Şimdi Ara

Kazık YGS denemesi arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar piyasaki yayınlar hepsini toplasan bir pivaz(soğan) etmez :) .Fen bilimleri onlar güzel ama piyasada satılanlarıda görmüyor.Karekök aldım 12 li dedim kesin iyidir adına güvendim.Çok basit sormuşlar.Mesala Özdebirin türkiye geneli sınavları güzel mesela.Şöyle zor bildiğiniz denemeler varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cartier-tr -- 12 Şubat 2015; 17:09:08 >

• Esen ve üçdörtbeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • palme var elimde 1 tanesi cözdüm bu soruları yaparsam tıpa giderim hissi verdiği için bıraktım 9lusunu 15tlye verebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fail-i.mechul.domates

Esen ve üçdörtbeş

eseni cozdum cok kolaydi

• quote:

Esen ve üçdörtbeş

doğru üçdörtbeş yayınlarıda dehşettti.
  • Emin misin fen lisesi çıkışlı Galatasaray hukuk isteyen arkadaşım çözdü ve iyi durumda zor dedi

• Piyasa gördüğüm en iyisi üçdörtbeş. Gerisi çöp. 5 adet denemesi var zaten

• quote:

Emin misin fen lisesi çıkışlı Galatasaray hukuk isteyen arkadaşım çözdü ve iyi durumda zor dedi

Ona oyle gelmistir yapacak bir sey yok.bana kolay geldi

• palme 25 li çöz gerçekten zor sorular var tamamı zor demiyorum ama bazı sorular gerçekten kasıyor
  • Fem dershanelerinin ödg sınıflarına yaptığı m1 denemeleri var, aynı şekilde üçdörtbeşin denemeleri yeni çıktı müthiş zorlayıcı.. Şu 1 haftayı bunlarla geçirdim 10 a yakın deneme çözdüm, inanın kendimi 10 yıl yaşlanmış gibi hissediyorum. Öngörüm şu şekilde; hiiiiiiiç gerek yok kasıntı denemeler çözmeye. Hayatımdan 1 hafta çalmış gibiler ve soru çözmekten soğuttular beni..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fem m1 denemesini çöz o kadar zorlamanın gereksiz olduğunu anlayacaksın zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıl oldu 2015, 5 tane ygs yapıldı hala kasıntı, ekstrem deneme arayan adam var
  • Ben fem 10luyu çözüyorum fazla zor geliyor ösym çıkmış sorular beni bu kadar zorlamıyor yani ösym zor ddeğil bir adım ötesini istiyor sadece
    Esen ise daha 10dk önce çözdüm tr si biraz garip matıda az kolay gibiydi tr si beni zorladı açıksacı matı idare eder sosyali baya baya güzeldi sevdim çözümlü olmasıda bi artı bence

• Varya kil oluyom senin gibilere laf adam çık sağlamada zor denememe cozuyo vaybee

• quote:

Orijinalden alıntı: tgy05

yıl oldu 2015, 5 tane ygs yapıldı hala kasıntı, ekstrem deneme arayan adam var

Benimde kafa hala almıyo bu olayı

• quote:

Orijinalden alıntı: Curtis46

quote:

Orijinalden alıntı: tgy05

yıl oldu 2015, 5 tane ygs yapıldı hala kasıntı, ekstrem deneme arayan adam var

Benimde kafa hala almıyo bu olayı

Ben de anlayamadım

• Kazık yayinlari yok dostum yanlış gelmişsin.

• fazla kasmaya gerek yok. artık konu eksiğinizi tamamlayın, sınav kaygınızı yenmeye çalışın. çok çalışırsınız, sınavda heyecanlanıp en basit soruları yapamaz hale gelirsiniz eliniz ayağınız tutulur. meditasyon yapın. namaz olur yoga olur iyi gelir böyle şeyler.
  • zor denemeye gerek yok fem1'in denemesini çözmüştüm böyle kasıntı birşey görmedim sınavla alakası yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.