Bildirim
kazalı hyundai accent ne kadar eder
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
değerinden bişe kaybetmez şaşede sorun yoksa kazasız gibi binilir -
genelde kazalı araç(tabii kazasına göre değişir ama) değerinden 1-1.5 civarı düşer diyorlar.Ne diyorsunuz? -
Arkadaşım , Kazalarda Önden çekişli araçlarda şaselere kadar girme olmamışsa ! fiyatında çok büyük düşme olmaz.
Ancak büyük kazalara karışmışsa zaten tavsiye edilmez. Çünkü başına ne açacağı belli olmaz.
Sonuç senin aracında önden radyatöre kadar girme var, şaselerde oynama yoksa buna büyük kaza denmez.en fazla 500-1000 fiyat düşmesi olur.
Israrla belirtiyorum şaselerde oynama kayma düzeltme olmamışsa! -
Peki aracın arka kapılarından biri değişmişse? -
Arakadaşım bana göre aracın şaselerinmde ve motor aksamında sorun yoksa, diğer elektronik aksamı problemsiz se sorun yoktur. Bana göre tabii.
İstanbulda benim aracımda kazası yok demek yalan demektir. Sen olmadığın bir anda aracına önden yada arkadan tıklayabiliyorlar, çiziliyor , eziliyor!.
bu kaza demek değildir.
Arka kapı değişmiş. Orijinal olduktan sonra, ve arka bagaj ve şase ayarlarında kayma ve sorun yok ise , kısaca iyi bir işçilik yapılmış ise hiç sorun olmaz.
sadece herkezin yaptığı gibi " araçta vuruk var kapı değişmiş" deyip fiyatta biraz daha tölerans yaptırırsın.
Gerisi bana görfe hikaye
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X