Şimdi Ara

kaza yaptım yardım eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba dün ankara kurtulus mikah salonuyla cok katlı otopark arsındakı aksu caddesınde arkadan gelen ticarı aracın sol arkadan bana vurdugu bır kazaya karıstım.tutanagı polise tutturma kararı aldık. ve polis tuttu. neyse polis ayrrıldıktan sonra yetkılı servıslerı bır bır aramaya basladım.dogus ankarayı aradım sadece kasko ile anlasmaları varmıs cok anlamadım ama bana boyle cevap verdıler.ankara şaşmazdaki aydoganlarla kontak kurmamı soyledıler.bende onları aradım.aydoganlar vw de bana trafık sigortası sadece yan sanayi parçaları karsıladıgını , onların elınde sadece orjınal urun oldugunu, ve aradık farkın benden tahsıl edılecegını soyledıler.baska bı ozel servıse sordum onlar da araca orjinal paraca takılacagını soyledıler.ama cok guvenemedım ne yalan soyleyım.sımdı gıdıp aracımı yetkılı servıse verıp kavga edıcem buyuk ıhtımal.ne yapmam gerekıyor yardım edersenız cok sevınırım.aracım 8000 km de bıle degıl cıızıgı yoktu bostan yere kaza oldu ve benım cebımden para mı cıkıcak?

• Kimse alınmasın ama sanayideki birçok servisin her kasko ve sigortayla anlaşması varken Vw 'in olmaması acı bi durum

yetkılı servıs fıyat farkı alırken ozel servısın almıyacak olması bıraz garıbıme gıttı.özel servis bana orjinal diye yan sanayi yada cıkma parclar takacagından korkuyorum...
  • Yok öyle bir şey...Yetkili servise çek ve yaptır..Parasını çarpan aracın trafik sigortası ödüyor..Çarpan aracın kaskosu ne ödüyorsa o para yetmezse senden isityorlar...Hepsi bu... Doğuş otoyu ara...Durumu anlat.Sigortan yan sanayi parçasını kapsıyor yalan.. yok öyle bir şey. Servisler Sigorta geç para ödüyor diye beklemek ve uğraşmak istemiyorlar..İşin gerçeği ve özeti bu..Yan sanayi parçası kullanmak daha çok para kazanmak demek..Çek DOĞUŞ ankara merkez servisine arabanı yaptır. Ödemiyorum derse Sigortaya. Tamir yapmıyorum derse servise dava açma hakkın bile var.Sana sadaka vermiyorlar.Arabanı eski haline getirecekler.. İşte bu durumlar için sigorta yaptırıp para ödüyoruz. Dik dur, sesini çıkar...Yan sanayi parçaya hayır diyeceksin. . Arabandaki değer kaybı için ayrıca çarpan adama dava açıp para isteyebiliyorsun.. Fiyatı 24.000 den şimdi 19.000 e düştü..Bana beş milyon ödeyeceksin...Diyebilyorsun..Zarar tazminii istiyorsun..Sigorta ile ilgisi yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 8 Şubat 2012; 15:23:50 >

NAMUSA HÜRMET EDEN NESLİNE ŞEREF VERİR....

• Kendi kaskonuz varsa kaskodan yaptırın aracı kasko parasını karşı tarafın trafik sigortasından alır. Siz çekin yetkili servise kaskonuzada durumu bildirin. Yeterli olur.

BARTIN ÜS SAVUNMA BİRLİKLERİ K.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Yok öyle bir şey...Yetkili servise çek ve yaptır..Parasını çarpan aracın trafik sigortası ödüyor..Çarpan aracın kaskosu ne ödüyorsa o para yetmezse senden isityorlar...Hepsi bu... Doğuş otoyu ara...Durumu anlat.Sigortan yan sanayi parçasını kapsıyor yalan.. yok öyle bir şey. Servisler Sigorta geç para ödüyor diye beklemek ve uğraşmak istemiyorlar..İşin gerçeği ve özeti bu..Yan sanayi parçası kullanmak daha çok para kazanmak demek..Çek DOĞUŞ ankara merkez servisine arabanı yaptır. Ödemiyorum derse Sigortaya. Tamir yapmıyorum derse servise dava açma hakkın bile var.Sana sadaka vermiyorlar.Arabanı eski haline getirecekler.. İşte bu durumlar için sigorta yaptırıp para ödüyoruz. Dik dur, sesini çıkar...Yan sanayi parçaya hayır diyeceksin. . Arabandaki değer kaybı için ayrıca çarpan adama dava açıp para isteyebiliyorsun.. Fiyatı 24.000 den şimdi 19.000 e düştü..Bana beş milyon ödeyeceksin...Diyebilyorsun..Zarar tazminii istiyorsun..Sigorta ile ilgisi yok..

