Şimdi Ara

Kaza yaptım karşı tarafın sigortası sorun çıkartırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 gün önce hastaneye giderken mahalle arasında (4 yol ağzında) kaza yaptım. Olay şöyle gelişti, ben 4 yol ağzına geldiğimde soldan gelen arabayı farkettim ve durdum bayada hızlı geliyordu karşımdan gelen araç ise farketmedi karşımdaki araç ilk önce ona çarptı ve sonra ondan kurtulup durdurugum yerde bana çarptı. Trafik raporu tutuldu bende SIFIR "0" kusur var. karşımdaki araçta %75 solumdan gelen araç ise %25 suçlu. Fakat şöyle bir şey var akşam içmiş oldugum alkol sabah cıktı (0.60 promil) nasıl oldu anlamadım. Trafik polisi ile konustum karşı tarafın sigortası benim masraflarımı karşılayacağını söyledi ve ekledi hiç suçun yokken bosu bosuna ehliyeti verdin dedi.
    Birde sizin yorumlarınızı almak istiyorum saygı değer arkadaşlar. Karşı tarafların sigorta şirketleri sorun çıkartabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jcutler -- 14 Aralık 2009; 11:58:26 >

• Geçmiş yorumlanmaz ama alkollu oldugunu dusunuyorsan dahi üflemeseydin keşke

2. olarak arkadaşım alkollu olarak pert ettiği arabanın parasını aldı, bu senin bastırmana ve de sigortadaki tanıdık durumuna bakan birşey
  • alkol, 0.50 promilin üstünde ise sigorta ödeme yapmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hightech33 -- 14 Aralık 2009; 11:56:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drahte 1905
    sigortadaki tanıdık durumuna bakan birşey

+1

sigortacın dişli yırtık birşeyse çatır çatır alırsın paranı

geçmiş olsun
  • normal şartlarda 2 tarafında sigortası size ödeme yapmaz.Geri kalanını bilemiyorum
  • Umarım Sorun çıkartmazlar. Arabayı yaptıracagım yerle konustum biraz once alırız parayı diye söyledi bakalım artık
  • alkol raporu tutulduysa o raporu yırtmadan kimse para falan ödemez bilginiz olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Basından boyle bır olay gecen veya tanıdıklarının basına gelen arkadaslar varsa tecrubelerını paylasırsa sevınırım
  • Geçmiş olsun.

Neremizle içersek içelim, istediğimiz kadar dikkatli olalım; alkol ile direksiyonu yaklaştırmamak gerektiğini de tekrar anlamış oluyoruz. Alkollü halde direksiyona geçmeseniz belki bu kazadan kurtulamazdınız ancak şu an içinde bulunduğunuz eziyeti yaşamazdınız. Kaldı ki sabah bile 60 promil çıkan alkol akşam kimbilir kaçtı? Ben kaza yapmadı diye de alkollü sürücüyü hoş görmem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.