Şimdi Ara

Kaza Yaptım [PERT OLMADI] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
11.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçmiş olsun
  • Büyük geçmiş olsun.Neyse ki kimseye bir şey olmamış.
  • Büyük geçmiş olsun. Allah korumuş. Sizde herhangi birşey yok.
  • çok geçmiş olsun
    araba pert olmaz
  • pert olmaz diyen arkadaşların hayatında kaza yapmadıkları , araba sahibi olmadıklar belli

1- aracın airbag'leri açıldıysa %100 pert olur o araç.
  • Çok geçmiş olsun..Ülkemizde trafikte saygı diye birşey yok.Umarım herşey dilediğinizce olur
  • Geçmiş olsun.
  • çok geçmiş olsun.
    ters şeride girip bir insanın canını yakmak...ne denilebilirki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RitueL

pert olmaz diyen arkadaşların hayatında kaza yapmadıkları , araba sahibi olmadıklar belli

Arkadaşın hava yastıkları açılmamış emniyet kemeri takmadığı için. Fiat doblonun hem yerden yüksek olup darbeyi arkadaşın ön kaputuna indirmesi hemde güçlü iskeleti kazada alfanın baya zarar görmesine neden olmuş.

Kaza Yaptım [PERT OLMADI]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkimore -- 1 Nisan 2011; 14:05:35 >

• Alfa Fiat'a ait bir firmaydı değil mi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?Bagaj süspansiyonunda ALFA-FİAT yazıyo diye görmüştüm
  • geçmiş olsun arkadaşım
  • quote:

pert olmaz diyen arkadaşların hayatında kaza yapmadıkları , araba sahibi olmadıklar belli

Alakası yok bence airbaglerin açılması ile perte ayırmanın alakası yok 20 gün önce arkadasım 2011 Ford fiesta 1.4 TDCI Titanyum ile kaza yaptı on tampon on kaput farlar haşat oldu 2 airbag açıldı(yolcu-sürücü) ama motorda hi birsey olmadıgı İcin perte çıkarmadılar aslında aracın degeri üzerinden perte ayırma hesaplanır o oranı tam bilmiyorum ama 3/2 olabilir arkadasa eğer kasko olmasyadi 9 bin TL fatura çıkacardi demiş sana onarımı yapan yetkili servis
  • hocam geçmiş olsun, canınıza bişey olmaması iyi olmuş gerisi önemli değil bir şekilde telafi edilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Power 

çok saolun arkadaşlar , bende bir sorun çok şükür yok çektiler sanayide duruyor araç motorda yok fakat şasiler S olmuş

PGeçmiş olsun .Pert olması hayrınıza oalcaktır.
  • Geçmiş olsun..
  • quote:

araba sahibi değilim, ehliyetimde yok, ama bu sana yeter sanırım, bak mercedes pert oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: polimex

quote:

Alakası yok bence airbaglerin açılması ile perte ayırmanın alakası yok 20 gün önce arkadasım 2011 Ford fiesta 1.4 TDCI Titanyum ile kaza yaptı on tampon on kaput farlar haşat oldu 2 airbag açıldı(yolcu-sürücü) ama motorda hi birsey olmadıgı İcin perte çıkarmadılar aslında aracın degeri üzerinden perte ayırma hesaplanır o oranı tam bilmiyorum ama 3/2 olabilir arkadasa eğer kasko olmasyadi 9 bin TL fatura çıkacardi demiş sana onarımı yapan yetkili servis

Airbagin açılmasıyla perte çıkmanın zaten alakası yok. Buradaki mevzu mevcut hasarın masrafları üzerine birde airbag fiyatlarının eklenmesidir. Airbagler öyle 1-2bin liralık parçalar olmadığı için fatura fiyatını arttırır, bu sebepten dolayı fiyat aracın kasko değerini 2/3 oranında geçtiği için perte ayrılır.
    Saygılar

• pert olurmu değil olmuş....

çok geçmiş olsun fena ya allah kimseye göstermesin... nası oldu bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloody Mary

quote:

Orijinalden alıntı: polimex

quote:

Airbagin açılmasıyla perte çıkmanın zaten alakası yok. Buradaki mevzu mevcut hasarın masrafları üzerine birde airbag fiyatlarının eklenmesidir. Airbagler öyle 1-2bin liralık parçalar olmadığı için fatura fiyatını arttırır, bu sebepten dolayı fiyat aracın kasko değerini 2/3 oranında geçtiği için perte ayrılır.
    Saygılar

bende onu diyorum bu arabada airbagler hariç en az 10 liralık masraf var şaşesi esnemiş diyo arkadaş + airbag masrafı eklendimi 15 bin lira gibi bi hasar çıkabilir.

eğer pertte çıkmazsa arkadaşa geçmiş olsun satarken çok büyük zarar eder.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.