aslında bana çarpan adamlar biraz gariban oldugundan hıc dava işine girmeye gerek yok efendi olunca insan hiç o tür şeylere gerek kalmıyor.aydoganlarla tekrar konustum bugun kesınlıkle yan sanayı farkını odemem gerektıgı soylendı gerekırse dava acıcagımı soyleyınce sız bılırsınız dıyıp kapattılar.satmadan once bastacı edıp satıs sonrası ayaklar altına almak dıye buna denır.
    bende bu tepki sonrası aydınlar vw özel servisine bıraktım cok samımı karsıladılar herseyı orjınal takacaklarını begenmezsem tekrar boyanacagını ıslem yapılacagını parcların orjınal olup olmadıgını faturalarla kanıtlayacaklarını soyledıler bende güvenip aracımı onlara teslım ettım.gerek ellerındekı ıslerın yogunlugu gerek benım yedek parcalarının gelmesı gerek de eksper ın gelmesıyle 10-15 gunluk sure zaafında aracıma tekrar kavusabılecegım soylendı..bakıyorum beklıycegım.ama şunu gördüm

VW ARACLARI SATANA KADAR EL USTUNDE TUTUP POHPOHLUYOLAR AMA SERVIS KONUSU YADA KAZA SONRASI AYAKLAR ALTINA ALINMAK KACINILMAZ VW SAHIPLERI ICIN..

• quote:

Orijinalden alıntı: cagriosman

quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Yok öyle bir şey...Yetkili servise çek ve yaptır..Parasını çarpan aracın trafik sigortası ödüyor..Çarpan aracın kaskosu ne ödüyorsa o para yetmezse senden isityorlar...Hepsi bu... Doğuş otoyu ara...Durumu anlat.Sigortan yan sanayi parçasını kapsıyor yalan.. yok öyle bir şey. Servisler Sigorta geç para ödüyor diye beklemek ve uğraşmak istemiyorlar..İşin gerçeği ve özeti bu..Yan sanayi parçası kullanmak daha çok para kazanmak demek..Çek DOĞUŞ ankara merkez servisine arabanı yaptır. Ödemiyorum derse Sigortaya. Tamir yapmıyorum derse servise dava açma hakkın bile var.Sana sadaka vermiyorlar.Arabanı eski haline getirecekler.. İşte bu durumlar için sigorta yaptırıp para ödüyoruz. Dik dur, sesini çıkar...Yan sanayi parçaya hayır diyeceksin. . Arabandaki değer kaybı için ayrıca çarpan adama dava açıp para isteyebiliyorsun.. Fiyatı 24.000 den şimdi 19.000 e düştü..Bana beş milyon ödeyeceksin...Diyebilyorsun..Zarar tazminii istiyorsun..Sigorta ile ilgisi yok..

aslında bana çarpan adamlar biraz gariban oldugundan hıc dava işine girmeye gerek yok efendi olunca insan hiç o tür şeylere gerek kalmıyor.aydoganlarla tekrar konustum bugun kesınlıkle yan sanayı farkını odemem gerektıgı soylendı gerekırse dava acıcagımı soyleyınce sız bılırsınız dıyıp kapattılar.satmadan once bastacı edıp satıs sonrası ayaklar altına almak dıye buna denır.
    bende bu tepki sonrası aydınlar vw özel servisine bıraktım cok samımı karsıladılar herseyı orjınal takacaklarını begenmezsem tekrar boyanacagını ıslem yapılacagını parcların orjınal olup olmadıgını faturalarla kanıtlayacaklarını soyledıler bende güvenip aracımı onlara teslım ettım.gerek ellerındekı ıslerın yogunlugu gerek benım yedek parcalarının gelmesı gerek de eksper ın gelmesıyle 10-15 gunluk sure zaafında aracıma tekrar kavusabılecegım soylendı..bakıyorum beklıycegım.ama şunu gördüm

VW ARACLARI SATANA KADAR EL USTUNDE TUTUP POHPOHLUYOLAR AMA SERVIS KONUSU YADA KAZA SONRASI AYAKLAR ALTINA ALINMAK KACINILMAZ VW SAHIPLERI ICIN..

Alıntıları Göster
    maalesef kaskom yok. olsa tereddutsuz dogusa goturup bırakıp cekıp gıderdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagriosman -- 8 Şubat 2012; 16:48:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • polo goal 8.000 km mi :o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: parcifal

polo goal 8.000 km mi :o

evet araç 4 sene yatmış:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: parcifal

bendede goal varda 95000 km :) geçmiş olsun bu arada. benim bildigim sigorta olunca yan sanayi oluor. ama her sigortada değişik olabilir. arabanın durumu çok kötü gozukmuyor. belki değişmez

araç diğer modellere gore cok donanımlı..bakalım servıs orjınal takcagnı eger ıscılıgı begenmezsem tekrar duzeltecegını ve parcaların orjınal takıldgını kanıtlayacagını soyledı..tampon ve cıtası degıscek kaportaya ustalar karar verıcek saygılar
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.