Şimdi Ara

Kazak Dostları Nerede ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün geceki kazak aşıklarını görmek istiyorum umarım haberleri izlemişsinizdir sağlam dönen adam yok bide hala o adamları savunuyodunuz.Sizleri bir takım mekanlarda gaza getirip türk kardeşliği yalanlarını anlatıyolar ama haberiniz yok Türkiye Türkünden Başka Kimsenin Türkiye Türküne Yararı Yok...

• hocam bu haber ilk duyulduğunda topik açmıştım

o zaman bir iki kanı bozuk kazakları savunmuş bizim vatandaşlarımız için ise onlar kürt zaten demişti.
    o topik altında kazakları savunan bütün adların banlanmasını istiyorum modlardan .
    böyle şerefsizlik olmaz hayatımdan kazakistanı ve kazakları sildim.
  • doğru diyosun da senin nickin niye rus onu anlamadım tezat oluşturmuyo musun???
  • Bzim burda 5 tane kazakistanlı adam var...
    Biz bunlara bi baskın yapsak mı?
  • halkı galeyana getirip ku-klux-klanları kurup sokakta kazak avına çıkalım
  • o zamanda size demiştim ama dinleyen kim,beni vatan haini ilan edenler bile var ismim Russian die
  • kazaklaraölüm bundan sonra t-shirt giyelim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • soyvetler oradan çıkınca ne kadar dalavereci varsa soluğu orda aldılar.
    Türk kardeşlerim diye çok pis kazıklar attılar.
    nedir bu kazar düşmanlığı.
    herşeyin bir nedeni olmalı.
    inşallah turan kurulacak, Kazak Türkleri ile tekrar omuz omuza dünyaya cephe alacağız.
  • türk vatandaşlarına yapılanlar hazmedilemez.sanki amerikanları dövüyorlar.geri fönen vatandaşlarımızı gördümde yazıklar olsun.dost zanneddiğimiz insanlar bu kadar acımasız olamaz.her neyse kaybeden daima türk düşmanları olacaktır.
  • Yüzlerce Türkü o vaziyette gördüm içim yandı benim babamda onların arasında olabilirdi adam hala neler diyo gelde sinir olma...

quote:

Orjinalden alıntı: eärendil

soyvetler oradan çıkınca ne kadar dalavereci varsa soluğu orda aldılar.
    inşallah turan kurulacak, Kazak Türkleri ile tekrar omuz omuza dünyaya cephe alacağız.
  • ya valla haberi izleyince kıl oldum ya kafayı yedim acayip sinirim bozuldu nası döverler türkleri yaa kiminin kafası sarılı kiminin kolu kazakları da severdim şindi kıl oldum
  • Evet Kazak Aşıkları Neredesiniz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yattara 61

hocam bu haber ilk duyulduğunda topik açmıştım

o zaman bir iki kanı bozuk kazakları savunmuş bizim vatandaşlarımız için ise onlar kürt zaten demişti.
    o topik altında kazakları savunan bütün adların banlanmasını istiyorum modlardan .
    böyle şerefsizlik olmaz hayatımdan kazakistanı ve kazakları sildim.

kanı bozuk ne demek??türk olunca kanı bozuk mu olunuyo?eğer sen de türksen bilki yüzyıllar önce senin de deden semerkanddan ,çimkentten,toşkentten geldi.

aynışekilde ben de 20yılda 35bin yurttaşı öldüren kürtleri savunanların banlanmasını istiyorm modlardan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Russian

Evet Kazak Aşıkları Neredesiniz ?

arkadaşım sen olayın neden çıktığnı biliyo musun??kimse tam olarak bilmiyor.
    ama söylenene göre bu enka nın türkiyeli işçi çalıştırmasından dolayı.teknik elemanlar dışında yabancı işçi çalıştırmaması gerktiği halde türkiyeden işçi getirerek ordaki işçilerin elinden ekmeklerini alıyorlar.

türkiye de böyle bi olay olsa zaten işsizliğin yoğun olduğu bi ülke sen de karşı çıkmaz mısın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Russian

Yüzlerce Türkü o vaziyette gördüm içim yandı benim babamda onların arasında olabilirdi adam hala neler diyo gelde sinir olma...

quote:

Orjinalden alıntı: eärendil

soyvetler oradan çıkınca ne kadar dalavereci varsa soluğu orda aldılar.

yüzüne söyleyemeyeceğini forumda söyleme.
    bu da sana benden tavsiye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.