Şimdi Ara

Kazandık beyler kazandık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
6.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam hayatın her alanında kadın-erkek eşitliğini savunmaya çalışan birisi olarak yorumunuz beni güldürdü. Zaten firmalarda kadınlara yönelik pozitif bir ayrımcılık söz konusu. Kadın çalışan sayısını arttırmak isteyen firmalar, kadınlara işe alım sürecinde öncelik tanıyor artık ki muazzam bir haksızlık örneği. İşi ondan iyi yapabilecek bir erkek varken bile sırf "kadın çalıştırıyoruz ehe ehe" diyebilmek için kadınları işe alan saçma sapan bir sistemden bahsediyoruz. Bu konu ile ilgili en ironik şeylerden birisi de baya baya iş ilanlarına şu cümlenin yazılması." Bu iş yerinde kadınların iş hayatında daha aktif olmaları için kadın çalışanlara öncelik verilmektedir" ???? Bu nasıl bir ayrımcılık? Sonra kadınlar narin bilmem ne diyorsunuz. Narindir,olabilir ama bu onun benim paramı yiyerek yan yatmasını gerektirmiyor. Asalak gibi havadan gelen para ile yaşamayı nasıl kendilerine yediriyorlar anlamıyorum zaten. Sonra yakın arkadaşlarıma evlilik sözleşmesi imzalamadan evlenmem diyince kızlar tepki gösteriyor. Abi görüyoruz da bu kararı veriyoruz. Nafaka haksız kazançtan başka birşey değil.
  • Yaşasın pipilist genclik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nafaka aslında bir nitekim kadınların hakkı. Çünkü kadınlar biz erkekler gibi dayanıklı sert değiller , narinler. Çalışmaya pek uygun değiller en azından fiziksel güç gerektiren işlerde. O yüzden kadınların iş sahası erkeklerin ki kadar geniş değil. Bu yüzden bir müddet nafaka almaları hakları .

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Nafaka aslında bir nitekim kadınların hakkı. Çünkü kadınlar biz erkekler gibi dayanıklı sert değiller , narinler. Çalışmaya pek uygun değiller en azından fiziksel güç gerektiren işlerde. O yüzden kadınların iş sahası erkeklerin ki kadar geniş değil. Bu yüzden bir müddet nafaka almaları hakları .
    bu yorumu atan beta erkek , sert olduğunu iddia ediyor

"Çünkü kadınlar biz erkekler gibi dayanıklı sert değiller "

• Olması gereken bu. 3 ay evli kalıp ölene kadar nafaka ödemek zaten çok saçma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

bu yorumu atan beta erkek , sert olduğunu iddia ediyor

"Çünkü kadınlar biz erkekler gibi dayanıklı sert değiller "

Alıntıları Göster
    Beta/alpha erkek nedir yav! Bir gerçek hayata dönün artık!

• Toplu beta blok konusu

Kadınların zaten çalışma alanları daha büyük , her yerde bayanlara öncelik var.

Erkekler inşaatta çalışıyor .

Ve sonra da kadına nafaka verilecek ?

Daha yazardım da ban yemeyim şimdi 2 beta yüzünden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bugün de lideriz anne.
    11 yıl önce açıldı
    BU GRUPTAN RAHAT ÇIKARIZ BEYLER
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Nafaka aslında bir nitekim kadınların hakkı. Çünkü kadınlar biz erkekler gibi dayanıklı sert değiller , narinler. Çalışmaya pek uygun değiller en azından fiziksel güç gerektiren işlerde. O yüzden kadınların iş sahası erkeklerin ki kadar geniş değil. Bu yüzden bir müddet nafaka almaları hakları .
    Cok haklisiniz hocam sen calis 2 gun evli kal ayril narin oldugun icin calisamasin nafaka baglatsin o nafakayida yeni sevgilisine guzel gorunmek icin jartiyer tangaya yatirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen kaldirilması gerek.hicbir mantıkli yani yok.madem devlet cok dusunuyor bu kadinlari nafakalarını devlet versin

• Nafaka insan haklarına aykırıdır. Hiç kimse artık bir bağı kalmamış birine, didinerek kazandığı maaşının yarısını her ay göndermek zorunda değil.

