Şimdi Ara

Kaza Yaptım Exper ve Bilenler Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar A aracı benim ve istikametim kırmızı ok şeklinde. Sinyal verdim B aracı önümdeki sinyal veren aracın geçmesine izin verdi bende benim sinyalimi gördü deyip o tarafa doğru manevra yaptım ve sol arka teker kısmıdan bana sağ ön kısmı ile çarptı acaba burda suçlu kimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isqwild -- 3 Nisan 2011; 21:48:15 >

• b aracı ne olursa olsun arkadan mudahale etmiş..
  • dostum geçmiş olsun.bende geçen hafta ufak bi kaza yaptım.serviste dikkatli ol aracım onarılsın diye bıraktım sapasağlam kapımı değiştirdiler.Tekrardan büyük geçmiş olsun.

http://forum.donanimhaber.com/m_48026236/tm.htm
  • yaptığınız çizimde ve verdiğiniz bilgiler doğrultusunda ARKADAN müdahelede eden B aracının Kusurlu olduğu görülüyor.
  • A aracı küsurlu gibi geldi.B aracı geçtikten sonra kontrollü bir şekilde kavşağa girilmeliydi diye düşünüyorum...
  • çok trafik vardı. b aracı duruyordu önümdeki araç sinyal verip geçince bende banada yol verecek herhalde dedim ve onun arkasından hareket ettim tabi sinyalimide uzun süredir veriyordum.
    ben daha servise gitedim çünkü bendeki hasar çok az yakından bakmayınca belli bile olmuyor. acaba kimin suçlu olup olmadığını ben nasıl öğrenirim. sanırım B aracı servise gidip işlemleri başlatacak ama ben eğer suçlu ben çıkarsam mini onarımdan yaptırmayı düşünüyorum aracı. o yüzden sonucu öğrenmek için bekliyorum ama nasıl öğreneceğimide bilmiyorum :)
  • gncll
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.