Şimdi Ara

Kaza yaptım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 6 Ekim cuma akşamı Bursa'da semtinde bir ara sokakta kaza yaptım.
    Benim aracım Palio 1.4 1999 model - Diğer Taraf Volkswagen CC 2017 model.

Ara sokakta ilerlerken 4 yol ağzına geldim. Herhangi bir tabela kasis vs işaret ışık yok. karşıya doğru devam edeceğim yavaşladım yol müsait gibi gözüktü devam ederken sağdan bir araç geldiğini farkettim hızlı olduğu için fren yapmasına rağmen vurdu bana. Benim aracımda tam sağ çamurlukla sağ kapının olduğu noktaya vurdu. Kendi aracında ise sol farın olduğu yer denk gelmiş oldu.
    Araçları olduğu gibi bırakıp iki tarafta konuyu cok bilmediğinden polis çağırdık. Ben suçsuz olduğumu bildiğimden polis çağıralım dedim.Polis geldi tutanağı tuttu. Bize ufak fiş gibi bişey imzalattı. Tutanağı yarın trafik şubeden alırsınız dedi. Tutanağı aldığımda polisin tutanağı %100 benim suçlu olduğum şeklinde doldurmuş olduğunu gördüm. Konuyu biraz araştırdığımda ara sokaktaki bu durum %50-50 şeklinde olması gerektiği yazıyor.
    Bu konuya nasıl itiraz edebilirim.

Herhangi bir kamera kaydı vs yok. Karşı taraf suçlu olduğunu biliyor ama bunu telefonda söyletebilirim sadece.

Nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Adam varlıklı biri avukatlar vs girdi işin içine. Benim aracımı kendim yaptırmam dışında kendi aracının değer kaybı vs tarzı şeylerini de benim ödemem gerektiğini söyledi vs.

Konuyu hakim birileri var mı?

Özet: Benim aracıma çarpılıyor. Tahminimce ikimizde aynı değerde veya karşı taraf biraz daha suçlu. Ama polis tutanakta beni suçlu yazdığı için fena şekilde bana kaçmış durumda.

Herkese şimdiden teşekkür ediyorum.

• Olayı paintte basitçe tarif edersen daha açıklayıcı olabilir. Eğer herhangi bir tabela yoksa geçiş hakkı her zaman sağdakine aittir.

Bu videoyu izleyerek siz de karar verebilirsiniz.
  • öncelikle çok geçmiş olsun ..

siz tali yoldan ana yola çıkıyorsanız dikkatsizliğinizden dolayı asli kusuru size vermişlerdir karşı tarafada tali kusur vermişlerdir.
    polis memurunun tutmuş olduğu tutanağı okuyun ve polisin tutmuş olduğu tutanakla sizin geçirmiş olduğunuz kaza farklı ise düzenlenen kaza tespit tutanağına itiraz edin zaten şu an için tek yapabileceginiz polis memurunun tutmuş oldugu kaza tespit tutanağına itiraz etmek olacak eğer şikayetci oldu iseniz kamu davası açılır ve bu dava görülürken tutulan kaza tespit tutanağına itirazınızın olduğunu mutlaka beyan edin bilirkişi atanır ve yeniden kusur tespiti yapılır tekrardan geçmiş olsun
  • Yardım ve yorumlarınız için hepinize teşekkürler. Bu duruma ve tutanağa itiraz için sulh ve ceza mahkemesine başvurmam gerekiyormuş. Bu benim için hem zaman hem para kaybı anlamına geliyor; Ki sonuç lehime olur, olmaz bilemiyorum Hiç uğraşmayacağım kendim yaptıracağım aracımı.

Polise tutanak tutturacaklar gözünü açsınlar sadece bunu söyleyeceğim. Herşey açık ve net iken beni tam kusurlu yazmışlar. Oysa ki karşı taraf zaten suçlu olduğunu biliyordu, tutanak olsaydı da tutanağı biz tutsaydık sonuç benim lehime olacaktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ......Kaza Yaptım......
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.