Şimdi Ara

kazalı hyundai accent ne kadar eder

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 99 model Hyundai accent 1.5 gls kazalı ne kadar eder? Kaza sonrası ön tampon,sol çamurluk ve radyatör değişmiştir. Ön taraf da boyalı. lpgli ruhsata işli. 96000 km de ne kadar eder?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h05vvf -- 6 Eylül 2007; 13:13:37 >

• değerinden bişe kaybetmez şaşede sorun yoksa kazasız gibi binilir
  • genelde kazalı araç(tabii kazasına göre değişir ama) değerinden 1-1.5 civarı düşer diyorlar.Ne diyorsunuz?
  • Arkadaşım , Kazalarda Önden çekişli araçlarda şaselere kadar girme olmamışsa ! fiyatında çok büyük düşme olmaz.

Ancak büyük kazalara karışmışsa zaten tavsiye edilmez. Çünkü başına ne açacağı belli olmaz.

Sonuç senin aracında önden radyatöre kadar girme var, şaselerde oynama yoksa buna büyük kaza denmez.en fazla 500-1000 fiyat düşmesi olur.

Israrla belirtiyorum şaselerde oynama kayma düzeltme olmamışsa!
  • Peki aracın arka kapılarından biri değişmişse?
  • Arakadaşım bana göre aracın şaselerinmde ve motor aksamında sorun yoksa, diğer elektronik aksamı problemsiz se sorun yoktur. Bana göre tabii.

İstanbulda benim aracımda kazası yok demek yalan demektir. Sen olmadığın bir anda aracına önden yada arkadan tıklayabiliyorlar, çiziliyor , eziliyor!.

bu kaza demek değildir.

Arka kapı değişmiş. Orijinal olduktan sonra, ve arka bagaj ve şase ayarlarında kayma ve sorun yok ise , kısaca iyi bir işçilik yapılmış ise hiç sorun olmaz.
    sadece herkezin yaptığı gibi " araçta vuruk var kapı değişmiş" deyip fiyatta biraz daha tölerans yaptırırsın.

Gerisi bana görfe hikaye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiat palio nasıl bir araç
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.