Şimdi Ara

Kaza Yaptım(Çamurluk Değişmeden Olmazmı?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler e-5 te demin bir kaza yaptım..Aracım duster idi.Öndeki seyir halinde olan araca vurdum..Bugun pazar mesai yapıcaktım işe gidiyordum talihsiz bir olay yaşadık..Kaçamayıp arkadan vurdum araca..Sizce direk çamurluk mu değişir yoksa düzelir mi ayrıca korna çalışmıyor acaba benim servise gitmeden yapabileceğim birşeymi çünkü servise perşebme gidicek ozamana kadar en azından korna olaydı iyiydi..Pek araba bakımından anlamam belkide çok absurd bişi sormuş olabilirm k.bakmayın
    Edit:Vurduğum araç passat arkadaş aracı daha 10 gün önce almış 2.el olarak biraz üzüldüm bunu duyunca Allah daha büyüklerinden korusun
     Kaza Yaptım(Çamurluk Değişmeden Olmazmı?) Kaza Yaptım(Çamurluk Değişmeden Olmazmı?) Kaza Yaptım(Çamurluk Değişmeden Olmazmı?) Kaza Yaptım(Çamurluk Değişmeden Olmazmı?)

• quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

Beyler e-5 te demin bir kaza yaptım..Aracım duster idi.Öndeki seyir halinde olan araca vurdum..Bugun pazar mesai yapıcaktım işe gidiyordum talihsiz bir olay yaşadık..Kaçamayıp arkadan vurdum araca..Sizce direk çamurluk mu değişir yoksa düzelir mi ayrıca korna çalışmıyor acaba benim servise gitmeden yapabileceğim birşeymi çünkü servise perşebme gidicek ozamana kadar en azından korna olaydı iyiydi..Pek araba bakımından anlamam belkide çok absurd bişi sormuş olabilirm k.bakmayın
    Edit:Vurduğum araç passat arkadaş aracı daha 10 gün önce almış 2.el olarak biraz üzüldüm bunu duyunca Allah daha büyüklerinden korusun
     Kaza Yaptım(Çamurluk Değişmeden Olmazmı?) Kaza Yaptım(Çamurluk Değişmeden Olmazmı?) Kaza Yaptım(Çamurluk Değişmeden Olmazmı?) Kaza Yaptım(Çamurluk Değişmeden Olmazmı?)

Camurluk değişicek hocam düzeltmekle olmaz anlamadığım şey nasıl korna calısmıyor :) geçen gün dacia dustere baktım gerçekten dış ve iç sağlamlık olarak vasat burdada görmem iyi oldu.

Çok büyük geçmiş olsun hocam.Allah daha büyüklerinden saklasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Risinyu

quote:

Beyler e-5 te demin bir kaza yaptım..Aracım duster idi.Öndeki seyir halinde olan araca vurdum..Bugun pazar mesai yapıcaktım işe gidiyordum talihsiz bir olay yaşadık..Kaçamayıp arkadan vurdum araca..Sizce direk çamurluk mu değişir yoksa düzelir mi ayrıca korna çalışmıyor acaba benim servise gitmeden yapabileceğim birşeymi çünkü servise perşebme gidicek ozamana kadar en azından korna olaydı iyiydi..Pek araba bakımından anlamam belkide çok absurd bişi sormuş olabilirm k.bakmayın

Camurluk değişicek hocam düzeltmekle olmaz anlamadığım şey nasıl korna calısmıyor :) geçen gün dacia dustere baktım gerçekten dış ve iç sağlamlık olarak vasat burdada görmem iyi oldu.

Eyvallah hocam maalesefki içi plastik dışı bilgisayar kasasından beter bir kalitede araba..Yakıtı fiyatı uygun fakat işte uzun yolda güven vermiyor..Valla 2 sene önce park halindeki aracımız olan Albea ya önden vurdular onunda kornası çalışmamıştı kazadan sonra

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Risinyu

quote:

Eyvallah hocam maalesefki içi plastik dışı bilgisayar kasasından beter bir kalitede araba..Yakıtı fiyatı uygun fakat işte uzun yolda güven vermiyor..Valla 2 sene önce park halindeki aracımız olan Albea ya önden vurdular onunda kornası çalışmamıştı kazadan sonra

Ucuz maldan bu kadar hocam.Geçmiş olsun hocam takmayın kafaya en geç 1 haftaya kalmaz unutursun komple

• Dikkatimi çeken şu oldu yanlıs anlamayın zaten bir olay yasamıssınız ama passata vurmanıza ragmen passat sizden sağlam cıkmıs.onun için üsteki yorumları yaptım saygılar

• Geçmiş olsun hocam. Far yuvasının düzeltilmesi gerek, tampon sağlam, kaputta ayar yapılması gerekebilir. İlk baktığımda kaput hasarlı sandım ama çamurluk ezik olunca kaput çizgisini bozmamış, yine de çamurluk takıldığında kaportacının ayar yapması gerekebilir. Allah beterinden korusun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.