Düzenlemenin, en kısa zamanda uygulamaya girmesi dileğiyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 2 Kasım 2019; 17:1:27 >
  • quote:

Havalar da ılıdı.
  • Kerem Tunçeri...
  • olması gerektiği gibi
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Hocam hayatın her alanında kadın-erkek eşitliğini savunmaya çalışan birisi olarak yorumunuz beni güldürdü. Zaten firmalarda kadınlara yönelik pozitif bir ayrımcılık söz konusu. Kadın çalışan sayısını arttırmak isteyen firmalar, kadınlara işe alım sürecinde öncelik tanıyor artık ki muazzam bir haksızlık örneği. İşi ondan iyi yapabilecek bir erkek varken bile sırf "kadın çalıştırıyoruz ehe ehe" diyebilmek için kadınları işe alan saçma sapan bir sistemden bahsediyoruz. Bu konu ile ilgili en ironik şeylerden birisi de baya baya iş ilanlarına şu cümlenin yazılması." Bu iş yerinde kadınların iş hayatında daha aktif olmaları için kadın çalışanlara öncelik verilmektedir" ???? Bu nasıl bir ayrımcılık? Sonra kadınlar narin bilmem ne diyorsunuz. Narindir,olabilir ama bu onun benim paramı yiyerek yan yatmasını gerektirmiyor. Asalak gibi havadan gelen para ile yaşamayı nasıl kendilerine yediriyorlar anlamıyorum zaten. Sonra yakın arkadaşlarıma evlilik sözleşmesi imzalamadan evlenmem diyince kızlar tepki gösteriyor. Abi görüyoruz da bu kararı veriyoruz. Nafaka haksız kazançtan başka birşey değil.

• Zaten nafaka alması için en az 1 yıl evli şartı var. Yani 1 yıl deneme sürümü sonra üzerine kalıyor. Devlet bunu düzeltirse evlenecek olanlarla da daha rahat eder.

Tabi benim için sorun yok. İyi ki tipsiz biriyim sorunum yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevengeRain

Nafaka insan haklarına aykırıdır. Hiç kimse artık bir bağı kalmamış birine, didinerek kazandığı maaşının yarısını her ay göndermek zorunda değil.

Düzenlemenin, en kısa zamanda uygulamaya girmesi dileğiyle...
    Hukuk hocamla konuşmuştum beni az daha azarlıyordu. Şey diyordu durumu iyi olan öder durumu kadının iyiyse kadın ödermiş. İyi de Acun mesela tamam durumu Şeymadan iyi de niye 125 bin tl ödüyor 5-10 bin yetmiyor mu yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Locaste Siarnaq

Zaten nafaka alması için en az 1 yıl evli şartı var. Yani 1 yıl deneme sürümü sonra üzerine kalıyor. Devlet bunu düzeltirse evlenecek olanlarla da daha rahat eder.

Tabi benim için sorun yok. İyi ki tipsiz biriyim sorunum yok.
    Ben şöyle biliyordum hocam 1 gün bile evli kalsan minimum 2 yıl ödüyorsun işin aslı astarı nedir forumda hukukçu yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1308D36D8

Hukuk hocamla konuşmuştum beni az daha azarlıyordu. Şey diyordu durumu iyi olan öder durumu kadının iyiyse kadın ödermiş. İyi de Acun mesela tamam durumu Şeymadan iyi de niye 125 bin tl ödüyor 5-10 bin yetmiyor mu yahu?

Alıntıları Göster
    Hukukçuların çok büyük kısmı hukuk nedir bilmez bu ülkede.

Nafakayı savunurlar, evine giren hırsıza ateş etmenin insan haklarına aykırı olduğunu savunurlar.

Çok korkunç bir inanışları var.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.