Kazanamadım diye üzülmeyin

-
-
Çok büyük saygım var bu adama inanılmaz bir ticari zeka
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o kadar param olsa tr'de yaşamam abi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05A3BEC6B -- 10 Ağustos 2023; 13:20:44 > -
Hocam zenginseniz aslında o kadar kötü değil be veletleri yurt dışında okutursanız bir sorun yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
orası öyle hocam da viyana ya da londra'nın havası bir başkadır ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05A3BEC6B -- 10 Ağustos 2023; 13:21:20 > -
Adam aylık 200k dolar kazanıyormuş
geçti Bor'un pazarı sür eşeği Niğde'ye.
Bu yaptıkları çocuk işçi çalıştırmak bu arada, suç teşkil ediyor bence.
-
Çocukların beynini yıkayıp para kazandım maaaan
( :( )
Yeni idolüm kepçeci olsan bile zekan varsa paran var
en büyük o mu bilmiyorum ama çok büyük
-
Orası öyle de hocam adam çocuklarına süper bir gelecek bıraktı. En iyi okullarda eğitim görecekler ki bir işe gitmelerine bile gerek kalmayacak büyük ihtimal.
Hocam maddi anlamda evet ama şahsen ben olsam sanki aklımla bu şekilde bir geçmişe sahip olup da rahat yaşamak istemezdim. Epes Patos gibi bir şey hocam, istemezdim şahsen.
O adamın yerinde olsan geçmişin umrunda olmazdı muhtemelen. Sıkıntı bu zaten:D millet saçma sapan videolarla ünlü oluyor ama biz onu kendimize yediremiyoruz ve yapmıyoruz.
Slime videoları çektiğini hatırlıyorum bu adamın. Şimdiki vaziyetine bakmak için birkaç şey arattım ama bulamadım. Adı neydi kanalın
Yok hocam adam için demedim çocuklar için diyorum
Salih Reis değil miydi
-
Hocam geçmişini çoğu kişi unutmuştur ki bile. Unutmasa dahi adam hayatı zirvede yaşıyor, takmıyordur bile millet ne düşünüyor diye. Adamın kanalı unutulmuştu zaten charm video falan yaptı tekrar gündeme geldi. Yoksa max 2-3 senede siliniyor gidiyor.
Çocuklar için haklı olabilirsin ama çocuk büyüdüğü zaman veletlik zamanlarım vs. der geçer. 15-16 yaşında olup yapsa belki milletin içine çıkamaz ama daha neredeyse bebekti o zamanlar. Bizim belki videomuz yok ama biz de o yaşta öyle mal mal bağırıp sapıtıyorduk :d
Bekir avşar buna tek atar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoppel -- 10 Ağustos 2023; 17:45:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Çok büyük saygım var bu adama inanılmaz bir ticari zeka |
Benzer içerikler
- hemşirelikten tıpa geçiş var mı
- 3 ayda derece yapılır mı
- benim hocam ayt kimya video ders notları pdf
- baykar online sınav soruları
- telegram tyt-ayt pdf grupları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X