalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Energetic

kazım bir iyi bir kötü ama kesinlikle hoziko ve maldonado şutlanmalı.

mantıklı
  • bi takımın kalitesi yedek külübesinden belli olur...bizimki maşallah saatli bomba...en az 3-4 dinamik transfer şart..alex ve roberto calos un ciddi anlamda kulağı çekilmeli..babalarının yeri yaptılar fb yi
    bu takımında guiza lüxü yoktur..zarar marar şutlanmalı...sanki her transferden deli gibi karlar ettikte guizanın maliyeti konuşuluyor..bu adamın kaldığı her dakika zarar..yönetimin haberi yok
    aragoneside abartı suçlu bulmuyorum adam bu saatten sonra koca adamları sıra dayağınamı çeksin
  • bana göre gönderilmesi gerekenler listesi , önem sırasına göre ...

1-ugur boral
    2-ali bilgin
    3-josico
    4-maldonado
    5-volkan demirel
    6-burak yılmaz
    7-kazım
    8-can arat
  • Uğur ve Kazim istedikleri zaman muhteşem oynuyorlar.Takımda tutulmali bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.