Şimdi Ara

Kaza yaptim sizce kim suçlu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi aksamlar dün bir trafik kazasina karıstım sabah saati idi önümdeki aracı takip ediyordum araç düzmü gitti sağdami durdu hatirlamiyorum. Ama ben sağ seritten devam ediyordum karsidan gelen araç düz gidiyordu onun arkasindaki ara yola giriyordu bende seyir halindeydim o donerken kornaya bastim ani fren tutarken elim gazdada kaldi ayni zamanda dengesiz kaydım ve duramadim vurdum . Okul servisiydi . Aracta kamera var dedi o zaman sorun yok dedim ve kagitlari imzaladik polis cagirmadim bu yuzden sonrasindada kameram gunes yanigindan calismadigini belirtti. Benden 5binlira verecekmisin sihortasan devam edeliimmi gibi konusmalar yapmaya basladi. Sizce burda kim suclu aksam gidip yaralanma raporu aldim ve karakola sikayette bulundum. Sonuc sizce ne olur. Onun savunmasi ise önumde araç vardı karsimdanda arac geliyordu sola donüs verdim motorlu aradan cikip duramadi bana carpti diye belirtmis

Orta cama carptim suruklenmis oldum aradan ciktin diyor aradan ciktiysam nasil sag seritte olmus oluyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eymen001 -- 15 Mayıs 2025; 10:15:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sonuc kac güne cikar bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE BU KAZADA KİM HAKLI
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.