Şimdi Ara

kaza yaptım karşı tarafın ayna içi kırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb bugun ekmek almaya gittim fırına, dönüşte , şu bikap türü kına arabası geliyordu camım açıktı bir anda yüzüme o bikaptan su geldi kına arabasından , o anda 40la gidiyordum0 duran arabanın aynasıyla benim ayna birbirine değdi,karşı tarafın aynasının içi kırıldı 2005 model coralla sanırsam adamlara numaramı verdim,sizce ne kadara mal olur bu ayna moralim çok bozuldu,eski model aynalar pahalıya patlarmı elektrikli gibiydi sankı içten kablolu

• Anlayan çeviri yapsın bir zahmet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kına arabasının peşine düşseydin.

Ayrıca bir ayna ile ucuz atlatmışsın , daha fena da olabilirdi.
  • Geçen gün clio 2015 model aracımın elektrikli ısıtmalı dikiz aynası dediğiniz şekilde kırıldı. Serviste 140 tl ye yenisiyle değiştirdiler.

• Şimdi o ayna elektrikli ve ısıtmalıysa ( ben olsam serviste taktırırdım) yine 250 den aşağı çıkmaz tahminimce

• quote:

Orijinalden alıntı: mekmaster

Geçen gün clio 2015 model aracımın elektrikli ısıtmalı dikiz aynası dediğiniz şekilde kırıldı. Serviste 140 tl ye yenisiyle değiştirdiler.

Dışı kırılmadı ic aynasi kırıldı,komplemi degişmesi lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: L&M

Kına arabasının peşine düşseydin.

Ayrıca bir ayna ile ucuz atlatmışsın , daha fena da olabilirdi.

Ilk kazam oldu ztn moralim cok bozuldu,çoktan gitmislerdi ben durana kadr anlık oldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bunların yedek parçası falan bulma şansım varmı
  • Gogıl amcamıza 2005 corolla yan aynası yazarsanız ne kadar olduğunu görürsünüz. 140 tl civarı birşey bu arada.

• Geçmiş olsun giden kına arabasının plakasını aldınız mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzmirli 351

Geçmiş olsun giden kına arabasının plakasını aldınız mı ?

alamadım anlık bişey oldu arabadan indiğimde gitmişlerdi,bu arada araç 2007 corolla 2002-2006 arasındaki kasa elektrikli ayna
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsn_33

Şimdi o ayna elektrikli ve ısıtmalıysa ( ben olsam serviste taktırırdım) yine 250 den aşağı çıkmaz tahminimce

elektrikli ayna 2007 model corolla,2002-2006 arasında olan kasalardan,aynanın kablo bağlantısı ve aparatı kırılmamışsa elektrikçide yaptırmaya çalışacam yoksa 150 tl girdi durduk yere
  • 25 tlye adam yaptırmış bende parasını verdim,çokşükür fazla tutmadı allah kaza bela vermesin , ufak bir kazada araba kullanmaktan soğudum, 6aydır trafiğe çıkıyorum,ilk defa böyle bişe başıma geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

25 tlye adam yaptırmış bende parasını verdim,çokşükür fazla tutmadı allah kaza bela vermesin , ufak bir kazada araba kullanmaktan soğudum, 6aydır trafiğe çıkıyorum,ilk defa böyle bişe başıma geldi

Yaptıran adam kim.

• Karşı adam efendi namuslu çıkmış.
    Allah böylelerini çıkarsın karşımıza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Airapper

Anlayan çeviri yapsın bir zahmet

sudan dolayı dikkati dağılmış ve corollanın aynasına geçirmiş anladığım kadarıyla
  • quote:

25 tlye adam yaptırmış bende parasını verdim,çokşükür fazla tutmadı allah kaza bela vermesin , ufak bir kazada araba kullanmaktan soğudum, 6aydır trafiğe çıkıyorum,ilk defa böyle bişe başıma geldi

Allahtan adam insaflı çıkmış. Bundan 12 sene önce bi Palio'ya arkadan dokundum hiç birşey olmadı adam servise göstercem dedi kimliğimi aldı. Akşamına servise gösterim içerden tampon tırnakları kırılmış diye benden zamanın 100 lirasını almıştı. Şerefsiz adama hakkım haram olsun.
  • Bikaptan sonrasını ciddi bi şekilde okuyamıyorum, telefondan girip tam sürümden yazıyorsun benim gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 2 Mart 2016; 8:21:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzmirli 351

quote:

Allahtan adam insaflı çıkmış. Bundan 12 sene önce bi Palio'ya arkadan dokundum hiç birşey olmadı adam servise göstercem dedi kimliğimi aldı. Akşamına servise gösterim içerden tampon tırnakları kırılmış diye benden zamanın 100 lirasını almıştı. Şerefsiz adama hakkım haram olsun.

sizinkide tam şerefsiz çıkmış,var böyleleride araba yandan vurulmuştu zaten bide eski model olunca adamda insaflı olunca kurtulduk ucuza,ama 2015 falan olsaydı kaskodan başka yaptırmazdı

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

Bikaptan sonrasını ciddi bi şekilde okuyamıyorum, telefondan girip tam sürümden yazıyorsun benim gibi

bikap arkasında eğleniyorlardı çeyiz arabası sanırsam,üstüme su geldi ordan,artık o anlık refleksle direksiyonu hafif sağa kırdım sanırsam adamın aynasına vurduk ,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.